Povezane vesti
Svi misle da smo sirotinja, a mi letujemo kao pravi bogataši Srbin otkriva šokantnu istinu o odmoru u predsezoni
Alo 23.06.2025
O gužvama na plažama, kaže, nema ni govora. Ako se i desi da vikendom dođe više ljudi, samo uskočiš na taksi čamac i promeniš plažu bez problema. Jedan naš sugrađanin, član popularne grupe "Grčka info", ovih je dana u šaljivom tonu objasnio zašto… »
"Kažu nam da smo beda, a mi se provodimo kao bogataši": Srbin otkrio sve prednosti letovanja u predsezoni
Mondo 23.06.2025
Letovanje u predsezoni nekada je i duplo jeftinije, a Srbin je otkrio koje su druge prednosti ovakvog odmora. Jedan naš sugrađanin, član popularne grupe "Grčka info", ovih je dana u šaljivom tonu objasnio zašto letovanje u predsezoni ima svojih čari koje… »
Neki kažu "Pusti, beda, idu van sezone, jadni ljudi", a mi se provodimo kao truli bogataši: Srbin objasnio koje su glavne…
Kurir 23.06.2025
Jedan naš sugrađanin, član popularne grupe "Grčka info", ovih je dana u šaljivom tonu objasnio zašto predsezona ima svojih čari koje teško mogu da nadmaše i jul i avgust. Svake godine s dolaskom maja i početkom juna na društvenim mrežama bukti stara… »
Vesti dana »

Pogledajte mapu: Popaljeni meteo-alarmi u Srbiji zbog opasnog vremena
Nova pre 48 minutajoš 28 povezanih

Putin vidi UAE kao potencijalno mesto za sastanak sa Trampom
Serbian News Media pre 8 minutajoš 51 povezana