Povezane vesti

"Video sam tugu u očima koja me je skupo koštala": Džoni Dep ogolio dušu i brutalno ponizio bivšu ženu

"Video sam tugu u očima koja me je skupo koštala": Džoni Dep ogolio dušu i brutalno ponizio bivšu ženu

Mondo 23.06.2025
O vezi sa Amber Herd, koju je upoznao 2009. godine na snimanju filma Dnevnik ruma, kaže da je verovao da može pomoći osobi koju je video kao ranjivu, ali da se sve ubrzo pretvorilo u nešto sasvim drugo. Čuveno suđenje između Džonija Depa i Amber Herd… »
"Opet bih sve isto uradio" Džoni Dep prvi put progovorio o suđenju koje je pratio ceo svet!

"Opet bih sve isto uradio" Džoni Dep prvi put progovorio o suđenju koje je pratio ceo svet!

Alo 23.06.2025
Na njene tvrdnje rekao je da su "kategorički i dokazivo lažne" Džoni Dep retko je davao izjave o svom turbulentnom odnosu sa Amber Herd i suđenju koje je trajalo mesecima. U razgovoru za "The Sunday Times" otvoreno je govorio o razlozima zašto je odlučio… »
"Sve bih opet isto uradio" Džoni Dep prvi put o maratonskom suđenju s bivšom koja ga je optužila za brutalno nasilje: "Nisam…

"Sve bih opet isto uradio" Džoni Dep prvi put o maratonskom suđenju s bivšom koja ga je optužila za brutalno nasilje: "Nisam…

Kurir 23.06.2025
Džoni Dep i Amber Herd upoznali su se 2009. na snimanju filma "The Rum Diary", a njihova veza je započela krajem 2011. ili početkom 2012. Džoni Dep dao je retke izjave o svom turbulentnom odnosu s Amber Herd i suđenju koje je mesecima punilo naslovnice… »

Vesti dana »