Povezane vesti

Advokat Stefanović ekskluzivno za Kurir o presudi Urošu Blažiću: Susreli smo se sa ozbiljnim izazovom, samo u jednom slučaju…

Advokat Stefanović ekskluzivno za Kurir o presudi Urošu Blažiću: Susreli smo se sa ozbiljnim izazovom, samo u jednom slučaju…

Kurir 23.06.2025
"Postupak je bio izuzetno složen zbog velikog broja svedoka, veštačenja i bezbednosnih izazova" Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu masovnom ubici Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši kojom su osuđeni na po 20 godina zatvora zbog masakra… »
"Oni su u zatvoru, mi smo: U paklu!" Potresne reči majke Dalibora Todorovića nakon pravosnažne presude Blažićima: "Žao mi je…

"Oni su u zatvoru, mi smo: U paklu!" Potresne reči majke Dalibora Todorovića nakon pravosnažne presude Blažićima: "Žao mi je…

Blic 22.06.2025
Danijela Vujić, majka Dalibora Todorovića koji je ubijen u masakru u Duboni, oglasila se za "Blic" nakon što je Apelacioni sud u Beogradu odbio žalbe Blažića i potvrdio pravosnažnu presudu na koju su Uroš i Radiša osuđeni na po 20 godina zatvora zbog… »

Vesti dana »