Повезане вести

Вучић: Ослободићемо Нови Сад од оних који мрзе Србију, ето мене ускоро

Правда 24.06.2025
Председник Србије Александар Вучић још једном је најавио посету Новом Саду, граду у којем га није било претходних месеци. Александар Вучић је последњи пут, а да је то медијски испраћено, био 5. новембра, након великог протеста… »
Председник свих грађана Србије: Ослободићемо Нови Сад од оних који мрзе Србију, ето мене ускоро

Председник свих грађана Србије: Ослободићемо Нови Сад од оних који мрзе Србију, ето мене ускоро

Ин медија 24.06.2025
Предедник свих грађана Србије је последњи пут, а да је то медијски испраћено, био 5. новембра, након великог протеста после пада надстрешнице. Председник Србије још једном је најавио посету Новом Саду, граду у којем га није било… »
Ракић о покретању поступка: Тајминг није случајно изабран, спин режима да врати политичаре у први план

Ракић о покретању поступка: Тајминг није случајно изабран, спин режима да врати политичаре у први план

Н1 Инфо 24.06.2025
Посланица Демократске странке Драгана Ракић за Н1 је навела да је јуче из медија сазнала да је против ње покренут кривични поступак. Ракић је казала да "није у питању никакав процес који се води јер је прекршен закон", као и да… »

Радио 021 24.06.2025
Председник Србије Александар Вучић још једном је најавио посету Новом Саду, граду у којем га није било претходних месеци. Александар Вучић је последњи пут, а да је то медијски испраћено, био 5. новембра, након великог протеста… »
Вучић одговорио на интервју Погачара у „Новој“: Ето мене ускоро у Новом Саду

Вучић одговорио на интервју Погачара у „Новој“: Ето мене ускоро у Новом Саду

Нова 24.06.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да би било добро да тужилаштво крене да ради свој посао и најавио да ће ускоро отићи у Нови Сад који ће, како је додао, ослободити од оних који мрзе Србију и све што је српско. Вучић… »
Председник: Држава је одлучна да спречи насиље на Видовдан; Притисци и споља и изнутра због обуставе извоза муниције и оружја…

Председник: Држава је одлучна да спречи насиље на Видовдан; Притисци и споља и изнутра због обуставе извоза муниције и оружја…

РТВ 24.06.2025
БЕОГРАД - Председник Србје Александар Вучић изјавио је данас да грађани не треба да брину и да је држава одлучна да спречи насиље које би могло да се догоди на протесту на Видовдан. "Насилници ће бити похапшени за Видовдан, јер… »
Вучић: Ето мене ускоро у Новом Саду, ослободићемо центар и мостове од оних који мрзе све што је српско

Вучић: Ето мене ускоро у Новом Саду, ослободићемо центар и мостове од оних који мрзе све што је српско

Н1 Инфо 24.06.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да би било добро да тужилаштво крене да ради свој посао и најавио да ће ускоро отићи у Нови Сад који ће, како је додао, ослободити од оних који мрзе Србију и све што је српско. Оглас… »
Вучић: Добро би било да тужилаштво почне да ради свој посао, ето ме ускоро у Новом Саду

Вучић: Добро би било да тужилаштво почне да ради свој посао, ето ме ускоро у Новом Саду

НИН 24.06.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да би било добро да тужилаштво крене да ради свој посао и најавио да ће ускоро отићи у Нови Сад који ће, како је додао, ослободити од оних који мрзе Србију и све што је српско… »
Несторовић: Нека ми скину посланички имунитет и суде, закон важи за све

Несторовић: Нека ми скину посланички имунитет и суде, закон важи за све

НИН 24.06.2025
Посланица Еколошког устанка Данијела Несторовић казала је да она нема ништа против тога да јој буде укинут посланички имунитет и да јој се суди због сумње да је напала службено лице у Новом Саду у новембру прошле године… »

Вести дана »