Povezane vesti

"Prete mi golim fotografijama" Anja Bla šokirala skandaloznim tvrdnjama, napušta Srbiju, ne može da dođe sebi!

"Prete mi golim fotografijama" Anja Bla šokirala skandaloznim tvrdnjama, napušta Srbiju, ne može da dođe sebi!

Alo 23.06.2025
Sukob između nekadašnjeg para traje već danima. Drama između jutjubera Bake Praseta, njegove bivše devojke Anje Bla i influenserke Lidije Anđele, poznatije kao Dia, dobila je još jedan šokantan zaokret. Anja se ponovo oglasila na društvenim mrežama… »
"Prete mi slikama gde sam gola koje sam slala čoveku koga volim": Anja Bla napušta Srbiju zbog drame sa Bakom Prasetom…

"Prete mi slikama gde sam gola koje sam slala čoveku koga volim": Anja Bla napušta Srbiju zbog drame sa Bakom Prasetom…

Blic 23.06.2025
Drama jutjubera Bake Praseta i njegove bivše devojke Anje Bla danima je tema na društvenim mrežama, gde se oboje redovno oglašavaju i iznose prljav veš iz njihovog odnosa. Anja je sada na Instagramu saopštila da je posle svega ucenjuju sa njenim… »
"Prete mi eksplicitnim fotografijama..." Anja zbog drame sa Bakom Prasetom odlazi iz Srbije: Nebezbedna sam!

"Prete mi eksplicitnim fotografijama..." Anja zbog drame sa Bakom Prasetom odlazi iz Srbije: Nebezbedna sam!

Telegraf 23.06.2025
Drama između popularnog jutjubera Bogdana Iliča, poznatijeg kao Baka Prase i njegove bivše devojke Anje Blagojeivić, poznatije kao Anje Bla, danima je glavna tema na društvenim mrežama. Oboje se redovno oglašavaju, iznoseći detalje iz njihove turbulentne… »
Anja Bla napušta Srbiju, uplašena za svoju bezbednost! Drama prerasla u ozbiljne probleme: Prete mi golim slikama koje sam…

Anja Bla napušta Srbiju, uplašena za svoju bezbednost! Drama prerasla u ozbiljne probleme: Prete mi golim slikama koje sam…

Kurir 23.06.2025
Drama bivšeg ljubavnog para, jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i influenserke Anje Bla danima ne jenjava. Oboje se redovno oglašavaju i iznose prljav veš iz njihovog odnosa, a ona je sada otkrila da je trenutno, kako tvrdi, žrtva ucene… »

Vesti dana »

Porodica Koluvija u novom biznisu: Pokrenuta “Jovanjica Nova”

Porodica Koluvija u novom biznisu: Pokrenuta “Jovanjica Nova”

Serbian News Media pre 4 satijoš 5 povezanih
Lončar: Završena operacija, Glišić na respiratoru

Lončar: Završena operacija, Glišić na respiratoru

Nova pre 10 minutajoš 132 povezane
Veliki požar u Batajnici

Veliki požar u Batajnici

Vesti online pre 2 satajoš 25 povezanih