Povezane vesti
Advokat Stefanović ekskluzivno za Kurir o presudi Urošu Blažiću: Susreli smo se sa ozbiljnim izazovom, samo u jednom slučaju…
Kurir 23.06.2025
"Postupak je bio izuzetno složen zbog velikog broja svedoka, veštačenja i bezbednosnih izazova" Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu masovnom ubici Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši kojom su osuđeni na po 20 godina zatvora zbog masakra… »
"Oni su u zatvoru, mi smo: U paklu!" Potresne reči majke Dalibora Todorovića nakon pravosnažne presude Blažićima: "Žao mi je…
Blic 22.06.2025
Danijela Vujić, majka Dalibora Todorovića koji je ubijen u masakru u Duboni, oglasila se za "Blic" nakon što je Apelacioni sud u Beogradu odbio žalbe Blažića i potvrdio pravosnažnu presudu na koju su Uroš i Radiša osuđeni na po 20 godina zatvora zbog… »
Vesti dana »
SSP: Ministarka Đedović Handanović se hvali cenom dizela od 212 dinara, a u regionu je znatno niža
Serbian News Media pre 1 satjoš 33 povezane
"Došao sam do toga da me tretiraju kao kriminalca" Stanivuković nakon izlaska iz pritvora u Hrvatskoj: "Od koga i od čega štitite granice"
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
I u Kragujevcu obeležena 27. godišnjica od početka NATO bombardovanja
Danas pre 37 minutajoš 49 povezanih
IDF: Pogođena skladišta raketa u Iranu; udar na centar Tel Aviva, četiri povređena
RTS pre 47 minutajoš 58 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: obilne padavine i sneg uz upozorenja za bezbednost saobraćaja krajem marta
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 51 povezana