Povezane vesti
Šta je Alimentacioni fond u Srbiji i koje su zamerke
BBC News 23.06.2025
Kada postoji Alimentacioni fond, država iz njega plaća izdržavanje deteta, a kasnije naplaćuje dug od roditelja dužnika. Ona je uspešna poslovna žena. Majka trinaestogodišnjeg dečaka. Verovala je i da joj je privatan život isto tako uspešan. Tu je, kaže… »
Južne vesti 23.06.2025
Getty Images Ona je uspešna poslovna žena. Majka trinaestogodišnjeg dečaka. Verovala je i da joj je privatan život isto tako uspešan. Tu je, kaže, pogrešila. „Bili smo skladna porodica ili sam bar ja tako mislila, sve dok sin nije napunio pet godina… »
Danas 23.06.2025
Ona je uspešna poslovna žena. Majka trinaestogodišnjeg dečaka. Verovala je i da joj je privatan život isto tako uspešan. Tu je, kaže, pogrešila. „Bili smo skladna porodica ili sam bar ja tako mislila, sve dok sin nije napunio pet godina. „Nije bilo mnogo… »
Vesti dana »

UN: Izraelski plan da preuzme kontrolu nad gradom Gaza opasna eskalacija
N1 Info pre 18 minutajoš 35 povezanih

Nazire se kraj rata Vašington i Moskva rade na sporazumu o okončanju sukoba
Alo pre 3 minutajoš 36 povezanih

Sud u Prištini: Igoru Popoviću novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo i Metohiju; Popović: Nema nikakvog sporazuma s pravosuđem Aljbina Kurtija
RTV pre 1 satjoš 34 povezane

Napadnuti fotoreporteri tokom uklanjana spomenika Pavlu Đurišiću: Otimali im opremu, vređali, i pretili ubistvom
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih

"Niko nije posumnjao u klinca": Ovako je napadač prišao Marku Ljubiši Kanu i da ga niko nije otkrio
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana