Povezane vesti
Lids platio Slovenca 22 miliona
Sportski žurnal 23.06.2025
Bijol je bio član Udinezea od 2022. godine, pre toga je igrao za Hanover, moskovski CSKA i Rudar iz Velenja. Dosadašnji fudbaler Udinezea i slovenački reprezentativac Jaka Bijol (26) potpisao je ugovor sa Lidsom do 2030. godine, saopštio je engleski… »
Lids doveo slovenačkog fudbalera Bijola
Radio sto plus 23.06.2025
Lids nije saopštio finansijske detalje ugovora 26-godišnjeg slovenačkog odbrambenog fudbalera, koji je došao iz Udinezea. “Ovo je veliki dan za mene, za moju porodicu i srećan sam što sam ovde. Možda je ovo najveći prelazak u mojoj dosadašnjoj karijeri… »
Lids doveo slovenačkog štopera kao prvu opciju na štoperu
Sport klub 23.06.2025
Bilo je već reči o tome prethodnih dana, sada je i zvanično - Jaka Bijol je prvi Slovenac u Premijer ligi posle šest godina. Reprezentativac države sa Balkana potpisao je ugovor sa povratnikom u elitni engleski rang, Lids Junajtedom. Ovo je prvi… »
Vesti dana »

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Da li je sporazum sa amerikom ekonomska prisila Trampa? Rabrenović u "Usijanju": Evropska unija je ispustila priliku za ustavom, drugi utiču na njene odluke!
Kurir pre 1 satjoš 36 povezanih

Novi snimak drame u avionu: Srbin obara napadača, a onda haos! Pogledajte šta se dešavalo pre nego što je policija ušla
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana