Povezane vesti

"Legli smo u krevet, pogledala me i rekla da se razvodimo" Petar Mitić šokirao sa ovim detaljem iz braka sa Ivanom Pavković!

"Legli smo u krevet, pogledala me i rekla da se razvodimo" Petar Mitić šokirao sa ovim detaljem iz braka sa Ivanom Pavković!

Kurir 23.06.2025
Zbog pevačevih "ispada sa ženama" se spekulisalo o njihovom razvodu, a Petar je jednom prilikom progovorio o tome. Petar Mitić i Ivana Pavković su godinama u skladnom braku, a svojevremeno se pojavila informacija da se razvode. Zbog pevačevih "ispada sa… »
"Mazili smo se u krevetu, a ona Mi je rekla da se razvodimo" Važe za idealan par, a pevač otkrio detalje drame u braku sa…

"Mazili smo se u krevetu, a ona Mi je rekla da se razvodimo" Važe za idealan par, a pevač otkrio detalje drame u braku sa…

Alo 23.06.2025
Zbog pevačevih "ispada sa ženama" se spekulisalo o njihovom razvodu. Petar Mitić i Ivana Pavković su godinama u skladnom braku, a svojevremeno se pojavila informacija da se razvode. Zbog pevačevih "ispada sa ženama" se spekulisalo o njihovom razvodu, a… »

Vesti dana »