Povezane vesti

"Uradila sam za naše dete više nego što može da zamisli, nisam mu ništa tražila!" Bojana Lazić besna na bivšeg muža, pecnuo je…

"Uradila sam za naše dete više nego što može da zamisli, nisam mu ništa tražila!" Bojana Lazić besna na bivšeg muža, pecnuo je…

Kurir pre 21 dana
Bivši muž voditeljke Bojane Lazić, glumac Žarko Lazić, uključio se nedavno u emisiju koju ona vodi, a nju je jedno njegovo pitanje potpuno izbacilo iz takta. Naime, on je tada izjavio da bi sve uradio za nju i istakao da bi voleo da Bojana napravi svoj… »
Naša voditeljka napala bivšeg muža u emisiji: "Uradila sam za naše dete više nego što on može da zamisli" - Potpuno je izbacio…

Naša voditeljka napala bivšeg muža u emisiji: "Uradila sam za naše dete više nego što on može da zamisli" - Potpuno je izbacio…

Blic pre 21 dana
Bivši muž voditeljke Bojane Lazić, Žarko Lazić, uključio se nedavno u emisiju koju ona vodi, a nju je jedno njegovo pitanje potpuno izbacilo iz takta. Naime, Žarko je tada otkrio da bi sve uradio za nju i istakao da bi voleo da Bojana napravi svoj neki… »

Vesti dana »