Povezane vesti
Daliboru Markoviću uručena plaketa Saveza gradova vojne slave Rusije
Politika 23.06.2025
Grad Jagodina je učestvovao na 1. Međunarodnom festivalu kulture i muzike pod nazivom “Moj voljeni grad može mirno da spava” u ruskom gradu Volokolamsku u Moskovskoj oblasti. Tu se u poseti, na poziv rukovodstva ovog grada, nalazi delegacija Grada… »
Daliboru Markoviću u Rusiji uručena plaketa Saveza gradova vojne slave Rusije
B92 23.06.2025
Grad Jagodina je učestvovao na 1. Međunarodnom festivalu kulture i muzike pod nazivom "Moj voljeni grad može mirno da spava” u ruskom gradu Volokolamsku u Moskovskoj oblasti. Tamo se u poseti, na poziv rukovodstva ovog grada, nalazi delegacija Grada… »
Daliboru Markoviću u Rusiji uručena plaketa Saveza gradova vojne slave Rusije
Telegraf 23.06.2025
Grad Jagodina je učestvovao na 1. Međunarodnom festivalu kulture i muzike pod nazivom “Moj voljeni grad može mirno da spava” u ruskom gradu Volokolamsku u Moskovskoj oblasti, gde se u poseti, na poziv rukovodstva ovog grada, nalazi delegacija Grada… »
Vesti dana »
Tramp: Dogovoren prekid vatre između Izraela i Hezbolaha, napad na Bejrut zaustavljen
Nova pre 2 satajoš 28 povezanih
Prva žena na čelu Kule: Dr Vesna Tomić izabrana za predsednicu opštine
Večernje novosti pre 4 satijoš 30 povezanih
Gimnazija "Jovan Jovanović Zmaj": Protest učenika, roditelja i nastavnika u Novom Sadu
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Mijatović podneo neopozivu ostavku u Partizanu, ali bi da bude predsednik crno-belih
Nova pre 2 satajoš 45 povezanih