Povezane vesti

Rod Blagojević novinarima na srpskom jeziku otkrio koje je njegovo pravo ime

Rod Blagojević novinarima na srpskom jeziku otkrio koje je njegovo pravo ime

Telegraf pre 21 dana
Bivši guverner američke savezne države Ilinois Rod Blagojević, koji boravi u Banjaluci na poziv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, novinarima se najpre obratio na srpskom jeziku, rekavši da je i njegovo ime Milorad. "Moje ime je Milorad. Malo… »
Rod Blagojević: Informisaću Trampa o nepravdi prema srpskom narodu

Rod Blagojević: Informisaću Trampa o nepravdi prema srpskom narodu

Danas pre 20 dana
Bivši guverner američke savezne države Ilinois Rod Blagojević izjavio je danas u Banjaluci da visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit, koga je nazvao neizabranim birokratom, Republiku Srpsku (RS) tretira kao svoju koloniju, dodavši da je… »
"Mi smo imenjaci, on je Milorad" Dodik ugostio Roda Blagojevića, bivši guverner Ilinoisa: Zadatak da informišem Trampa o…

"Mi smo imenjaci, on je Milorad" Dodik ugostio Roda Blagojevića, bivši guverner Ilinoisa: Zadatak da informišem Trampa o…

Kurir pre 20 dana
Dodik ugostio Roda Blagojevića u Banjaluci. Želimo da Republiku Srpsku pribiližimo Blagojeviću, kako bi znao sve o njoj i pomogao u pozicioniranju Srpske, istakao je predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik nakon sastanka sa bivšim guvernerom… »
Dodik: Šmit mora da ode ili da ga potvrde u Savetu bezbednosti UN

Insajder pre 20 dana
Muslimani podržavaju odluke koje nameće neizabrani stranac i provode ih protiv Srba, što ne garantuje nikakvu budućnost u BiH, istakao je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. Dodik je na konferenciji za medije nakon sastanka sa bivšim… »

Sputnik pre 20 dana
Muslimani podržavaju odluke koje nameće neizabrani stranac i provode ih protiv Srba, što ne garantuje nikakvu budućnost u BiH, istakao je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. Dodik je na konferenciji za medije nakon sastanka sa bivšim… »
Dodik: Srpski narod zaslužuje da repozicionira svoju poziciju u SAD

Dodik: Srpski narod zaslužuje da repozicionira svoju poziciju u SAD

RTV pre 21 dana
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas u Banjaluci sa bivšim guvernerom američke savezna države Ilinois Rodom Blagojevićem i poručio da srpski narod zaslužuje da repozicionira svoju poziciju u Americi. "Srpski inat koji se… »
Rod Blagojević kod Dodika: Srpski narod zaslužuje da repozicionira svoju poziciju u SAD

Rod Blagojević kod Dodika: Srpski narod zaslužuje da repozicionira svoju poziciju u SAD

Pravda pre 20 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas u Banjaluci sa bivšim guvernerom američke savezna države Ilinois Rodom Blagojevićem i poručio da srpski narod zaslužuje da repozicionira svoju poziciju u Americi. „Srpski inat koji se stvara u… »
Dodik: Srpska je prijatelj Amerike i poštuje je

Dodik: Srpska je prijatelj Amerike i poštuje je

Vesti online pre 21 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je Srpska prijatelj SAD i da poštuje ovu zemlju, jer je kroz istoriju srpski narod delio sudbinu sa američkim narodom. – Želimo da približimo Republiku Srpsku bivšem guverneru… »
Blagojević: Malo govorim srpski, ali sve razumem, i moje je ime Milorad

Blagojević: Malo govorim srpski, ali sve razumem, i moje je ime Milorad

Euronews pre 20 dana
Bivši guverner američke savezne države Ilinois Rod Blagojević, koji boravi u Banjaluci na poziv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, novinarima se najpre obratio na srpskom jeziku, rekavši da je i njegovo ime Milorad. "Moje ime je Milorad. Malo… »
"Moje ime je..." Rod Blagojević se obratio novinarima na srpskom jeziku, otkrio kako se zaista zove

"Moje ime je..." Rod Blagojević se obratio novinarima na srpskom jeziku, otkrio kako se zaista zove

Alo pre 20 dana

Vesti dana »