Повезане вести

"И дан данас палим свећу човеку који ми је прорекао судбину": Брена није ишла само код Баба Ванге, већ је у детињству знала…

"И дан данас палим свећу човеку који ми је прорекао судбину": Брена није ишла само код Баба Ванге, већ је у детињству знала…

Блиц 23.06.2025
Музичка звезда Лепа Брена шокирала је причом о пророчанству Баба Ванге, а једном приликом открила да јој је још у детињству један видовњак прорекао судбину. Наиме, током једног гостовања у емисији "Амиџи шоу" Лепа Брена је… »
Тијана се угојила до непрепознатљивости: 115 килограма, ноге као крофне… Болест је крива за све

Тијана се угојила до непрепознатљивости: 115 килограма, ноге као крофне… Болест је крива за све

Свет & Скандал 23.06.2025
Певачица Тијана Дапчевић је у једном периоду живота прошла кроз озбиљне здравствене потешкоће повезане са проширеним венама. Проблем је почео након трудноће, када је добила чак 45 килограма и достигла тежину од 115 килограма на… »
"Доктор ме је питао шта сам чекала до САД" Певачица се сусрела са здравственим проблемом након што се нагло угојила 45 кг…

"Доктор ме је питао шта сам чекала до САД" Певачица се сусрела са здравственим проблемом након што се нагло угојила 45 кг…

Курир 23.06.2025
Певачица Тијана Дапчевић у једном тренутку живота сусрела се са здравственим проблемом, о чему је отворено говорила. Наиме, Тијана се дуго борила са проблемом проширених вена због чега су јој ноге отицала и имала је болове у… »
„Кад се то деси, помисли на мене и упали ми свећу“: Лепа Брена се кроз сузе присетила једног човека и онога што јој је рекао…

„Кад се то деси, помисли на мене и упали ми свећу“: Лепа Брена се кроз сузе присетила једног човека и онога што јој је рекао…

Нова 23.06.2025
Певачица Лепа Брена више пута до сада је говорила о свом сусрету са Баба Вангом, а открила је и да она није једини пророк са којим је разговарала. Наиме, Лепа Брена је испричала како јој је, још док је била девојчица, један човек… »
"Доктор ме је питао шта сам чекала до САД": Певачица се сусрела са здравственим проблемом након што се нагло угојила 45 кг…

"Доктор ме је питао шта сам чекала до САД": Певачица се сусрела са здравственим проблемом након што се нагло угојила 45 кг…

Блиц 23.06.2025
Певачица Тијана Дапчевић у једном тренутку живота сусрела се са здравственим проблемом, о чему је отворено говорила. Наиме, Тијана се дуго борила са проблемом проширених вена због чега су јој ноге отицала и имала је болове у… »
"И дан данас палим свећу том човеку" Лепа Брена откила детаљ из детињства који нико није знао, оголила душу: То је било…

"И дан данас палим свећу том човеку" Лепа Брена откила детаљ из детињства који нико није знао, оголила душу: То је било…

Курир 23.06.2025
Музичка звезда Лепа Брена у детињству је имала чудно искуство са једним видовњаком који јој је прорекао судбину. Наиме, током једног гостовања у емисији "Амиџи шоу" певачка звезда је причала о два пророка који су били кључни… »

Вести дана »