Повезане вести
Мерц се прави луд: Срамна изјава немачког канцелара о нападима на Иран
Вечерње новости 23.06.2025
НЕМАЧКИ канцелар Фридрих Мерц изјавио је данас да нема разлога да критикује нападе Израела и Сједињених Америчких Држава на Иран. Фото Тањуг/АП/Ебрахим Нороози - Нема разлога да ми, нити ја лично, критикујемо оно што је Израел… »
Немачки канцелар: Нема разлога за критику америчких напада на Иран
Данас 23.06.2025
Немачки канцелар Фридрих Мерц (Фриедрицх Мерз) изразио је данас јаку подршку америчком нападу на иранска нуклеарна постројења оцењујући да није била опција оставити ствари какве су биле. „Још увек нема разлога за критику онога… »
Немачки канцелар снажно подржава америчке нападе на иранска нуклеарна постројења
Нова 23.06.2025
Немачки канцелар Фридрих Мерц изразио је данас јаку подршку америчком нападу на иранска нуклеарна постројења оцењујући да није била опција оставити ствари какве су биле. „Још увек нема разлога за критику онога што су САД… »
Мерц: Нема разлога да критикујемо Израел и САД због напада на Иран
Политика 23.06.2025
Немачки канцелар Фридрих Мерц изјавио је данас да нема разлога да критикује нападе Израела и Сједињених Америчких Држава на Иран. "Нема разлога да ми, нити ја лично, критикујемо оно што је Израел започео пре недељу дана, нити… »
Вести дана »
РХМЗ издао хитно упозорење: Невреме с грмљавином и градом у наредна два сата
Нова пре 1 сатјош 40 повезаних
Чека нас хаос на мундијалу - хоћемо ли гледати циркус какав се не памти?! До сада невиђена ситуација: Овако нешто се никада у историји фудбала није десило!
Курир пре 12 минутајош 44 повезане
Срамота! Кејн није хтео да прича о недосуђеном пеналу, а ево шта каже о свом промашају!
Вечерње новости пре 1 сатјош 49 повезаних
Настављена седница Скупштине, на дневном реду Закон о пресађивању људских органа
Бета пре 2 минутајош 14 повезаних
Данас почиње први уписни круг на државним факултетима у Београду и Нишу
Глас Зајечара пре 1 сатјош 15 повезаних