Povezane vesti
Miljana Kulić tvrdi: Moj omiljeni pevač je gej, a ima ženu, s ovim kolegom je u vezi
Svet & Skandal 23.06.2025
Bivša učesnica rijalitija, Miljana Kulić, otkrila je detalje o navodnoj aferi svog bliskog prijatelja Lepog Luke sa jednim poznatim pevačem. Lepa vest prerasla je u skandal kada je Lepi Luka proslavio rođendan u popularnom lokalu u Novom Sadu, gde je… »
Miljana Kulić uhvatila influensera i pevača u gej akciji! Otkrila sve o njihovoj aferi: Ja se ložim na njega, a on na moje…
Kurir 23.06.2025
Miljana Kulić tada je saznala da njen prijatelj ima aferu sa poznatim pevačem koji već godinama živi u vanbračnoj zajednici. Lepi Luka proslavio je rođendan u jednom poznatom lokalu u Novom Sadu u kojem je nastupala Andreana Čekić. Među zvanicama… »
Vesti dana »
Uživo - Izrael bombardovao Liban, ima mrtvih: Iranci pokazali svoje tajne tunele iz kojih napadaju američke baze (video)
Mondo pre 51 minutajoš 18 povezanih
Rat se širi, Zelenski nudi pomoć u odbrani od Irana! Spreman da "podeli iskustvo" oko Šahida, Izrael udario na saveznika Irana, dim se vije iz američke ambasade
Kurir pre 16 minutajoš 20 povezanih
Muškarac (39) izboden na okretnici tramvaja u Ustaničkoj na Zvezdari: Slučajni prolaznik mu spasao život
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih