Povezane vesti
Daliboru Markoviću uručena plaketa Saveza gradova vojne slave Rusije
Politika 23.06.2025
Grad Jagodina je učestvovao na 1. Međunarodnom festivalu kulture i muzike pod nazivom “Moj voljeni grad može mirno da spava” u ruskom gradu Volokolamsku u Moskovskoj oblasti. Tu se u poseti, na poziv rukovodstva ovog grada, nalazi delegacija Grada… »
Daliboru Markoviću u Rusiji uručena plaketa Saveza gradova vojne slave Rusije
B92 23.06.2025
Grad Jagodina je učestvovao na 1. Međunarodnom festivalu kulture i muzike pod nazivom "Moj voljeni grad može mirno da spava” u ruskom gradu Volokolamsku u Moskovskoj oblasti. Tamo se u poseti, na poziv rukovodstva ovog grada, nalazi delegacija Grada… »
Daliboru Markoviću u Rusiji uručena plaketa Saveza gradova vojne slave Rusije
Telegraf 23.06.2025
Grad Jagodina je učestvovao na 1. Međunarodnom festivalu kulture i muzike pod nazivom “Moj voljeni grad može mirno da spava” u ruskom gradu Volokolamsku u Moskovskoj oblasti, gde se u poseti, na poziv rukovodstva ovog grada, nalazi delegacija Grada… »
Vesti dana »
"U prvom poluvremenu sam hteo da zaspim, a u drugom..." Luda izjava Zlatana Ibrahimovića posle utakmice na Svetskom prvenstvu
Kurir pre 9 minutajoš 38 povezanih
Toplo i sparno vreme uz pljuskove i grmljavinu: Na snazi žuti i narandžasti meteoalarm
Glas juga pre 4 minutajoš 21 povezana
SAD i Iran ostvarili napredak u razgovorima, cilj je da Ormuski moreuz ostane otvoren
Bloomberg Adria pre 34 minutajoš 14 povezanih
Nestalo 18, povređeno najmanje 54 ljudi: Eksplozija u Kataru u postrojenju za preradu tečnog prirodnog gasa
Newsmax Balkans pre 29 minutajoš 12 povezanih
Čudo je moguće i nosi ime zelenortska ostrava: Posle Španije otkinuli bod i Urugvaju koji visi nad ambisom!
Hot sport pre 44 minutajoš 17 povezanih