Povezane vesti

Pešić: Mi nismo trenirali jedanput ili dvaput dnevno, mi smo trenirali po ceo dan (foto)

Pešić: Mi nismo trenirali jedanput ili dvaput dnevno, mi smo trenirali po ceo dan (foto)

Sportski žurnal 23.06.2025
Otvoren novi košarkaški teren u Pirotu u čast selektora Srbije uz druženje sa najmlađima. Svetislav Pešić je ovih dana kod kuće, u Pirotu, mestu njegove večite inspiracije i naravno i taj boravak ima veze sa košarkom. Uz podršku KSS darivao je novi… »
Svi za jednog, Kari za svoj Pirot - Fondacija Mozzart obnovila košarkaški teren u čast Svetislava Pešića

Svi za jednog, Kari za svoj Pirot - Fondacija Mozzart obnovila košarkaški teren u čast Svetislava Pešića

Kurir 23.06.2025
Omladinski stadion dobio modernu košarkašku oazu, a na stotine Piroćanaca ovacijama pozdravilo selektora Srbije. Pirot’s on fire – Kari se vratio na mesto uspeha, a vatromet emocija obasjao je nebo nad Omladinskim stadionom koji je pre nekoliko godina… »

Telegraf 23.06.2025
Omladinski stadion dobio modernu košarkašku oazu, a na stotine Piroćanaca ovacijama pozdravilo selektora Srbije Pirot’s on fire – Kari se vratio na mesto uspeha, a vatromet emocija obasjao je nebo nad Omladinskim stadionom koji je pre nekoliko godina… »

Vesti dana »