Povezane vesti

N1 Studio Live: Izrael i Iran, otvorena vrata za odmazdu

N1 Studio Live: Izrael i Iran, otvorena vrata za odmazdu

N1 Info 23.06.2025
Izrael i Iran ulaze u 12. dan sukoba u koji su se uključile i SAD nedeljnim bombardovanjem Irana. Iran upozorava da su SAD "otvorile vrata za odmazdu." Pojedine zemlje pozivaju Iran na smirenost, Rusija osuđuje uključivanje SAD-a iako iao je i sama… »
Tužilaštvo pokrenulo postupak protiv tri opozicionarke zbog sukoba s policajcem ispred novosadskog suda u novembru

Tužilaštvo pokrenulo postupak protiv tri opozicionarke zbog sukoba s policajcem ispred novosadskog suda u novembru

Moj Novi Sad 23.06.2025
Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo je krivični postupak protiv narodnih poslanica Dragane Rakić, Danijele Nestorović i Jelene Milošević zbog sukoba s policijom ispred zgrade tužilaštva koji se desilo u novembru prošle godine, potvrđeno je za… »
Nestorović (Ekološki ustanak): Neka mi skinu poslanički imunitet i sude, zakon važi za sve

Nestorović (Ekološki ustanak): Neka mi skinu poslanički imunitet i sude, zakon važi za sve

Novi magazin 23.06.2025
Poslanica Ekološkog ustanka Danijela Nestorović kazala je danas da ona nema ništa protiv toga da joj bude ukinut poslanički imunitet i da joj se sudi zbog sumnje da je napala službeno lice u Novom Sadu u novembru prošle godine. Ona je za N1 kazala da… »

Beta 23.06.2025
Poslanica Ekološkog ustanka Danijela Nestorović kazala je danas da ona nema ništa protiv toga da joj bude ukinut poslanički imunitet i da joj se sudi zbog sumnje da je napala službeno lice u Novom Sadu u novembru prošle godine. Ona je za N1 kazala da… »

Radio sto plus 23.06.2025
Ona je za N1 kazala da zakon važi za sve te dodala da se to odnosi i na poslanike Srpske napredne stranke (SNS) koji su, kako je navela, činili mnogo teža krivična dela. “Tog 19. novembra poslanici opozicije su došli ispred zgrade tužilaštva kako bi… »
Krivični postupak protiv tri poslanice, Rakić (DS): Neka me hapse na Vidovdan (VIDEO)

Krivični postupak protiv tri poslanice, Rakić (DS): Neka me hapse na Vidovdan (VIDEO)

Insajder 23.06.2025
Da je Osnovno javno tužilaštvo iz Novog Sada podnelo krivičnu prijavu protiv nje, narodna poslanica Dragana Rakić kaže za Insajder da je saznala - iz medija. Krivični postupak pokrenut je i protiv poslanica Danijele Nestorović (Ekološki ustanak) i Jelene… »
Nestorović nakon pokretanja postupka: Neka mi sude, ali će isto da važi za poslanike SNS - i to za teža dela

Nestorović nakon pokretanja postupka: Neka mi sude, ali će isto da važi za poslanike SNS - i to za teža dela

N1 Info 23.06.2025
"Neka mi skinu imunitet i neka mi se sudi, zakon važi za sve, ali će isto da važi za poslanike SNS i to za mnogo teža krivična dela", poručila je poslanica Ekološkog ustanka Danijela Nestorović, nakon što je pokrenut krivični postupak protiv nje. Oglas… »
Tužilaštvo otvorilo istragu protiv Dragane Rakić, Danijele Nestorović i Jelene Milošević

Tužilaštvo otvorilo istragu protiv Dragane Rakić, Danijele Nestorović i Jelene Milošević

NIN 23.06.2025
Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo je krivični postupak protiv narodnih poslanica Dragane Rakić, Danijele Nestorović i Jelene Milošević zbog sukoba s policijom ispred zgrade tužilaštva u ovom gradu, koji se desilo u novembru prošle godine… »
Tužilaštvo u Novom Sadu preti zatvorom narodnim poslanicama: Da li je režim krenuo u obračun sa političkim protivnicima?

Tužilaštvo u Novom Sadu preti zatvorom narodnim poslanicama: Da li je režim krenuo u obračun sa političkim protivnicima?

Nedeljnik 23.06.2025
Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo je krivični postupak protiv narodnih poslanica Dragane Rakić, Danijele Nestorović i Jelene Milošević zbog sukoba s policijom ispred zgrade tužilaštva u ovom gradu, koji se desilo u novembru prošle godine… »
SAZNAJEMO Tužilaštvo otvorilo istragu protiv Dragane Rakić, Danijele Nestorović i Jelene Milošević: Zbog blokade Suda u Novom…

SAZNAJEMO Tužilaštvo otvorilo istragu protiv Dragane Rakić, Danijele Nestorović i Jelene Milošević: Zbog blokade Suda u Novom…

Nova 23.06.2025
Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo je krivični postupak protiv narodnih poslanica Dragane Rakić, Danijele Nestorović i Jelene Milošević zbog sukoba s policijom ispred zgrade tužilaštva u ovom gradu, koji se desio u novembru prošle godine… »
„Neću odustati, hapsiće me dostojanstvenu, slobodnu i mirnu“: Danijela Nestorović o postupku koji je pokrenulo tužilaštvo…

„Neću odustati, hapsiće me dostojanstvenu, slobodnu i mirnu“: Danijela Nestorović o postupku koji je pokrenulo tužilaštvo…

Danas 23.06.2025
Istraga protiv mene, Dragane Rakić i Jelene Milošević zbog mirne blokade suda u Novom Sadu je politički pritisak, a ne pravna radnja, izjavila je Danijela Nestorović povodom postupka koji je tužilaštvo pokrenulo protiv nje. Naime, Osnovno javno… »
Krivični postupak protiv tri opozicione poslanice zbog napada na policiju

Krivični postupak protiv tri opozicione poslanice zbog napada na policiju

Vreme 23.06.2025
Tokom blokade Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu u novembru 2024. godine opozicione poslanice Dragana Rakić, Danijela Nestorović i Jelena Milošević su otimale štit policajcu. Tokom guranja građana sa policijom jednom policajcu ispao pištolj. Osnovno… »
Krivični postupak protiv tri opozicione poslanice zbog napada na policiju; Rakić: Ako Vučić hoće da me hapsi, za Vidovdan će…

Krivični postupak protiv tri opozicione poslanice zbog napada na policiju; Rakić: Ako Vučić hoće da me hapsi, za Vidovdan će…

Morava info 23.06.2025
Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo je krivični postupak protiv narodnih poslanica Dragane Rakić, Danijele Nestorović i Jelene Milošević zbog sukoba s policijom ispred zgrade tužilaštva u ovom gradu u novembru prošle godine. Rakić… »
Tužilaštvo pokrenulo postupak protiv Dragane Rakić, Danijele Nestorović i Jelene Milošević

Tužilaštvo pokrenulo postupak protiv Dragane Rakić, Danijele Nestorović i Jelene Milošević

Danas 23.06.2025

N1 Info 23.06.2025
Tužilaštvo otvorilo istragu protiv niške narodne poslanice Jelene Milošević zbog blokade suda u Novom Sadu

Tužilaštvo otvorilo istragu protiv niške narodne poslanice Jelene Milošević zbog blokade suda u Novom Sadu

Rešetka 23.06.2025
Novosadsko tužilaštvo pokrenulo postupak protiv opozicionarki zbog sukoba sa policijom kod suda

Novosadsko tužilaštvo pokrenulo postupak protiv opozicionarki zbog sukoba sa policijom kod suda

Radio 021 23.06.2025
Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo je krivični postupak protiv narodnih poslanica Dragane Rakić, Danijele Nestorović i Jelene Milošević. Kako javlja N1, postupak protiv njih je pokrenut zbog sukoba s policijom ispred novosadskog suda i… »

Novi magazin 23.06.2025
Tužilaštvo otvorilo istragu: Zbog blokade suda osumnjičenima preti zatvor

Tužilaštvo otvorilo istragu: Zbog blokade suda osumnjičenima preti zatvor

B92 23.06.2025

Politika 23.06.2025

Vesti dana »