Povezane vesti
Mi-snaga naroda pita: Da li Vučić namerno kvari odnose s Rusijom da bi završio posao oko Kosova
Novi magazin 24.06.2025
Pokret Mi-snaga naroda upitao je danas vlast na čelu s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da li "namerno kvari odnose s Rusijom da bi olakšala 'završavanje' posla oko Kosova i Metohije". U saopštenju su podsetili da je ruska Spoljna obaveštajna… »
Mi-snaga naroda pita: Da li Vučić namerno kvari odnose s Rusijom da bi završio posao oko Kosova
Danas 24.06.2025
Pokret Mi-snaga naroda upitao je danas vlast na čelu s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da li „namerno kvari odnose s Rusijom da bi olakšala ‘završavanje’ posla oko Kosova i Metohije“. U saopštenju su podsetili da je ruska Spoljna obaveštajna… »
Beta 24.06.2025
Pokret Mi-snaga naroda upitao je vlast na čelu s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da li "namerno kvari odnose s Rusijom da bi olakšala 'završavanje' posla oko Kosova i Metohije". U saopštenju su podsetili da je ruska Spoljna obaveštajna služba… »
Radio sto plus 24.06.2025
U saopštenju su podsetili da je ruska Spoljna obaveštajna služba juče optužila Srbiju da “zaobilaznim putevima” nastavlja da snabdeva Ukrajinu municijom i pored prethodnog upozorenja Moskve. “Moskva je juče direktno optužila vlast u Beogradu da žrtvuje… »
Mi snaga naroda: Da li je cilj vlasti da postanemo ruski neprijatelji?
Pravda 24.06.2025
Shodno svojoj krilatici ”brže, jače, bolje”, režim SNS-a je postavio novi rekord po broju negativnih poruka koje su u jednom danu iz Moskve stigle na račun Beograda. Ruska spoljna obaveštajna služba, njen šef, glasnogovornik Kremlja, Marija Zaharova i… »
Vesti dana »
Američki OFAK produžio MOL-u licencu za pregovore o kupovini NIS-a do 1. jula
RTV pre 56 minutajoš 47 povezanih
Objavljena rešenja testova sa male mature iz pet izabranih predmeta
Vreme pre 26 minutajoš 38 povezanih
Vujić: Izmenama seta pravosudinih zakona do daljeg jačanja nezavisnosti pravosuđa
RTV pre 56 minutajoš 25 povezanih
Svetsko prvenstvo uživo: Šou Mbapea i Mesija znači da uskoro dobijamo novog najboljeg strelca Mundijala ikad, Norvežani veslaju na stepenicama
Nova pre 21 minutajoš 103 povezane
Mnogo sreće za Zvezdu na žrebu za Ligu šampiona, izbegla je obe mine
Nova pre 21 minutajoš 31 povezana