Povezane vesti
Rod Blagojević novinarima na srpskom jeziku otkrio koje je njegovo pravo ime
Telegraf pre 21 dana
Bivši guverner američke savezne države Ilinois Rod Blagojević, koji boravi u Banjaluci na poziv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, novinarima se najpre obratio na srpskom jeziku, rekavši da je i njegovo ime Milorad. "Moje ime je Milorad. Malo… »
Rod Blagojević: Informisaću Trampa o nepravdi prema srpskom narodu
Danas pre 20 dana
Bivši guverner američke savezne države Ilinois Rod Blagojević izjavio je danas u Banjaluci da visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit, koga je nazvao neizabranim birokratom, Republiku Srpsku (RS) tretira kao svoju koloniju, dodavši da je… »
"Mi smo imenjaci, on je Milorad" Dodik ugostio Roda Blagojevića, bivši guverner Ilinoisa: Zadatak da informišem Trampa o…
Kurir pre 20 dana
Dodik ugostio Roda Blagojevića u Banjaluci. Želimo da Republiku Srpsku pribiližimo Blagojeviću, kako bi znao sve o njoj i pomogao u pozicioniranju Srpske, istakao je predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik nakon sastanka sa bivšim guvernerom… »
Dodik: Šmit mora da ode ili da ga potvrde u Savetu bezbednosti UN
Insajder pre 20 dana
Muslimani podržavaju odluke koje nameće neizabrani stranac i provode ih protiv Srba, što ne garantuje nikakvu budućnost u BiH, istakao je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. Dodik je na konferenciji za medije nakon sastanka sa bivšim… »
Dodik: Šmit mora da ode ili da ga potvrde u Savetu bezbednosti UN
Sputnik pre 20 dana
Muslimani podržavaju odluke koje nameće neizabrani stranac i provode ih protiv Srba, što ne garantuje nikakvu budućnost u BiH, istakao je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. Dodik je na konferenciji za medije nakon sastanka sa bivšim… »
Dodik: Srpski narod zaslužuje da repozicionira svoju poziciju u SAD
RTV pre 21 dana
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas u Banjaluci sa bivšim guvernerom američke savezna države Ilinois Rodom Blagojevićem i poručio da srpski narod zaslužuje da repozicionira svoju poziciju u Americi. "Srpski inat koji se… »
Rod Blagojević kod Dodika: Srpski narod zaslužuje da repozicionira svoju poziciju u SAD
Pravda pre 20 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas u Banjaluci sa bivšim guvernerom američke savezna države Ilinois Rodom Blagojevićem i poručio da srpski narod zaslužuje da repozicionira svoju poziciju u Americi. „Srpski inat koji se stvara u… »
Dodik: Srpska je prijatelj Amerike i poštuje je
Vesti online pre 21 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je Srpska prijatelj SAD i da poštuje ovu zemlju, jer je kroz istoriju srpski narod delio sudbinu sa američkim narodom. – Želimo da približimo Republiku Srpsku bivšem guverneru… »
Blagojević: Malo govorim srpski, ali sve razumem, i moje je ime Milorad
Euronews pre 20 dana
Bivši guverner američke savezne države Ilinois Rod Blagojević, koji boravi u Banjaluci na poziv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, novinarima se najpre obratio na srpskom jeziku, rekavši da je i njegovo ime Milorad. "Moje ime je Milorad. Malo… »
"Moje ime je..." Rod Blagojević se obratio novinarima na srpskom jeziku, otkrio kako se zaista zove
Alo pre 20 dana
Vesti dana »

Studenti i građani ispred Novosadskog sajma: Ispit Pravnog fakulteta uz privatno obezbeđenje
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

Dejan Ilić: Srbija u procesu izgradnje nove države i zajednice, opozicija treba da se ujedini
N1 Info pre 2 satajoš 13 povezanih

Oduzeli aluminijum u vrednosti od 18 miliona dinara: Godinama potkradao firmu iz Loznice, rodbinu namestio da uzima novac
Nova pre 39 minutajoš 29 povezanih

Stigao ukaz kijevskog režima: Zelenski traži produženje ratnog stanja i opšte mobilizacije!
Alo pre 4 minutajoš 31 povezana

Evropske berze u slobodnom padu nakon Trampove najave: Carina od 30% na sav uvoz iz EU
Telegraf pre 39 minutajoš 23 povezane