Povezane vesti
Mrdalj: Vučić poručuje "ja sam spreman da bijem, a vi niste" - postoji metod da građani ostvare svoje pravo
N1 Info pre 20 dana
Politikolog Mladen Mrdalj smatra da se vlast konsoliduje jer "opozicioni pokret pokazuje da ne zna tačno gde da udari". Jedno od rešenja je, smatra on, u obavezujućem referendumu, a za N1 je objasnio i zašto. Oglas Više o tome pročitajte OVDE.… »
Mrdalj: Izbore tražiti preko obavezujućeg referenduma
Novi magazin pre 21 dana
Politikolog Mladen Mrdalj smatra da se vlast konsoliduje jer "opozicioni pokret pokazuje da ne zna tačno gde da udari". Jedno od rešenja je, smatra on, u obavezujućem referendumu, a za N1 je objasnio i zašto. Mrdalj smatra da opozicioni zamah nije uspeo… »
Mrdalj: Vučić poručuje "ja sam spreman da bijem, a vi niste" - postoji metod da građani ostvare svoje pravo
N1 Info pre 21 dana
Politikolog Mladen Mrdalj smatra da se vlast konsoliduje jer "opozicioni pokret pokazuje da ne zna tačno gde da udari". Jedno od rešenja je, smatra on, u obavezujućem referendumu, a za N1 je objasnio i zašto. Oglas Mrdalj smatra da opozicioni zamah nije… »
Vesti dana »

Vučević: Ne blokiraju studenti studente, nego blokaderi decu koja polažu ispit
NIN pre 34 minutajoš 21 povezana

Danas pretežno sunčano i toplo vreme, temperatura do 36
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 18 povezanih

(BLOG) Ispiti na Novosadskom sajmu uz policiju, studenti VIŠER pozvali na "hitan skup"
N1 Info pre 34 minutajoš 11 povezanih

Evropski indeksi u padu nakon što je Tramp najavio carinu od 30 odsto na uvoz iz Evropske unije
Euronews pre 4 minutajoš 15 povezanih