Повезане вести
Певачицу тукао власник клуба, она није знала шта ју је снашло! Испричала језиве сцене: Помешао ме је са другом певачицом…
Курир 24.06.2025
Певачица Јасна Шћепановић открила је непријатност коју је доживела током једног наступа када су је грешком напали. Јасна је тада објаснила да су је помешали са колегиницом због чега је добила батине. - На једном наступу су ме… »
''Та жена глуми мајку мом сину, То је болесно'' Јасна Шћепановић оплела никад јаче по родбини: ''Побегла сам кад је умро…
Ало 24.06.2025
Никад о овоме није причала. Јасна Шћепановић била је гост наше редакције где је промовисала своју песму ''Југа'' и отворено говорила о својој приватности и трновитом путу ка успеху. Ало Велики траг на певачицу оставило је… »
Тукао ју је власника клуба: Јасна Шћепановић о породичној трагедији - ''Родитељи су преко ноћи остарили''
Вечерње новости 24.06.2025
ПЕВАЧИЦА Јасна Шћепановић открила је непријатност коју је доживела током једног наступа када су је грешком напали. Фото: Приватна архива Јасна је тада објаснила да су је помешали са колегиницом због чега је добила батине. Фото… »
"Добила сам батине од власника клуба": Певачица на наступу доживела пакао: "Ударио ме је у главу"
Блиц 24.06.2025
Певачица Јасна Шћепановић открила је непријатност коју је доживела током једног наступа када су је грешком напали. Јасна је тада објаснила да су је помешали са колегиницом због чега је добила батине. - На једном наступу су ме… »
Претучена певачица коју су спајали са Тошићем: Газда локала је помешао с колегиницом са којом је у свађи
Мондо 24.06.2025
Јасна Шћепановић проговорила је о ситуацији која јој се десила на наступу када ју је власник клуба претукао ни криву ни дужну. Јасна Шћепановић проговорила је о ситуацији која јој се десила на наступу када ју је власник клуба… »
Добила је батине од власника клуба! Јасна Шћепановић о породичној трагедији: ''Родитељи су преко ноћи остарили''
Ало 24.06.2025
Велики шок и трагедија. Јасна Шћепановић била је гост наше редакције где је промовисала своју песму ''Југа'' и отворено говорила о својој приватности и трновитом путу ка успеху. Како је објаснила, иако је завршила економију… »
"Добила сам батине ни крива ни дужна" Певачица претучена на наступу! Газда клуба је излемао, а жртва није требала да буде она…
Курир 24.06.2025
У разговору с медијима певачица је рекла и да јој се смучило што је стално повезују с Душком Тошићем. Јасна Шћепановић проговрила је о ситуацији која јој се десила на наступу када ју је власник клуба претукао ни криву ни дужну. У… »
"Добила сам батине, ни крива ни дужна": Певачицу претукао власник клуба, па поменула Душка Тошића
Телеграф 24.06.2025
Певачица Јасна Шћепановић има и те како тешку прошлост, а због посла којим се бави је чак била и претучена. Како је објаснила, иако је завршила економију, одувек је знала да ће кренути другим путем. - Завршила сам Економску… »
Вести дана »
Никола Јокић исписао историју НБА лиге! Србин доминирао на необичан начин, па ушао у одабрано друштво!
Курир пре 3 минутајош 38 повезаних
Тешка несрећа на Новом Београду – погинуло троје људи, возач под дејством алкохола изазвао удес
РТС пре 20 минутајош 59 повезаних
Крвави обрачун у Чачку: Двојица младића избодена у тучи, један у животној опасности
Глас Западне Србије пре 2 сатајош 13 повезаних