Povezane vesti
Voditeljka se skinula, pa pokazala ožiljak: Prvi put progovorila o teškoj borbi s opakom bolešću
Telegraf 24.06.2025
Voditeljka Milica Kon (38) pre tri godine operisala je rak dojke, a sada je govorila na tu temu. Naime, Milica Kon je sa svojim pratiocima na Tik Tok nalogu podelila kako izgleda njen ožiljak tri godine nakon intervencije. - Pre tri godine imala sam… »
Naša popularna voditeljka (38) progovorila o borbi sa teškom bolešću - pokazala ožiljak od operacije: "Um mi se promenio"
Blic 24.06.2025
Voditeljka Milica Kon (38) pre tri godine operisala je rak dojke, a sada je govorila na tu temu. Naime, Milica Kon je sa svojim pratiocima na Tik Tok nalogu podelila kako izgleda njen ožiljak tri godine nakon intervencije. - Pre tri godine imala sam… »
Vesti dana »
U Republici Srpskoj Dan žalosti povodom obeležavanja 31. godišnjice stradanja Srba u Oluji
Beta pre 8 minutajoš 24 povezane
Novi Sad: Roditelji Jovine traže ostavku ministra prosvete zbog pokušaja da ugasi gimnaziju
Pravo u centar pre 3 minutajoš 11 povezanih
Noćni napadi dronovima i raketama širom Rusije i Ukrajine sa žrtvama
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 13 povezanih
Zvezda na dobrom putu da proda Ovusua: Krilni fudbaler otputovao u novi klub! Slede lekarski pregledi...
Kurir pre 18 minutajoš 14 povezanih