Povezane vesti
Mrdalj: Vučić poručuje "ja sam spreman da bijem, a vi niste" - postoji metod da građani ostvare svoje pravo
N1 Info 23.06.2025
Politikolog Mladen Mrdalj smatra da se vlast konsoliduje jer "opozicioni pokret pokazuje da ne zna tačno gde da udari". Jedno od rešenja je, smatra on, u obavezujućem referendumu, a za N1 je objasnio i zašto. Oglas Više o tome pročitajte OVDE.… »
Mrdalj: Izbore tražiti preko obavezujućeg referenduma
Novi magazin 23.06.2025
Politikolog Mladen Mrdalj smatra da se vlast konsoliduje jer "opozicioni pokret pokazuje da ne zna tačno gde da udari". Jedno od rešenja je, smatra on, u obavezujućem referendumu, a za N1 je objasnio i zašto. Mrdalj smatra da opozicioni zamah nije uspeo… »
Mrdalj: Vučić poručuje "ja sam spreman da bijem, a vi niste" - postoji metod da građani ostvare svoje pravo
N1 Info 23.06.2025
Politikolog Mladen Mrdalj smatra da se vlast konsoliduje jer "opozicioni pokret pokazuje da ne zna tačno gde da udari". Jedno od rešenja je, smatra on, u obavezujućem referendumu, a za N1 je objasnio i zašto. Oglas Mrdalj smatra da opozicioni zamah nije… »
Vesti dana »
Mali: Srbija čvrsto na putu ka EU; Bilčik: Beograd i Zapadni Balkan sve važniji na mapi investitora
RTS pre 26 minutajoš 15 povezanih
Nadzorni odbor doneo veliku odluku: Srbin novi predsednik uprave BMW-a
Euronews pre 6 minutajoš 14 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju 9. decembra 2025: magla ujutru, pretežno sunčano tokom dana
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 16 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 29 povezanih
Vlasti izdale upozorenje: Moguć mega-zemljotres, spremite planove evakuacije
Alo pre 1 satjoš 16 povezanih