Povezane vesti
Mrdalj: Vučić poručuje "ja sam spreman da bijem, a vi niste" - postoji metod da građani ostvare svoje pravo
N1 Info 23.06.2025
Politikolog Mladen Mrdalj smatra da se vlast konsoliduje jer "opozicioni pokret pokazuje da ne zna tačno gde da udari". Jedno od rešenja je, smatra on, u obavezujućem referendumu, a za N1 je objasnio i zašto. Oglas Više o tome pročitajte OVDE.… »
Mrdalj: Izbore tražiti preko obavezujućeg referenduma
Novi magazin 23.06.2025
Politikolog Mladen Mrdalj smatra da se vlast konsoliduje jer "opozicioni pokret pokazuje da ne zna tačno gde da udari". Jedno od rešenja je, smatra on, u obavezujućem referendumu, a za N1 je objasnio i zašto. Mrdalj smatra da opozicioni zamah nije uspeo… »
Mrdalj: Vučić poručuje "ja sam spreman da bijem, a vi niste" - postoji metod da građani ostvare svoje pravo
N1 Info 23.06.2025
Politikolog Mladen Mrdalj smatra da se vlast konsoliduje jer "opozicioni pokret pokazuje da ne zna tačno gde da udari". Jedno od rešenja je, smatra on, u obavezujućem referendumu, a za N1 je objasnio i zašto. Oglas Mrdalj smatra da opozicioni zamah nije… »
Vesti dana »

UŽIVO Skupština Srbije: Bakarec o Bačulovu i „čudnoj aplikaciji“, Branko Ružić sprečen da prisustvuje, Vulinov poslanik čestitao rođendan Putinu (VIDEO/FOTO)
Danas pre 3 minutajoš 33 povezane

Oblačno i toplije, ponegde uz sunčane periode – do 17 stepeni
Glas Zaječara pre 2 satajoš 24 povezane

Prugom za Suboticu krenuli teretni vozovi, putnički saobraćaj od sutra u podne
Ekapija pre 1 satjoš 17 povezanih