Povezane vesti
Vučić: Bošnjačke stranke dozvoljavaju napade na mene, a one da ostanu u vlasti
Sandžak press 24.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da se tri političke organizacije u Novom Pazaru “utrkuju” koliko će, kako je rekao, “ispod žita da se dozvole napadi na njega, a da one budu zaštićene”. “Tamo je situacija ‘tucite po Vučiću Srbinu, znate… »
Vučić: Bošnjačke stranke dozvoljavaju napade na mene, a one da ostanu u vlasti
Radio sto plus 24.06.2025
“Tamo je situacija ‘tucite po Vučiću Srbinu, znate, on nam je kriv za sve svima, ali mi ćemo i dalje svi da ostajemo u vlasti ili uz vlast na ovaj ili onaj način i da gledamo šta iz toga možemo da izvučemo. Nikada nećemo da se pobunimo protiv bilo čega’… »
Vesti dana »
Studenti ispred policije: Autonomija univerziteta nije poklon, za nju su se izborili oni pre nas, a na nama je da je odbranimo
N1 Info pre 2 satajoš 16 povezanih
Vrh poplavnog talasa na toku Zapadne Morave; vatrogasci spasili dve osobe iz bujice na putu Požega–Lučani
RTS pre 3 satajoš 30 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Tramp: Iranu ističe vreme za dogovor, još 48 sati i pakao će zavladati nad njima
Euronews pre 1 satjoš 58 povezanih
Zborovi građana Novog Sada zatražili hitnu ostavku ministra Bratine zbog pretnji studentima
Danas pre 27 minutajoš 16 povezanih
Danas sa posebnom pažnjom uzmite jednu grančicu! Slavimo Lazarevu subotu, etnološkinja otkrila sve običaje
Telegraf pre 3 satajoš 26 povezanih