Повезане вести
"И дан данас палим свећу човеку који ми је прорекао судбину": Брена није ишла само код Баба Ванге, већ је у детињству знала…
Блиц 23.06.2025
Музичка звезда Лепа Брена шокирала је причом о пророчанству Баба Ванге, а једном приликом открила да јој је још у детињству један видовњак прорекао судбину. Наиме, током једног гостовања у емисији "Амиџи шоу" Лепа Брена је… »
Тијана се угојила до непрепознатљивости: 115 килограма, ноге као крофне… Болест је крива за све
Свет & Скандал 23.06.2025
Певачица Тијана Дапчевић је у једном периоду живота прошла кроз озбиљне здравствене потешкоће повезане са проширеним венама. Проблем је почео након трудноће, када је добила чак 45 килограма и достигла тежину од 115 килограма на… »
"Доктор ме је питао шта сам чекала до САД" Певачица се сусрела са здравственим проблемом након што се нагло угојила 45 кг…
Курир 23.06.2025
Певачица Тијана Дапчевић у једном тренутку живота сусрела се са здравственим проблемом, о чему је отворено говорила. Наиме, Тијана се дуго борила са проблемом проширених вена због чега су јој ноге отицала и имала је болове у… »
„Кад се то деси, помисли на мене и упали ми свећу“: Лепа Брена се кроз сузе присетила једног човека и онога што јој је рекао…
Нова 23.06.2025
Певачица Лепа Брена више пута до сада је говорила о свом сусрету са Баба Вангом, а открила је и да она није једини пророк са којим је разговарала. Наиме, Лепа Брена је испричала како јој је, још док је била девојчица, један човек… »
"Доктор ме је питао шта сам чекала до САД": Певачица се сусрела са здравственим проблемом након што се нагло угојила 45 кг…
Блиц 23.06.2025
Певачица Тијана Дапчевић у једном тренутку живота сусрела се са здравственим проблемом, о чему је отворено говорила. Наиме, Тијана се дуго борила са проблемом проширених вена због чега су јој ноге отицала и имала је болове у… »
"И дан данас палим свећу том човеку" Лепа Брена откила детаљ из детињства који нико није знао, оголила душу: То је било…
Курир 23.06.2025
Музичка звезда Лепа Брена у детињству је имала чудно искуство са једним видовњаком који јој је прорекао судбину. Наиме, током једног гостовања у емисији "Амиџи шоу" певачка звезда је причала о два пророка који су били кључни… »
Вести дана »
Трамп млађи: САД би могле одустати од Украјине, Зеленски намерно продужава сукоб
Еуроневс пре 5 минутајош 48 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 4 сатијош 25 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 41 минутајош 30 повезаних
Ферстапену недовољна победа у Абу Дабију – Норис освојио прву титулу у Формули 1
Ауто блог пре 1 сатјош 38 повезаних