Povezane vesti

Zvezda zadržala mladog fudbalera: Šljivić na Marakani do 2028.

Zvezda zadržala mladog fudbalera: Šljivić na Marakani do 2028.

Dnevnik 23.06.2025
Mladi fudbaler Jovan Šljivić produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine, saopštio je klub iz Beograda. Šljivić (19) je sa Zvezdom osvojio dve duple krune u domaćim takmičenjima. – Veoma mi znači produžetak ugovora. Presrećan sam, jer je ovo… »
Zvanično - Zvezda veruje u Šljivića!

Zvanično - Zvezda veruje u Šljivića!

Sportske.net 23.06.2025
Mladi srpski fudbaler Jovan Šljivić produžio je ugovor sa prvakom naše zemlje Crvenom zvezdom. Kruševljanin rođen 2005. godine potpisao je vernost crveno-belima do leta 2028. godine, te će u narednim sezonama nastaviti da bude "bonus" kluba sa… »
Fudbaler Jovan Šljivić produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Fudbaler Jovan Šljivić produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Radio sto plus 23.06.2025
“Veoma mi znači produžetak ugovora. Presrećan sam jer je ovo moj klub, dugo sam u Crvenoj zvezdi. Svaka sezona je novi izazov, a verujem da će naredna godina biti bolja nego prethodna. Najbitnije je da napredujemo, pa se nadam da ćemo nastaviti u istom… »
Šljivić u Zvezdi do 2028. - Mrkela: Prošle sezone je odigrao dosta dobro i stigla je nagrada

Šljivić u Zvezdi do 2028. - Mrkela: Prošle sezone je odigrao dosta dobro i stigla je nagrada

Sportski žurnal 23.06.2025
Jovan Šljivić je rođen 14. oktobra 2005. godine u Kruševcu, prošao je kompletnu Omladinsku školu Crvene zvezde. Jovan Šljivić je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine. - Veoma mi znači produžetak ugovora. Presrećan sam, jer je ovo moj klub… »
Jovan Šljivić produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine

Jovan Šljivić produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine

RTV 23.06.2025
BEOGRAD - Mladi fudbaler Jovan Šljivić produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine, saopštio je danas klub iz Beograda. Šljivić (19) je sa Zvezdom osvojio dve "duple krune" u domaćim takmičenjima. "Veoma mi znači produžetak ugovora. Presrećan… »
Zvezda čuva svoje dete - Šljivić produžio ugovor do 2028.

Zvezda čuva svoje dete - Šljivić produžio ugovor do 2028.

RTS 23.06.2025
Talentovani vezni fudbaler Jovan Šljivić produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine, saopštili su crveno-beli. Jovan Šljivić je rođen 14. oktobra 2005. godine u Kruševcu i prošao je kompletnu Omladinsku školu Crvene zvezde. Za prvi tim je već… »
Zvezda produžila saradnju sa talentovanim Šljivićem: "On je naše dete, bilo je zadovoljstvo da ga zadržimo"

Zvezda produžila saradnju sa talentovanim Šljivićem: "On je naše dete, bilo je zadovoljstvo da ga zadržimo"

Mondo 23.06.2025
Jovan Šljivić ostaće u Crvenoj zvezdi do 2028. Fudbaler Jovan Šljivić (19) produžio je saradnju sa Crvenom zvezdom i u timu iz Ljutice Bogdana ostaće do 2028, objavio je klub. Momak rođen u Kruševcu odigrao je 23 utakmice za ovaj tim, postigao tri gola i… »
Zvezda produžila ugovor sa talentovanim vezistom do 2028. godine

Zvezda produžila ugovor sa talentovanim vezistom do 2028. godine

Sport klub 23.06.2025
Talentovani vezni fudbaler Jovan Šljivić je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine. ″Veoma mi znači produžetak ugovora. Presrećan sam, jer je ovo moj klub, dugo sam u Crvenoj zvezdi. Svaka sezona je novi izazov, a verujem da će naredna godina… »
Zvezdin biser ostaje na marakani! Crveno-beli završili veliki posao - Šljivić produžio ugovor do 2028. godine!

Zvezdin biser ostaje na marakani! Crveno-beli završili veliki posao - Šljivić produžio ugovor do 2028. godine!

Kurir 23.06.2025
Zvezda misli na budućnost. Talentovani vezni fudbaler Jovan Šljivić je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine. - Veoma mi znači produžetak ugovora. Presrećan sam, jer je ovo moj klub, dugo sam u Crvenoj zvezdi. Svaka sezona je novi izazov, a… »
Veliki posao Zvezde: Jedan od najtalentovanijih produžio ugovor do 2028. godine

Veliki posao Zvezde: Jedan od najtalentovanijih produžio ugovor do 2028. godine

Nova 23.06.2025
Jovan Šljivić, fudbaler Crvene zvezde, produžio je ugovor sa šampionom Srbije do 2028. godine, objavio je klub. „Veoma mi znači produžetak ugovora. Presrećan sam, jer je ovo moj klub, dugo sam u Crvenoj zvezdi. Svaka sezona je novi izazov, a verujem da… »
Zvezda produžila ugovor sa mladim veznjakom

Zvezda produžila ugovor sa mladim veznjakom

B92 23.06.2025
Fudbaler Crvene zvezde Jovan Šljivić produžio je ugovor sa tim klubom do 2028. godine. Šljivić je rođen 14. oktobra 2005. godine u Kruševcu i prošao je kompletnu Omladinsku školu Crvene zvezde. U prvom timu je osvojio dve duple krune u sezonama 2023/24 i… »
Novi potpis na "Marakani"! Šta će "delije" reći?

Novi potpis na "Marakani"! Šta će "delije" reći?

Večernje novosti 23.06.2025
Crvena zvezda je nedavno osvojila 36. titulu prvaka države i već je krenula sa jačanjem tima za narednu sezonu. FOTO: FK Crvena zvezda Crveno-beli su doveli dvojicu štopera, potom je u klub sa Marakane stigao i levi bek, strani reprezentativac, sve u… »

Vesti dana »