Povezane vesti
Jedan auto vredi: 100.000 evra Pevač (67) ima vozni park i vilu iz snova: "Jedna pesma mi je donela veliku zaradu"
Blic 23.06.2025
Pevač Šerif Konjević ne krije da je veliki ljubitelj automobila, a jedan četvorotočkaš u njegovoj garaži košta čak 100.000 evra. Naime, pevač je uvek dobro zarađivao, a jedna pesma mu je donela najviše novca. - Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se… »
Samo jedan automobil šerifa konjevića vredi preko 100.000€! Njegov vozni park će vas ostaviti bez teksta: Evo šta još…
Kurir 23.06.2025
Pevač Šerif Konjević poznat je u javnosti kao skroman čovek, ali pored brojnih nekretnina koje poseduje, ne štedi ni kada su automobili u pitanju. Šerif je veliki ljubitelj skupocenih četvorotočkaša, a kada je ekipa Kurira svojevremeno bila u poseti… »
Samo jedan auto vredi 100.000 €: Folker sve prepisao ženi, ogromnu vilu i vozni park "teški" milione
Telegraf 23.06.2025
Pevač Šerif Konjević ne krije da je veliki ljubitelj automobila, a jedan četvorotočkaš u njegovoj garaži košta čak 100.000 evra. Naime, pevač je uvek dobro zarađivao, a jedna pesma mu je donela najviše novca. - Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se… »
Vesti dana »

Demonstranti iz Novog Pazara blokirali magistralni put ka Crnoj Gori: U Beogradu došli ispred kuće premijera Ðure Macuta (foto,video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 3 satajoš 1 povezana

Građanima stižu lažne kazne za saobraćajne prekršaje: Kragujevačka policija upozorava na SMS prevaru
Danas pre 7 satijoš 1 povezana