Povezane vesti
"Nemam nikog, a rodila bih mnogo dece nekome...." Pevačica očajna jer ne može da nađe muškarca: Želim domaćina sa kućom na…
Kurir 23.06.2025
Pevačica otvorila dušu. Pevačica Edita Aradinović nesumnjivo je dama koja mami uzdahe mnogih muškaraca, a prošle godine se javno požalila kako nikako ne može da nađe idealnog muškarca pored kog će ostariti. - Sinoć sam gledala jedan ljubavni film koji me… »
"Nemam nikog, a rodila bih mnogo dece nekome ko nije slinica": Pevačica očajna jer ne može da nađe muškarca: "Želim domaćina…
Blic 23.06.2025
Pevačica Edita Aradinović nesumnjivo je dama koja mami uzdahe mnogih muškaraca, a prošle godine se javno požalila kako nikako ne može da nađe idealnog muškarca pored kog će ostariti. - Sinoć sam gledala jedan ljubavni film koji me je razorio i zbog čega… »
Vesti dana »

Haos u Skupštini Zaječara: Opozicija blokira sednicu, sukobi građana i policije ispred opštine
Euronews pre 1 satjoš 31 povezana

Zelenski i Tramp razgovarali o sankcijama Rusiji i vojnoj saradnji
Insajder pre 2 satajoš 28 povezanih

Završena rekonstrukcija Trga Nikole Pašića, puštanje saobraćaja zavisi od uklanjanja šatora
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 26 povezanih

Vučić dočekao Đorđu Meloni u Beogradu: "Srbija ne zaboravlja one koji su uz nas u ključnim trenucima"
N1 Info pre 25 minutajoš 23 povezane