Повезане вести
Мрдаљ: Вучић поручује "ја сам спреман да бијем, а ви нисте" - постоји метод да грађани остваре своје право
Н1 Инфо 23.06.2025
Политиколог Младен Мрдаљ сматра да се власт консолидује јер "опозициони покрет показује да не зна тачно где да удари". Једно од решења је, сматра он, у обавезујућем референдуму, а за Н1 је објаснио и зашто. Оглас Више о томе… »
Мрдаљ: Изборе тражити преко обавезујућег референдума
Нови магазин 23.06.2025
Политиколог Младен Мрдаљ сматра да се власт консолидује јер "опозициони покрет показује да не зна тачно где да удари". Једно од решења је, сматра он, у обавезујућем референдуму, а за Н1 је објаснио и зашто. Мрдаљ сматра да… »
Мрдаљ: Вучић поручује "ја сам спреман да бијем, а ви нисте" - постоји метод да грађани остваре своје право
Н1 Инфо 23.06.2025
Политиколог Младен Мрдаљ сматра да се власт консолидује јер "опозициони покрет показује да не зна тачно где да удари". Једно од решења је, сматра он, у обавезујућем референдуму, а за Н1 је објаснио и зашто. Оглас Мрдаљ сматра… »
Вести дана »
Ескалација сукоба САД и Ирана: Иран поднео жалбу Савету безбедности УН
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних
Ђурић: САД донеле одлуку о почетку стратешког дијалога са Србијом, прва сесија у петак
Сербиан Невс Медиа пре 39 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза: Сунчано и топло до викенда, од недеље освежење
Наслови.аи пре 1 сатјош 22 повезане
Тло у Србији се не смирује: Други дан заредом тресе се југ Србије! Нови земљотрес погодио овај град пре само 10 минута
Блиц пре 59 минутајош 19 повезаних
Ђедовић Хандановић са делегацијом Светске банке о новом гасном програму вредном милијарду евра
Сербиан Невс Медиа пре 29 минутајош 16 повезаних