Povezane vesti
Milovan Minić hitno napustio belu kuću Produkcija ga izvela, evo i zašto!
Alo 24.06.2025
Zbog ljubavnice je ušao u rijaliti. Rijaliti učesnik Milovan Minić izašao je iz Bele kuće, kako bi se pojavio na ročištu povodom razvoda braka od supruge Marijane Minić. Na imanje u Šimanovcima je ušao nakon nekoliko meseci od početka rijalitija, a… »
Zadrugar hitno izveden iz Elite! Ušao zbog ljubavnice, a sada napustio Belu kuću zbog žene
Telegraf 24.06.2025
Rijaliti učesnik Milovan Minić napustio je "Elitu 8" kako bi prisustvovao ročištu za razvod braka sa suprugom Marijanom Minić, s kojom ima maloletno dete. Njegov izlazak iz Bele kuće izazvao je brojne komentare, s obzirom na to da je javnost već bila… »
Zadrugar hitno napustio belu kuću: Ušao u rijaliti da se sretne sa ljubavnicom, a sada ga produkcija izvela zbog žene: Evo o…
Blic 24.06.2025
Rijaliti učesnik Milovan Minić je izašao iz Bele kuće, a razlog je odlazak na ročište povodom razvoda braka od supruge Marijane Minić. Milovan Minić je u Zadrugu 8 Elitu ušao nakon nekoliko meseci od početka, a razlog njegovog učešća je njegova… »
Ušao u rijaliti zbog ljubavnice, a SAD ga izveli zbog žene! Rijaliti učesnik hitno napustio kuću pod velikom tenzijom
Kurir 24.06.2025
Milovan kod kuće ima suprugu i maloletno dete pa su svi ostali šokirani kada je odlučio da javno kaže da ima ljubavnicu i da je ona razlog njegovog ulaska. Rijaliti učesnik Milovan Minić je izašao iz Bele kuće, a razlog je odlazak na ročište povodom… »
"Imao sam intervenciju" Marko Đedović se oglasio nakon izlaska iz "Elite ", evo kako se sada oseća: U pitanju je kapilar kod…
Kurir 24.06.2025
Bivši rijaliti učesnik Marko Đedović napustio je " Elitu" zbog narušenog zdravstvenog stanja, a sada se oglasio i otkrio o čemu je reč. Đedović je vanredno izašao iz Bele kuće, a kako kaže, nakon intervencije koju je imao se bolje oseća. - Dobro sam… »
"Imao sam intervenciju" Marko Đedović otkrio u kakvom je zdravstvenom stanju, pa priznao da li se vraća u Elitu!
Alo 24.06.2025
Kako je istakao, oseća se bolje. Marko Đedović nedavno je napustio Belu kuću zbog narušenog zdravstvenog stanja. Sada je otkrio sve o tome, a kako je istakao, nakon intervencije koju je imao oseća se bolje. - Dobro sam, imao sam intervenciju. Nije ništa… »
“Imao sam intervenciju” Marko Đedović se oglasio nakon iznenadnog izlaska iz Elite, kupio je i drugi stan
Telegraf 24.06.2025
Marko Đedović nedavno je napustio "Elitu 8" zbog narušenog zdravstvenog stanja, a sada se oglasio i otkrio o čemu je reč. Marko Đedović je vanredno napustio rijaliti program, a kako kaže, nakon intervencije koju je imao bolje se oseća. - Dobro sam, imao… »
"Imao sam intervenciju": Marko Đedović se oglasio nakon izlaska iz "Elite 8": Progovorio o zdravstvenim problemima, pa opleo…
Blic 24.06.2025
Marko Đedović nedavno je napustio "Elitu 8" zbog narušenog zdravstvenog stanja, a sada se oglasio za "Blic" i otkrio o čemu je reč. Marko Đedović je vanredno napustio rijaliti program, a kako kaže, nakon intervencije koju je imao bolje se oseća. - Dobro… »
Vesti dana »

Rubio: Sada bolje razumemo uslove Moskve za okončanje rata u Ukrajini
RTV pre 55 minutajoš 22 povezane

Tramp udario na Srbiju, carina od 35% STUPILA NA SNAGU! Evo šta nas tačno čeka
Telegraf pre 9 minutajoš 13 povezanih

Oblaci se povlače pred suncem Danas toplije, za vikend stižu vrućine
Dnevnik pre 1 satjoš 10 povezanih

Važno upozorenje vozačima: Oglasio se AMSS pred vikend: Saobraćaj će biti sve intenzivniji
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih