Povezane vesti
Meštani spremili novčanike - daju četvrtinu iznosa za asfaltiranje a ostalo plaća opština
Telegraf 23.06.2025
Dobri prilazni putevi jedan su od osnovnih preduslova za ostanak ljudi, pre svega mladih u dragačevskim selima. Dosta u tome pomažu opština i država, ali i meštani žele da daju svoj doprinos. U zaseoku Mijailovići u Gornjoj Kravarici danas je počelo… »
Sjajan primer dobre saradnje u Dragačevu: meštani daju četvrtinu iznosa za asfaltiranje, ostalo plaća opština
Glas Zapadne Srbije 23.06.2025
U zaseoku Mijailovići u Gornjoj Kravarici danas je počelo asfaltiranje nekategorisanog puta u dužini od 1.700 metara, a ono što ovaj poduhvat izdvaja jeste upravo zajedničko ulaganje – meštani i opština Lučani zajedno finansiraju radove po modelu 3:1… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 15 minutajoš 46 povezanih
Uskoro nove cisterne sa vodom, još se ne zna da li će ponovo biti isključena voda
Ozon press pre 1 satjoš 63 povezane
Iran: Prema nacrtu sporazuma sa SAD, Ormuski moreuz bi bio otvoren i ukinuta blokada
Nedeljnik pre 2 satajoš 22 povezane
Od 1. jula kreću kazne za vozače koji ne koriste TAG uređaje za plaćanje putarine: Evo za koja vozila će važiti
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih