Povezane vesti
"I dan danas palim sveću čoveku koji mi je prorekao sudbinu": Brena nije išla samo kod Baba Vange, već je u detinjstvu znala…
Blic 23.06.2025
Muzička zvezda Lepa Brena šokirala je pričom o proročanstvu Baba Vange, a jednom prilikom otkrila da joj je još u detinjstvu jedan vidovnjak prorekao sudbinu. Naime, tokom jednog gostovanja u emisiji "Amidži šou" Lepa Brena je pričala o dva proroka koji… »
Tijana se ugojila do neprepoznatljivosti: 115 kilograma, noge kao krofne… Bolest je kriva za sve
Svet & Skandal 23.06.2025
Pevačica Tijana Dapčević je u jednom periodu života prošla kroz ozbiljne zdravstvene poteškoće povezane sa proširenim venama. Problem je počeo nakon trudnoće, kada je dobila čak 45 kilograma i dostigla težinu od 115 kilograma na dan porođaja. Zdravstveno… »
"Doktor me je pitao šta sam čekala do SAD" Pevačica se susrela sa zdravstvenim problemom nakon što se naglo ugojila 45 kg…
Kurir 23.06.2025
Pevačica Tijana Dapčević u jednom trenutku života susrela se sa zdravstvenim problemom, o čemu je otvoreno govorila. Naime, Tijana se dugo borila sa problemom proširenih vena zbog čega su joj noge oticala i imala je bolove u nogama, te se podvrgla… »
„Kad se to desi, pomisli na mene i upali mi sveću“: Lepa Brena se kroz suze prisetila jednog čoveka i onoga što joj je rekao…
Nova 23.06.2025
Pevačica Lepa Brena više puta do sada je govorila o svom susretu sa Baba Vangom, a otkrila je i da ona nije jedini prorok sa kojim je razgovarala. Naime, Lepa Brena je ispričala kako joj je, još dok je bila devojčica, jedan čovek predvideo uspeh. „Dva… »
"Doktor me je pitao šta sam čekala do SAD": Pevačica se susrela sa zdravstvenim problemom nakon što se naglo ugojila 45 kg…
Blic 23.06.2025
Pevačica Tijana Dapčević u jednom trenutku života susrela se sa zdravstvenim problemom, o čemu je otvoreno govorila. Naime, Tijana se dugo borila sa problemom proširenih vena zbog čega su joj noge oticala i imala je bolove u nogama, te se podvrgla… »
"I dan danas palim sveću tom čoveku" Lepa Brena otkila detalj iz detinjstva koji niko nije znao, ogolila dušu: To je bilo…
Kurir 23.06.2025
Muzička zvezda Lepa Brena u detinjstvu je imala čudno iskustvo sa jednim vidovnjakom koji joj je prorekao sudbinu. Naime, tokom jednog gostovanja u emisiji "Amidži šou" pevačka zvezda je pričala o dva proroka koji su bili ključni u njenom životu. Jedan… »
Vesti dana »

Šapić predstavio “nemanjićki plave” tramvaje uz nove lapsuse i oštar stav prema “baljezganju” (VIDEO)
Serbian News Media pre 50 minutajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 47 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 4 satijoš 23 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 65 povezanih

Popović: Trgovinski dogovor SAD i EU bez definitivnih zaključaka
Biznis.rs pre 54 minutajoš 22 povezane