Povezane vesti
Daliboru Markoviću uručena plaketa Saveza gradova vojne slave Rusije
Politika 23.06.2025
Grad Jagodina je učestvovao na 1. Međunarodnom festivalu kulture i muzike pod nazivom “Moj voljeni grad može mirno da spava” u ruskom gradu Volokolamsku u Moskovskoj oblasti. Tu se u poseti, na poziv rukovodstva ovog grada, nalazi delegacija Grada… »
Daliboru Markoviću u Rusiji uručena plaketa Saveza gradova vojne slave Rusije
B92 23.06.2025
Grad Jagodina je učestvovao na 1. Međunarodnom festivalu kulture i muzike pod nazivom "Moj voljeni grad može mirno da spava” u ruskom gradu Volokolamsku u Moskovskoj oblasti. Tamo se u poseti, na poziv rukovodstva ovog grada, nalazi delegacija Grada… »
Daliboru Markoviću u Rusiji uručena plaketa Saveza gradova vojne slave Rusije
Telegraf 23.06.2025
Grad Jagodina je učestvovao na 1. Međunarodnom festivalu kulture i muzike pod nazivom “Moj voljeni grad može mirno da spava” u ruskom gradu Volokolamsku u Moskovskoj oblasti, gde se u poseti, na poziv rukovodstva ovog grada, nalazi delegacija Grada… »
Vesti dana »
Samit EU traži otvaranje Ormuskog moreuza i prestanak napada na energetiku i vodosnabdevanje
Beta pre 5 satijoš 1 povezana
Institut Batut: Ako se otkrije na vreme, lečenje raka dojke može biti veoma uspešno u više od 90 odsto slučajeva
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Kako se u Kragujevcu pripremaju za miting SNS-a u Beogradu: Sve je isto k’o i ranije, ali i nije…
Danas pre 7 satijoš 1 povezana