Povezane vesti

Zašto su neki ljudi 'alergični' na druge ljude

BBC News pre 15 dana
Neki ljudi su alergični na druge, ali misterija zašto se javljaju takve reakcije tek počinje da se razotkriva. Mora veruje da su joj kondomi spasili život. Danas ima 43 godine i živi u Ohaju, u Sjedinjenim Državama (SAD), i kaže da je problem počeo u… »
Zašto su neki ljudi ‘alergični’ na druge ljude

Danas pre 15 dana
Mora veruje da su joj kondomi spasili život. Danas ima 43 godine i živi u Ohaju, u Sjedinjenim Državama (SAD), i kaže da je problem počeo u njenim dvadesetim. „Primetila sam da me genitalije peku posle (nezaštićenog) seksa”, priseća se ona. UPOZORENJE… »

Južne vesti pre 15 dana
Getty Images Mora veruje da su joj kondomi spasili život. Danas ima 43 godine i živi u Ohaju, u Sjedinjenim Državama (SAD), i kaže da je problem počeo u njenim dvadesetim. „Primetila sam da me genitalije peku posle (nezaštićenog) seksa”, priseća se ona… »

Radio 021 pre 15 dana
Neki ljudi su alergični na druge, ali misterija zašto se javljaju takve reakcije tek počinje da se razotkriva. Getty Images Mora veruje da su joj kondomi spasili život. Danas ima 43 godine i živi u Ohaju, u Sjedinjenim Državama (SAD), i kaže da je… »

NIN pre 15 dana
Mora veruje da su joj kondomi spasili život. Danas ima 43 godine i živi u Ohaju, u Sjedinjenim Državama (SAD), i kaže da je problem počeo u njenim dvadesetim. "Primetila sam da me genitalije peku posle (nezaštićenog) seksa”, priseća se ona. UPOZORENJE… »

Vesti dana »