Povezane vesti

Šok: Milica Ristić priznala da li je izdržavala Nikolu Rađena tokom braka i zašto je morala da počne da radi samo 45 dana…

Šok: Milica Ristić priznala da li je izdržavala Nikolu Rađena tokom braka i zašto je morala da počne da radi samo 45 dana…

Nova 23.06.2025
Pevačica Milica Ristić se nedavno razvela od bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena sa kojim ima sina, a u emisiji "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića govorila je otvoreno o temama koje su se šuškale na estradi dok je bila u braku. Pevačica… »
Sakrivala sam suze dok su se tukli… Bivša žena Nikole Rađena prvi put o bračnom paklu

Sakrivala sam suze dok su se tukli… Bivša žena Nikole Rađena prvi put o bračnom paklu

Svet & Skandal 23.06.2025
Pevačica Milica Ristić, bivša žena Nikole Rađena, sve češće se nalazi u centru pažnje javnosti – kako zbog svoje muzičke karijere, tako i zbog detalja iz privatnog života koje retko deli sa publikom. Ovoga puta, otvoreno i emotivno, progovorila je o… »
"Gledala sam kako su se tukli, nikome to ne bih poželela": Rađenova bivša otvorila dušu o bolnoj temi

"Gledala sam kako su se tukli, nikome to ne bih poželela": Rađenova bivša otvorila dušu o bolnoj temi

Mondo 23.06.2025
Pevačica MIlica Ristić progovorila je za domaće medije o nepoznatim detaljima o svom životu i porodici. Bivša žena sportiste Nikole Rađena, pevačica Milica Ristić, u poslednje vreme je u žiži interesovanja, što zbog posla kojim se bavi, što zbog… »
"Partnere uvek upozoravam - nemoj to da radiš, a kada pređu granicu tu je kraj" Milica Ristić o krahu braka sa Rađenom: "Možda…

"Partnere uvek upozoravam - nemoj to da radiš, a kada pređu granicu tu je kraj" Milica Ristić o krahu braka sa Rađenom: "Možda…

Blic 23.06.2025
Milica Ristić, pevačica i bivša žena Nikole Rađena, govorila je na brojne teme i otkrila detalje za koje javnost do sada nije znala. Naime, Milica je dete razvedenih roditelja, a kako kaže, prisustvovala je brojnim njihovim svađama, ali i tučama. - Bila… »

Vesti dana »