Povezane vesti
Lids platio Slovenca 22 miliona
Sportski žurnal 23.06.2025
Bijol je bio član Udinezea od 2022. godine, pre toga je igrao za Hanover, moskovski CSKA i Rudar iz Velenja. Dosadašnji fudbaler Udinezea i slovenački reprezentativac Jaka Bijol (26) potpisao je ugovor sa Lidsom do 2030. godine, saopštio je engleski… »
Lids doveo slovenačkog fudbalera Bijola
Radio sto plus 23.06.2025
Lids nije saopštio finansijske detalje ugovora 26-godišnjeg slovenačkog odbrambenog fudbalera, koji je došao iz Udinezea. “Ovo je veliki dan za mene, za moju porodicu i srećan sam što sam ovde. Možda je ovo najveći prelazak u mojoj dosadašnjoj karijeri… »
Lids doveo slovenačkog štopera kao prvu opciju na štoperu
Sport klub 23.06.2025
Bilo je već reči o tome prethodnih dana, sada je i zvanično - Jaka Bijol je prvi Slovenac u Premijer ligi posle šest godina. Reprezentativac države sa Balkana potpisao je ugovor sa povratnikom u elitni engleski rang, Lids Junajtedom. Ovo je prvi… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 13 minutajoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro