Povezane vesti
Mrdalj: Vučić poručuje "ja sam spreman da bijem, a vi niste" - postoji metod da građani ostvare svoje pravo
N1 Info 23.06.2025
Politikolog Mladen Mrdalj smatra da se vlast konsoliduje jer "opozicioni pokret pokazuje da ne zna tačno gde da udari". Jedno od rešenja je, smatra on, u obavezujućem referendumu, a za N1 je objasnio i zašto. Oglas Više o tome pročitajte OVDE.… »
Mrdalj: Izbore tražiti preko obavezujućeg referenduma
Novi magazin 23.06.2025
Politikolog Mladen Mrdalj smatra da se vlast konsoliduje jer "opozicioni pokret pokazuje da ne zna tačno gde da udari". Jedno od rešenja je, smatra on, u obavezujućem referendumu, a za N1 je objasnio i zašto. Mrdalj smatra da opozicioni zamah nije uspeo… »
Mrdalj: Vučić poručuje "ja sam spreman da bijem, a vi niste" - postoji metod da građani ostvare svoje pravo
N1 Info 23.06.2025
Politikolog Mladen Mrdalj smatra da se vlast konsoliduje jer "opozicioni pokret pokazuje da ne zna tačno gde da udari". Jedno od rešenja je, smatra on, u obavezujućem referendumu, a za N1 je objasnio i zašto. Oglas Mrdalj smatra da opozicioni zamah nije… »
Vesti dana »
(Foto) Bronza zlatnog sjaja za odbojkašice Srbije na Evropskom prvenstvu: Pobeđena jaka Poljska za odličje
Dnevnik pre 1 danjoš 105 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 6 satijoš 39 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 5 satijoš 42 povezane