Повезане вести
Мрдаљ: Вучић поручује "ја сам спреман да бијем, а ви нисте" - постоји метод да грађани остваре своје право
Н1 Инфо 23.06.2025
Политиколог Младен Мрдаљ сматра да се власт консолидује јер "опозициони покрет показује да не зна тачно где да удари". Једно од решења је, сматра он, у обавезујућем референдуму, а за Н1 је објаснио и зашто. Оглас Више о томе… »
Мрдаљ: Изборе тражити преко обавезујућег референдума
Нови магазин 23.06.2025
Политиколог Младен Мрдаљ сматра да се власт консолидује јер "опозициони покрет показује да не зна тачно где да удари". Једно од решења је, сматра он, у обавезујућем референдуму, а за Н1 је објаснио и зашто. Мрдаљ сматра да… »
Мрдаљ: Вучић поручује "ја сам спреман да бијем, а ви нисте" - постоји метод да грађани остваре своје право
Н1 Инфо 23.06.2025
Политиколог Младен Мрдаљ сматра да се власт консолидује јер "опозициони покрет показује да не зна тачно где да удари". Једно од решења је, сматра он, у обавезујућем референдуму, а за Н1 је објаснио и зашто. Оглас Мрдаљ сматра… »
Вести дана »
Првог дана легализације више од 19.000 пријава: Шалтери пуни, интересовање огромно
Еуроневс пре 15 минутајош 19 повезаних
Црно јутро у Никшићу: Две особе убијене ножем у стану у центру града, за убицом се трага
РИНА пре 50 минутајош 17 повезаних
ВИДЕО НБА има новог бисера: Трипл-дабл у стилу Јокића за историју, ово се ретко виђа
Нова пре 15 минутајош 16 повезаних