Povezane vesti

"I dan danas palim sveću čoveku koji mi je prorekao sudbinu": Brena nije išla samo kod Baba Vange, već je u detinjstvu znala…

"I dan danas palim sveću čoveku koji mi je prorekao sudbinu": Brena nije išla samo kod Baba Vange, već je u detinjstvu znala…

Blic 23.06.2025
Muzička zvezda Lepa Brena šokirala je pričom o proročanstvu Baba Vange, a jednom prilikom otkrila da joj je još u detinjstvu jedan vidovnjak prorekao sudbinu. Naime, tokom jednog gostovanja u emisiji "Amidži šou" Lepa Brena je pričala o dva proroka koji… »
Tijana se ugojila do neprepoznatljivosti: 115 kilograma, noge kao krofne… Bolest je kriva za sve

Tijana se ugojila do neprepoznatljivosti: 115 kilograma, noge kao krofne… Bolest je kriva za sve

Svet & Skandal 23.06.2025
Pevačica Tijana Dapčević je u jednom periodu života prošla kroz ozbiljne zdravstvene poteškoće povezane sa proširenim venama. Problem je počeo nakon trudnoće, kada je dobila čak 45 kilograma i dostigla težinu od 115 kilograma na dan porođaja. Zdravstveno… »
"Doktor me je pitao šta sam čekala do SAD" Pevačica se susrela sa zdravstvenim problemom nakon što se naglo ugojila 45 kg…

"Doktor me je pitao šta sam čekala do SAD" Pevačica se susrela sa zdravstvenim problemom nakon što se naglo ugojila 45 kg…

Kurir 23.06.2025
Pevačica Tijana Dapčević u jednom trenutku života susrela se sa zdravstvenim problemom, o čemu je otvoreno govorila. Naime, Tijana se dugo borila sa problemom proširenih vena zbog čega su joj noge oticala i imala je bolove u nogama, te se podvrgla… »
„Kad se to desi, pomisli na mene i upali mi sveću“: Lepa Brena se kroz suze prisetila jednog čoveka i onoga što joj je rekao…

„Kad se to desi, pomisli na mene i upali mi sveću“: Lepa Brena se kroz suze prisetila jednog čoveka i onoga što joj je rekao…

Nova 23.06.2025
Pevačica Lepa Brena više puta do sada je govorila o svom susretu sa Baba Vangom, a otkrila je i da ona nije jedini prorok sa kojim je razgovarala. Naime, Lepa Brena je ispričala kako joj je, još dok je bila devojčica, jedan čovek predvideo uspeh. „Dva… »
"Doktor me je pitao šta sam čekala do SAD": Pevačica se susrela sa zdravstvenim problemom nakon što se naglo ugojila 45 kg…

"Doktor me je pitao šta sam čekala do SAD": Pevačica se susrela sa zdravstvenim problemom nakon što se naglo ugojila 45 kg…

Blic 23.06.2025
Pevačica Tijana Dapčević u jednom trenutku života susrela se sa zdravstvenim problemom, o čemu je otvoreno govorila. Naime, Tijana se dugo borila sa problemom proširenih vena zbog čega su joj noge oticala i imala je bolove u nogama, te se podvrgla… »
"I dan danas palim sveću tom čoveku" Lepa Brena otkila detalj iz detinjstva koji niko nije znao, ogolila dušu: To je bilo…

"I dan danas palim sveću tom čoveku" Lepa Brena otkila detalj iz detinjstva koji niko nije znao, ogolila dušu: To je bilo…

Kurir 23.06.2025
Muzička zvezda Lepa Brena u detinjstvu je imala čudno iskustvo sa jednim vidovnjakom koji joj je prorekao sudbinu. Naime, tokom jednog gostovanja u emisiji "Amidži šou" pevačka zvezda je pričala o dva proroka koji su bili ključni u njenom životu. Jedan… »

Vesti dana »