Povezane vesti

Belivuk na suđenju za ubistvo škaljaraca: Ponavljamo kao papagaji, ovde nema ništa inkriminišuće

Belivuk na suđenju za ubistvo škaljaraca: Ponavljamo kao papagaji, ovde nema ništa inkriminišuće

N1 Info 23.06.2025
Izvođenjem pisane dokumentacije nastavljeno je suđenje Veljku Belivuku, Darku Šariću i njihovim saradnicima za ubistvo četvorice "škaljaraca" u Grčkoj tokom 2020. godine. Oglas Za ubistva Stevana Stamatovića i Igora Dedovića u januaru 2020. u Atini i… »
Suđenja za dva dvostruka ubistva u Grčkoj: Izvođenje Skaj dokaza na jesen

Suđenja za dva dvostruka ubistva u Grčkoj: Izvođenje Skaj dokaza na jesen

Insajder 23.06.2025
Uvidom u pisanu dokumentaciju, u Specijalnom sudu je nastavljen glavni pretres u postupku u kojem je kriminalna grupa pod vođstvom Veljka Belivuka i Darka Šarića optužena za dva dvostruka ubistva u Grčkoj 2020. godine. U januaru te godine u Atini su… »
Nastavljeno suđenje Belivuku, Šariću i saradnicima za ubistva „škaljaraca“: Prikazani digitalni dokazi i prepiske

Nastavljeno suđenje Belivuku, Šariću i saradnicima za ubistva „škaljaraca“: Prikazani digitalni dokazi i prepiske

Novi magazin 23.06.2025
Izvođenjem pisane dokumentacije nastavljeno je suđenje Veljku Belivuku, Darku Šariću i njihovim saradnicima za ubistvo četvorice "škaljaraca" u Grčkoj tokom 2020. godine. Za ubistva Stevana Stamatovića i Igora Dedovića u januaru 2020. u Atini i Alana… »
"Ne krijem da sam bio u Grčkoj, ali ne spominjemo se Zvicer, Šarić ili ja kao vođe" Izvedeni novi dokazi, progovorio i…

"Ne krijem da sam bio u Grčkoj, ali ne spominjemo se Zvicer, Šarić ili ja kao vođe" Izvedeni novi dokazi, progovorio i…

Kurir 23.06.2025
U nastavku suđenja Veljku Belivuku i Darku Šariću za ubistva u Atini i na Krfu, pred Specijalnim sudom u Beogradu nastavljeno je sa izvođenjem dokaznog postupka vršenjem uvida u pisanu dokumentaciju, kada je tužilac Javnog tužilaštva za organizovani… »

Vesti dana »