Повезане вести
Ања Бла напушта Србију због Баке Прасета, прете јој сликама на којима је гола, а сад се огласио јутјубер: "Хтела је да ме…
Блиц 24.06.2025
Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе и његова бивша девојка Ања Благојевић, познатија као Ања Бла, већ недељама уназад воде рат на друштвеним мрежама. Јутјубер је изнео низ шокантних тврдњи на њен рачун, а она се… »
Ања Бла напушта Србију из безбедносних разлога, а Бака Прасе открио све што зна! Букти рат бивших љубавника: Након свега јој…
Курир 24.06.2025
Скандали јутјубера Богдана Илића, познатијег као Бака Прасе и његова бивша девојка Ања Бла само се нижу, ни једна страна не престаје да оптужује и износи прљав веш из љубавне везе коју су имали. Већ недељама уназад воде рат… »
Ања Бла бежи из Србије због Баке Прасета, прете јој голим сликама, он се огласио: "Хтела је да ме намести"
Телеграф 24.06.2025
Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе и његова бивша девојка Ања Благојевић, познатија као Ања Бла, већ недељама уназад воде рат на друштвеним мрежама. Јутјубер је изнео низ шокантних тврдњи на њен рачун, а она се… »
Вести дана »
Временска прогноза за среду, 12. новембар: Ујутру мраз и магла током дана претежно сунчано
Бета пре 47 минутајош 1 повезана
И ученици две нишке гимназије сутра бојкотују наставу у знак подршке Дијани Хрки
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Спанулис после "тужног" пораза од Партизана погледао новинара у очи: "Зато сам освајао Евролиге и титуле..."
Телеграф пре 52 минутајош 2 повезане