Повезане вести
Шок: Милица Ристић признала да ли је издржавала Николу Рађена током брака и зашто је морала да почне да ради само 45 дана…
Нова 23.06.2025
Певачица Милица Ристић се недавно развела од бившег ватерполисте Николе Рађена са којим има сина, а у емисији "Исповест" аутора и водитеља Немање Васиљевића говорила је отворено о темама које су се шушкале на естради док је… »
Сакривала сам сузе док су се тукли… Бивша жена Николе Рађена први пут о брачном паклу
Свет & Скандал 23.06.2025
Певачица Милица Ристић, бивша жена Николе Рађена, све чешће се налази у центру пажње јавности – како због своје музичке каријере, тако и због детаља из приватног живота које ретко дели са публиком. Овога пута, отворено и… »
"Гледала сам како су се тукли, никоме то не бих пожелела": Рађенова бивша отворила душу о болној теми
Мондо 23.06.2025
Певачица МИлица Ристић проговорила је за домаће медије о непознатим детаљима о свом животу и породици. Бивша жена спортисте Николе Рађена, певачица Милица Ристић, у последње време је у жижи интересовања, што због посла којим… »
"Партнере увек упозоравам - немој то да радиш, а када пређу границу ту је крај" Милица Ристић о краху брака са Рађеном: "Можда…
Блиц 23.06.2025
Милица Ристић, певачица и бивша жена Николе Рађена, говорила је на бројне теме и открила детаље за које јавност до сада није знала. Наиме, Милица је дете разведених родитеља, а како каже, присуствовала је бројним њиховим… »
Вести дана »
"Велика част за Србију што сам разговарао са Фон дер Лајен и Коштом": Вучић се огласио из Брисела (фото)
Мондо пре 17 минутајош 27 повезаних
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз благе осцилације курса динара према евру
Наслови.аи пре 52 минутајош 32 повезане
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 2 минутајош 30 повезаних
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 5 сатијош 29 повезаних