Povezane vesti
Zašto su neki ljudi 'alergični' na druge ljude
BBC News pre 15 dana
Neki ljudi su alergični na druge, ali misterija zašto se javljaju takve reakcije tek počinje da se razotkriva. Mora veruje da su joj kondomi spasili život. Danas ima 43 godine i živi u Ohaju, u Sjedinjenim Državama (SAD), i kaže da je problem počeo u… »
Zašto su neki ljudi ‘alergični’ na druge ljude
Danas pre 15 dana
Mora veruje da su joj kondomi spasili život. Danas ima 43 godine i živi u Ohaju, u Sjedinjenim Državama (SAD), i kaže da je problem počeo u njenim dvadesetim. „Primetila sam da me genitalije peku posle (nezaštićenog) seksa”, priseća se ona. UPOZORENJE… »
Zašto su neki ljudi ‘alergični’ na druge ljude
Južne vesti pre 15 dana
Getty Images Mora veruje da su joj kondomi spasili život. Danas ima 43 godine i živi u Ohaju, u Sjedinjenim Državama (SAD), i kaže da je problem počeo u njenim dvadesetim. „Primetila sam da me genitalije peku posle (nezaštićenog) seksa”, priseća se ona… »
Radio 021 pre 15 dana
Neki ljudi su alergični na druge, ali misterija zašto se javljaju takve reakcije tek počinje da se razotkriva. Getty Images Mora veruje da su joj kondomi spasili život. Danas ima 43 godine i živi u Ohaju, u Sjedinjenim Državama (SAD), i kaže da je… »
NIN pre 15 dana
Mora veruje da su joj kondomi spasili život. Danas ima 43 godine i živi u Ohaju, u Sjedinjenim Državama (SAD), i kaže da je problem počeo u njenim dvadesetim. "Primetila sam da me genitalije peku posle (nezaštićenog) seksa”, priseća se ona. UPOZORENJE… »
Vesti dana »

Pao plafon u poznatom marektu u Pančevu tokom oluje: Hitna pomoć i vatrogasci odmah stigli na lice mesta (Video)
Mondo pre 41 minutajoš 49 povezanih

Vanredna situacija zbog požara proglašena u više gradova Srbije
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 51 povezana

Olujno nevreme zahvatilo veći deo Srbije, rušilo drveće i krovove - u Beogradu povređeno osam osoba
RTS pre 42 minutajoš 28 povezanih

Studenti najavljuju “novu fazu građanske neposlušnosti”: Skupovi širom Srbije najavljeni za sutra
Serbian News Media pre 1 satjoš 50 povezanih

Jako nevreme sa gradom i olujnim vetrom zahvatilo Srbiju, nova upozorenja RHMZ-a
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 55 povezanih