Povezane vesti
Šta je Alimentacioni fond u Srbiji i koje su zamerke
BBC News 23.06.2025
Kada postoji Alimentacioni fond, država iz njega plaća izdržavanje deteta, a kasnije naplaćuje dug od roditelja dužnika. Ona je uspešna poslovna žena. Majka trinaestogodišnjeg dečaka. Verovala je i da joj je privatan život isto tako uspešan. Tu je, kaže… »
Danas 23.06.2025
Ona je uspešna poslovna žena. Majka trinaestogodišnjeg dečaka. Verovala je i da joj je privatan život isto tako uspešan. Tu je, kaže, pogrešila. „Bili smo skladna porodica ili sam bar ja tako mislila, sve dok sin nije napunio pet godina. „Nije bilo mnogo… »
Južne vesti 23.06.2025
Getty Images Ona je uspešna poslovna žena. Majka trinaestogodišnjeg dečaka. Verovala je i da joj je privatan život isto tako uspešan. Tu je, kaže, pogrešila. „Bili smo skladna porodica ili sam bar ja tako mislila, sve dok sin nije napunio pet godina… »
Vesti dana »
Prognoza za sredu, 18. mart: Danas vetrovito, tokom dana oblačno, mestimično kiša, u planinama sneg
Beta pre 12 minutajoš 2 povezane
Meteor od sedam tona, prečnika od skoro dva metra uspaničio žitelje saveznih država SAD
Beta pre 52 minutajoš 1 povezana
Iran potvrdio smrt svog najmoćnijeg čoveka, Alija Laridžanija, Izrael preti ajatolahu Hamneiju
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Tramp: Sjedinjenim Državama ne treba NATO jer neće da pomogne otvaranje Ormuskog moreuza
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
NSRS izabrala novu Vladu Srpske na čelu sa premijerom Savom Minićem
Blic pre 22 minutajoš 2 povezane