Povezane vesti
PU “Moje detinjstvo“: Nepravedna i nemoralna odluka da se vrtić u Zablaću uvrsti u mrežu PU “Radost“
Morava info 24.06.2025
ČAČAK – Zaposleli Predškolske ustanove “Moje detinjstvo“, njih 221, oglasilo se zajedničkim saopštenjem za javnost, u kojem izražavaju nezadovoljstvo oslukom Skupštine grada Čačka da se novi vrtić “Maslačak“ u Zablaću pripoji Predškolskoj ustanovi… »
Poništiti Odluku o mreži javnih predškolskih ustanova
Ozon press 24.06.2025
Odbornici GG Ivan V.Ćalović – Istina i Čast podneli su danas Gradskom pravobranilaštvu u Čačku Zahtev za poništaj Odluke o izmeni Odluke o mreži javnih predškolskih ustanova na području grada Čačka. Smatramo da je pomenutu Odluku, donetu na sednici… »
GG Ivana Ćalovića podnela zahtev da se vrtić “Maslačak“ vrati u nadležnost PU “Moje detinjstvo“
Morava info 24.06.2025
ČAČAK – Grupa građana “Ivan V. Ćalović – Istina i čast“ oglasila se saopštenjem za javnost u kome se navodi da ta opoziciona politička grupacija zahteva da se poništi odluka o pripajanju novog vrtića “Maslačak“ u Zablaću Predškolskoj ustanovi “Radost“… »
Vesti dana »

Skupština Srbije sutra: Novi Zakon o legalizaciji objekata i 46 drugih tačaka na jesenjoj sednici
Serbian News Media pre 9 minutajoš 29 povezanih

Zatvoren auto-put Inđija-Maradik, prema Novom Sadu, vozilo probilo odbojnu ogradu
Danas pre 58 minutajoš 28 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 8 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je predstavio kabinet
Danas pre 59 minutajoš 37 povezanih

Prevrnuo se čamac sa 11 osoba na Dunavu kod Bačke Palanke, strahuje se da ima stradalih
RTS pre 24 minutajoš 26 povezanih