Povezane vesti
"Izgubila sam bebu u 5.: Mesecu, posle nisam mogla da ostanem trudna" Pevačica o bolnoj temi, zbog svega pala u depresiju: "Ko…
Blic 23.06.2025
Pevačica Aleksandra Ilić privukla je veliku pažnju u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno", a tada je rastužila publiku i članove žirija detaljima iz privatnog života. Naime, Aleksandra je tada progovorila o bolnoj temi - o gubitku bebe. - Moj sin je… »
Pevačica izgubila bebu u petom mesecu: Posle više nije mogla da zatrudni, zbog njene tragedije plakala cela nacija: Pala sam u…
Kurir 23.06.2025
Ona se pevanjem bavi 26 godina, ali do sada nije imala hrabrosti da se pojavi u nekom muzičkom takmičenju. Aleksandra Ilić proslavila se u takmičenju " Nikad nije kasno", a tužna priča o borbi za potomstvo rasplakala je javnost. - Nekako ranije nisam… »
"U 5. mesecu sam izgubila bebu, posle nisam mogla da ostanem trudna": Pevačica o bolnom periodu
Telegraf 23.06.2025
Pevačica Aleksandra Ilić privukla je veliku pažnju u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno", a tada je rastužila publiku i članove žirija detaljima iz privatnog života. Naime, Aleksandra je tada progovorila o bolnoj temi - o gubitku bebe. - Moj sin je… »
"Beba od nepunih 6 meseci mazila je sliku mrtvog: Brata!" Majka Dušana kojeg je kolima ubio vršnjak:"Nazvali su ga nebeski…
Blic 23.06.2025
"Prošlo je punih šest godina od kako mog Stefana više nema. Lažu da vreme leči sve, jer ova bol i tuga nikada neće nestati. Ceo život će ostati teret tog gubitka na mojim leđima, to je moj krst. Živim život prema Dušanu, tako da znam da je on ponosan dok… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 67 povezanih

Tri decenije od progona Srba u akciji "Oluja", centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima (RTS 1, 19.50)
RTS pre 1 minutjoš 37 povezanih

Pojačana kontrola brzine: MUP od 4. do 10. avgusta sprovodi međunarodnu akciju
In medija pre 1 satjoš 26 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima uz uticaj ciklona sa Jadrana
Naslovi.ai pre 1 satjoš 41 povezana

Erupcija vulkana Krašeninikov iz svemira — prvi put u istoriji zabeležena aktivnost
Kosmički glasnik pre 21 minutajoš 23 povezane