Povezane vesti
Mrdalj: Vučić poručuje "ja sam spreman da bijem, a vi niste" - postoji metod da građani ostvare svoje pravo
N1 Info 23.06.2025
Politikolog Mladen Mrdalj smatra da se vlast konsoliduje jer "opozicioni pokret pokazuje da ne zna tačno gde da udari". Jedno od rešenja je, smatra on, u obavezujućem referendumu, a za N1 je objasnio i zašto. Oglas Više o tome pročitajte OVDE.… »
Mrdalj: Izbore tražiti preko obavezujućeg referenduma
Novi magazin 23.06.2025
Politikolog Mladen Mrdalj smatra da se vlast konsoliduje jer "opozicioni pokret pokazuje da ne zna tačno gde da udari". Jedno od rešenja je, smatra on, u obavezujućem referendumu, a za N1 je objasnio i zašto. Mrdalj smatra da opozicioni zamah nije uspeo… »
Mrdalj: Vučić poručuje "ja sam spreman da bijem, a vi niste" - postoji metod da građani ostvare svoje pravo
N1 Info 23.06.2025
Politikolog Mladen Mrdalj smatra da se vlast konsoliduje jer "opozicioni pokret pokazuje da ne zna tačno gde da udari". Jedno od rešenja je, smatra on, u obavezujućem referendumu, a za N1 je objasnio i zašto. Oglas Mrdalj smatra da opozicioni zamah nije… »
Vesti dana »
TSC preokretom prekinuo dugi post: Slavio u pokrajinskom derbiju, Subotičani u lošoj seriji
Dnevnik pre 16 minutajoš 29 povezanih
Građani veruju državi - niko nije pravio zalihe nafte; Đedović Handanović: "Naći ćemo rešenje" VIDEO
B92 pre 2 satajoš 47 povezanih
Planule ulaznice za "večiti derbi": Partizan rasprodao Beogradsku arenu, klub se hitno oglasio
Mondo pre 41 minutajoš 67 povezanih
IAEA: u nuklearki Fukušima nakon zemljotresa, nisu otkrivene abnormalnosti
Politika pre 1 satjoš 25 povezanih