Povezane vesti
Voditelja dnevnika tužila bivša žena: Šokirala detaljima iz braka sa njim: "Obmanjivao me je 10 godina, sa njim nijedna ne…
Blic 23.06.2025
Voditelj Slavko Beleslin (50) u novembru prošle godine stao je na ludi kamen sa izabranicom Miljanom, a pre nje bio je u braku sa Ivom Šiđanin, sa kojom razvod nije prošao mirno. Naime, Iva je Slavka tužila jer je nije potpisao kao koautora emisije "Šta… »
Posle razvoda ga tužila! Ovo su detalji odnosa voditelja Dnevnika i njegove bivše žene: "Obmanjivao me je 10 godina"
Alo 23.06.2025
Iva Šiđanin je 2020. godine po izlasku iz suda nakon jednog ročišta navela da njihov razvod nije bio lep kao što je predstavljeno u medijima. Voditelj Slavko Beleslin je u novembru prošle godine stao na ludi kamen sa izabranicom Miljanom, a pre nje bio… »
"Obmanjivao me je 10 godin": Voditelja Dnevnika tužila bivša žena, on se nedavno oženio lepom Miljanom
Telegraf 23.06.2025
Voditelj Slavko Beleslin (50) u novembru prošle godine stao je na ludi kamen sa izabranicom Miljanom, a pre nje bio je u braku sa Ivom Šiđanin, sa kojom razvod nije prošao mirno. Naime, Iva je Slavka tužila jer je nije potpisao kao koautora emisije "Šta… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara, usvojen dnevni red posle koškanja i intervencije policije
RTS pre 4 satijoš 31 povezana

Tajni izvoz municije u Izrael: Firma koju UN optužuje za ratno profiterstvo snabdeva se iz Srbije
Nedeljnik pre 7 satijoš 9 povezanih

Vučić ugostio Meloni: Poseta poruka poverenja i zajedničke vizije ujedinjene Evrope
RTV pre 40 minutajoš 24 povezane

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima i raketama na istoku
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih