Povezane vesti
Naša pevačica detinjstvo provela u ratu: „Mama mi je govorila da se krijem iza vrata“
Nova 24.06.2025
Popularna pevačica progovorila je o detinjstvu koje je provela u rodnom Sarajevu gde je u to vreme buktao rat. Nikolina Kovač sa ponosom govori o svom poreklu, a rodnom mestu se često vraća. Međutim, njeno odrastanje obeležila su brojna ratna dešavanja u… »
(Video) Suze joj same naviru: Pevačica je imala samo četiri godine, a maminu poruku i danas pamti: "Odlazi na posao i kaže mi…
Blic 24.06.2025
Gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje večeras, u ponedeljak, u 22 sata samo na Blic televiziji je pevačica Nikolina Kovač koja govori o teškom periodu kroz koji je prošla i to kada je imala samo četiri godine, ali kog se… »
(Video) "počela sam da vrištim, da otvaram vrata još dok smo leteli": Nikolina nikada neće zaboraviti sasobraćajnu nesreću…
Blic 24.06.2025
Nikolina Kovač i njen suprug Saša Kapor doživeli su saobraćajnu nezgodu kada je zajedno sa njima u kolima bio i njihov tada dvogodišnji sin Nikolaj, a pevačica se u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" prisetila ovog nemilog događaja… »
(Video) "u tom trenutku je otvorio oči, znala sam da ćemo uspeti": Sin Nikoline Kovač i Saše Kapora je odmah po rođenju…
Blic 23.06.2025
Pevačica Nikolina Kovač u braku je sa pevačem Sašom Kaporom, svoju karijeru je stavila na drugo mesto, a na prvom mestu su joj ljubav i porodica o čemu priča u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj ne skriva i koliko jo je bilo teško… »
Vesti dana »

U Kraljevu, Kuli i Kragujevcu protesti ispred prostorija SNS: Demonstranti u Novom Pazaru ispred suda i pu, veliki broj pripadnika MUP-a na ulicama (foto/video)
Blic pre 13 minutajoš 60 povezanih

Čak 500 dana borbi za Časiv Jar: Po dužini spada među tri najduže bitke u ratu, Rusima sada otvoren put prema Konstantinovki i Kramatorsku
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih

I građani na području Vranja imaju pravo na naknadu štete zbog požara
Novi magazin pre 2 satajoš 20 povezanih