Повезане вести

Додик: Планирали су атентат на мене, један притворен у Ријеци

Додик: Планирали су атентат на мене, један притворен у Ријеци

СЕЕбиз 23.06.2025
БАЊА ЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је како се двије особе које су судјеловале у планирању атентата на њега налазе у затворима у Ријеци и Новоме Пазару, за што је наводно било издвојено милијун еура… »
Додик: Имали су обавезу да на неком месту у Србији изврше атентат на мене

Додик: Имали су обавезу да на неком месту у Србији изврше атентат на мене

НИН 23.06.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да се не осећа угрожено након информације о припреми атентата на њега, те да треба брзо, јавно и јасно рећи имена и мотив оних који су све припремали. "Не осећам се… »
Род Благојевић: Додик и Трамп воле свој народ

Род Благојевић: Додик и Трамп воле свој народ

Радио 021 23.06.2025
Бивши амерички гувернер Род Благојевић изјавио је у Бањалуци да високи представник у БиХ, Кристијан Шмит, кога је назвао неизабраним бирократом, Републику Српску третира "као своју колонију". Благојевић, који у Бања Луци борави… »
Род Благојевић: Шмит третира Републику Српску као своју колонију, о томе ћу информисати Трампа

Род Благојевић: Шмит третира Републику Српску као своју колонију, о томе ћу информисати Трампа

НИН 23.06.2025
Бивши гувернер америчке савезне државе Илиноис Род Благојевић изјавио је данас у Бањалуци да високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит, кога је назвао неизабраним бирократом, Републику Српску третира као своју… »
Додик шокирао: Планирали су атентат на мене на простору Србије, човек из коњица дао милион евра Ангажовао људе, један је…

Додик шокирао: Планирали су атентат на мене на простору Србије, човек из коњица дао милион евра Ангажовао људе, један је…

Дневник 23.06.2025
Милорад Додик, председник Републике Српске, изјавио је данас да се не осећа угрожено након информације о припреми атентата на њега, те да треба брзо, јавно и јасно рећи имена и мотив оних који су све припремали. - Не осећам се… »
Род Благојевић: Шмит третира РС као своју колонију, о томе ћу информисати Трампа

Род Благојевић: Шмит третира РС као своју колонију, о томе ћу информисати Трампа

Н1 Инфо 23.06.2025
Бивши гувернер америчке савезне државе Илиноис Род Благојевић изјавио је у Бањалуци да високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит, кога је назвао неизабраним бирократом, Републику Српску (РС) третира као своју… »
Планирали су атентат на мене на простору Србије! Додик: Човек из Коњица дао милион евра и ангажовао људе, један је тренутно…

Планирали су атентат на мене на простору Србије! Додик: Човек из Коњица дао милион евра и ангажовао људе, један је тренутно…

Блиц 23.06.2025
Милорад Додик, председник Републике Српске, изјавио је данас да се не осећа угрожено након информације о припреми атентата на њега, те да треба брзо, јавно и јасно рећи имена и мотив оних који су све припремали. - Не осећам се… »
Додик открио да је на њега на територији Србије наводно планиран атентат: "Обезбеђено је милион евра"

Додик открио да је на њега на територији Србије наводно планиран атентат: "Обезбеђено је милион евра"

Телеграф 23.06.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да се не осећа угрожено након информације о наводној припреми атентата на њега, те да треба брзо, јавно и јасно рећи имена и мотив оних који су све припремали. "Не… »
Додик тврди: „Планирали су ми атентат на мене за милион евра, знам и ко су ти људи“

Додик тврди: „Планирали су ми атентат на мене за милион евра, знам и ко су ти људи“

Нова 23.06.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да се не осећа угрожено упркос информацијама о наводној припреми атентата на њега, али је нагласио да јавност мора брзо и јасно да сазна ко су људи који стоје иза тога… »
Додик: Не осећам се угроженим након информације о припреми атентата

Додик: Не осећам се угроженим након информације о припреми атентата

Еуроневс 23.06.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да се не осећа угрожено након информација о припреми атентата на њега, те да је потребно брзо, јавно и јасно саопштити имена и мотиве оних који су то припремали. "Не… »
Додик: Ангажовани пуцачи из Новог Пазара да изврше атентат на мене

Додик: Ангажовани пуцачи из Новог Пазара да изврше атентат на мене

Санџак пресс 23.06.2025
Предсједник бх ентитета Републике Српске Милорад Додик данас је поново изнео тврдње да је на њега планиран атентат, наводећи да су наводни организатори из Коњица, док су, како је рекао, пуцачи ангажовани из Новог Пазара и… »
(Видео) Додик: Ангажовани пуцачи из Новог Пазара да изврше атентат на мене

(Видео) Додик: Ангажовани пуцачи из Новог Пазара да изврше атентат на мене

ИндексОнлине 23.06.2025
БАЊАЛУКА – Председник Републике Српске Милорад Додик данас је поново изнео тврдње да је на њега планиран атентат, наводећи да су наводни организатори из Коњица, док су, како је рекао, пуцачи ангажовани из Новог Пазара и Босне… »

Вести дана »