Povezane vesti
Vučić: Oslobodićemo Novi Sad od onih koji mrze Srbiju, eto mene uskoro
Pravda 24.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je najavio posetu Novom Sadu, gradu u kojem ga nije bilo prethodnih meseci. Aleksandar Vučić je poslednji put, a da je to medijski ispraćeno, bio 5. novembra, nakon velikog protesta posle pada nadstrešnice… »
Predsednik svih građana Srbije: Oslobodićemo Novi Sad od onih koji mrze Srbiju, eto mene uskoro
In medija 24.06.2025
Predednik svih građana Srbije je poslednji put, a da je to medijski ispraćeno, bio 5. novembra, nakon velikog protesta posle pada nadstrešnice. Predsednik Srbije još jednom je najavio posetu Novom Sadu, gradu u kojem ga nije bilo prethodnih meseci, piše… »
Rakić o pokretanju postupka: Tajming nije slučajno izabran, spin režima da vrati političare u prvi plan
N1 Info 24.06.2025
Poslanica Demokratske stranke Dragana Rakić za N1 je navela da je juče iz medija saznala da je protiv nje pokrenut krivični postupak. Rakić je kazala da "nije u pitanju nikakav proces koji se vodi jer je prekršen zakon", kao i da "tajming nije slučajno… »
Vučić: Oslobodićemo Novi Sad od onih koji mrze Srbiju, eto mene uskoro
Radio 021 24.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je najavio posetu Novom Sadu, gradu u kojem ga nije bilo prethodnih meseci. Aleksandar Vučić je poslednji put, a da je to medijski ispraćeno, bio 5. novembra, nakon velikog protesta posle pada nadstrešnice… »
Predsednik: Država je odlučna da spreči nasilje na Vidovdan; Pritisci i spolja i iznutra zbog obustave izvoza municije i oružja…
RTV 24.06.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbje Aleksandar Vučić izjavio je danas da građani ne treba da brinu i da je država odlučna da spreči nasilje koje bi moglo da se dogodi na protestu na Vidovdan. "Nasilnici će biti pohapšeni za Vidovdan, jer oni moraju neko nasilje… »
Vučić odgovorio na intervju Pogačara u „Novoj“: Eto mene uskoro u Novom Sadu
Nova 24.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi bilo dobro da tužilaštvo krene da radi svoj posao i najavio da će uskoro otići u Novi Sad koji će, kako je dodao, osloboditi od onih koji mrze Srbiju i sve što je srpsko. Vučić je, odgovarajući na… »
Vučić: Eto mene uskoro u Novom Sadu, oslobodićemo centar i mostove od onih koji mrze sve što je srpsko
N1 Info 24.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi bilo dobro da tužilaštvo krene da radi svoj posao i najavio da će uskoro otići u Novi Sad koji će, kako je dodao, osloboditi od onih koji mrze Srbiju i sve što je srpsko. Oglas Vučić je, odgovarajući na… »
Vučić: Dobro bi bilo da tužilaštvo počne da radi svoj posao, eto me uskoro u Novom Sadu
NIN 24.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi bilo dobro da tužilaštvo krene da radi svoj posao i najavio da će uskoro otići u Novi Sad koji će, kako je dodao, osloboditi od onih koji mrze Srbiju i sve što je srpsko. Vučić je, odgovarajući na… »
Nestorović: Neka mi skinu poslanički imunitet i sude, zakon važi za sve
NIN 24.06.2025
Poslanica Ekološkog ustanka Danijela Nestorović kazala je da ona nema ništa protiv toga da joj bude ukinut poslanički imunitet i da joj se sudi zbog sumnje da je napala službeno lice u Novom Sadu u novembru prošle godine. Danijela Nestorović je za N1… »
Vesti dana »

Janković: Svako ko je želeo da učestvuje u javnoj raspravi imao vremena da se prijavi
RTV pre 36 minutajoš 20 povezanih