Повезане вести

"Прете ми голим фотографијама" Ања Бла шокирала скандалозним тврдњама, напушта Србију, не може да дође себи!

"Прете ми голим фотографијама" Ања Бла шокирала скандалозним тврдњама, напушта Србију, не може да дође себи!

Ало 23.06.2025
Сукоб између некадашњег пара траје већ данима. Драма између јутјубера Баке Прасета, његове бивше девојке Ање Бла и инфлуенсерке Лидије Анђеле, познатије као Диа, добила је још један шокантан заокрет. Ања се поново огласила на… »
"Прете ми сликама где сам гола које сам слала човеку кога волим": Ања Бла напушта Србију због драме са Баком Прасетом…

"Прете ми сликама где сам гола које сам слала човеку кога волим": Ања Бла напушта Србију због драме са Баком Прасетом…

Блиц 23.06.2025
Драма јутјубера Баке Прасета и његове бивше девојке Ање Бла данима је тема на друштвеним мрежама, где се обоје редовно оглашавају и износе прљав веш из њиховог односа. Ања је сада на Инстаграму саопштила да је после свега… »
"Прете ми експлицитним фотографијама..." Ања због драме са Баком Прасетом одлази из Србије: Небезбедна сам!

"Прете ми експлицитним фотографијама..." Ања због драме са Баком Прасетом одлази из Србије: Небезбедна сам!

Телеграф 23.06.2025
Драма између популарног јутјубера Богдана Илича, познатијег као Бака Прасе и његове бивше девојке Ање Благојеивић, познатије као Ање Бла, данима је главна тема на друштвеним мрежама. Обоје се редовно оглашавају, износећи… »
Ања Бла напушта Србију, уплашена за своју безбедност! Драма прерасла у озбиљне проблеме: Прете ми голим сликама које сам…

Ања Бла напушта Србију, уплашена за своју безбедност! Драма прерасла у озбиљне проблеме: Прете ми голим сликама које сам…

Курир 23.06.2025
Драма бившег љубавног пара, јутјубера Богдана Илића, познатијег као Бака Прасе и инфлуенсерке Ање Бла данима не јењава. Обоје се редовно оглашавају и износе прљав веш из њиховог односа, а она је сада открила да је тренутно… »

Вести дана »