Повезане вести

Н1 Студио Ливе: Израел и Иран, отворена врата за одмазду

Н1 Студио Ливе: Израел и Иран, отворена врата за одмазду

Н1 Инфо 23.06.2025
Израел и Иран улазе у 12. дан сукоба у који су се укључиле и САД недељним бомбардовањем Ирана. Иран упозорава да су САД "отвориле врата за одмазду." Поједине земље позивају Иран на смиреност, Русија осуђује укључивање САД-а… »
Тужилаштво покренуло поступак против три опозиционарке због сукоба с полицајцем испред новосадског суда у новембру

Тужилаштво покренуло поступак против три опозиционарке због сукоба с полицајцем испред новосадског суда у новембру

Мој Нови Сад 23.06.2025
Основно јавно тужилаштво у Новом Саду покренуло је кривични поступак против народних посланица Драгане Ракић, Данијеле Несторовић и Јелене Милошевић због сукоба с полицијом испред зграде тужилаштва који се десило у новембру… »
Несторовић (Еколошки устанак): Нека ми скину посланички имунитет и суде, закон важи за све

Несторовић (Еколошки устанак): Нека ми скину посланички имунитет и суде, закон важи за све

Нови магазин 23.06.2025
Посланица Еколошког устанка Данијела Несторовић казала је данас да она нема ништа против тога да јој буде укинут посланички имунитет и да јој се суди због сумње да је напала службено лице у Новом Саду у новембру прошле године… »

Бета 23.06.2025
Посланица Еколошког устанка Данијела Несторовић казала је данас да она нема ништа против тога да јој буде укинут посланички имунитет и да јој се суди због сумње да је напала службено лице у Новом Саду у новембру прошле године… »

Радио сто плус 23.06.2025
Она је за Н1 казала да закон важи за све те додала да се то односи и на посланике Српске напредне странке (СНС) који су, како је навела, чинили много тежа кривична дела. “Тог 19. новембра посланици опозиције су дошли испред… »
Кривични поступак против три посланице, Ракић (ДС): Нека ме хапсе на Видовдан (ВИДЕО)

Кривични поступак против три посланице, Ракић (ДС): Нека ме хапсе на Видовдан (ВИДЕО)

Инсајдер 23.06.2025
Да је Основно јавно тужилаштво из Новог Сада поднело кривичну пријаву против ње, народна посланица Драгана Ракић каже за Инсајдер да је сазнала - из медија. Кривични поступак покренут је и против посланица Данијеле Несторовић… »
Несторовић након покретања поступка: Нека ми суде, али ће исто да важи за посланике СНС - и то за тежа дела

Несторовић након покретања поступка: Нека ми суде, али ће исто да важи за посланике СНС - и то за тежа дела

Н1 Инфо 23.06.2025
"Нека ми скину имунитет и нека ми се суди, закон важи за све, али ће исто да важи за посланике СНС и то за много тежа кривична дела", поручила је посланица Еколошког устанка Данијела Несторовић, након што је покренут кривични… »
Тужилаштво отворило истрагу против Драгане Ракић, Данијеле Несторовић и Јелене Милошевић

Тужилаштво отворило истрагу против Драгане Ракић, Данијеле Несторовић и Јелене Милошевић

НИН 23.06.2025
Основно јавно тужилаштво у Новом Саду покренуло је кривични поступак против народних посланица Драгане Ракић, Данијеле Несторовић и Јелене Милошевић због сукоба с полицијом испред зграде тужилаштва у овом граду, који се десило у… »
Тужилаштво у Новом Саду прети затвором народним посланицама: Да ли је режим кренуо у обрачун са политичким противницима?

Тужилаштво у Новом Саду прети затвором народним посланицама: Да ли је режим кренуо у обрачун са политичким противницима?

Недељник 23.06.2025
Основно јавно тужилаштво у Новом Саду покренуло је кривични поступак против народних посланица Драгане Ракић, Данијеле Несторовић и Јелене Милошевић због сукоба с полицијом испред зграде тужилаштва у овом граду, који се десило у… »
САЗНАЈЕМО Тужилаштво отворило истрагу против Драгане Ракић, Данијеле Несторовић и Јелене Милошевић: Због блокаде Суда у Новом…

САЗНАЈЕМО Тужилаштво отворило истрагу против Драгане Ракић, Данијеле Несторовић и Јелене Милошевић: Због блокаде Суда у Новом…

Нова 23.06.2025
Основно јавно тужилаштво у Новом Саду покренуло је кривични поступак против народних посланица Драгане Ракић, Данијеле Несторовић и Јелене Милошевић због сукоба с полицијом испред зграде тужилаштва у овом граду, који се десио у… »
„Нећу одустати, хапсиће ме достојанствену, слободну и мирну“: Данијела Несторовић о поступку који је покренуло тужилаштво…

„Нећу одустати, хапсиће ме достојанствену, слободну и мирну“: Данијела Несторовић о поступку који је покренуло тужилаштво…

Данас 23.06.2025
Истрага против мене, Драгане Ракић и Јелене Милошевић због мирне блокаде суда у Новом Саду је политички притисак, а не правна радња, изјавила је Данијела Несторовић поводом поступка који је тужилаштво покренуло против ње… »
Кривични поступак против три опозиционе посланице због напада на полицију

Кривични поступак против три опозиционе посланице због напада на полицију

Време 23.06.2025
Током блокаде Вишег јавног тужилаштва у Новом Саду у новембру 2024. године опозиционе посланице Драгана Ракић, Данијела Несторовић и Јелена Милошевић су отимале штит полицајцу. Током гурања грађана са полицијом једном полицајцу… »
Кривични поступак против три опозиционе посланице због напада на полицију; Ракић: Ако Вучић хоће да ме хапси, за Видовдан ће…

Кривични поступак против три опозиционе посланице због напада на полицију; Ракић: Ако Вучић хоће да ме хапси, за Видовдан ће…

Морава инфо 23.06.2025
Основно јавно тужилаштво у Новом Саду покренуло је кривични поступак против народних посланица Драгане Ракић, Данијеле Несторовић и Јелене Милошевић због сукоба с полицијом испред зграде тужилаштва у овом граду у новембру прошле… »
Тужилаштво покренуло поступак против Драгане Ракић, Данијеле Несторовић и Јелене Милошевић

Тужилаштво покренуло поступак против Драгане Ракић, Данијеле Несторовић и Јелене Милошевић

Данас 23.06.2025

Н1 Инфо 23.06.2025
Тужилаштво отворило истрагу против нишке народне посланице Јелене Милошевић због блокаде суда у Новом Саду

Тужилаштво отворило истрагу против нишке народне посланице Јелене Милошевић због блокаде суда у Новом Саду

Решетка 23.06.2025
Новосадско тужилаштво покренуло поступак против опозиционарки због сукоба са полицијом код суда

Новосадско тужилаштво покренуло поступак против опозиционарки због сукоба са полицијом код суда

Радио 021 23.06.2025
Основно јавно тужилаштво у Новом Саду покренуло је кривични поступак против народних посланица Драгане Ракић, Данијеле Несторовић и Јелене Милошевић. Како јавља Н1, поступак против њих је покренут због сукоба с полицијом испред… »

Нови магазин 23.06.2025
Тужилаштво отворило истрагу: Због блокаде суда осумњиченима прети затвор

Тужилаштво отворило истрагу: Због блокаде суда осумњиченима прети затвор

Б92 23.06.2025

Политика 23.06.2025

Вести дана »