Povezane vesti

''Ta žena glumi majku mom sinu, To je bolesno'' Jasna Šćepanović oplela nikad jače po rodbini: ''Pobegla sam kad je umro…

''Ta žena glumi majku mom sinu, To je bolesno'' Jasna Šćepanović oplela nikad jače po rodbini: ''Pobegla sam kad je umro…

Alo 24.06.2025
Nikad o ovome nije pričala. Jasna Šćepanović bila je gost naše redakcije gde je promovisala svoju pesmu ''Juga'' i otvoreno govorila o svojoj privatnosti i trnovitom putu ka uspehu. Alo Veliki trag na pevačicu ostavilo je oduzimanje sina od strane… »
Tukao ju je vlasnika kluba: Jasna Šćepanović o porodičnoj tragediji - ''Roditelji su preko noći ostarili''

Tukao ju je vlasnika kluba: Jasna Šćepanović o porodičnoj tragediji - ''Roditelji su preko noći ostarili''

Večernje novosti 24.06.2025
PEVAČICA Jasna Šćepanović otkrila je neprijatnost koju je doživela tokom jednog nastupa kada su je greškom napali. Foto: Privatna arhiva Jasna je tada objasnila da su je pomešali sa koleginicom zbog čega je dobila batine. Foto: Privatna arhiva - Na… »
Dobila je batine od vlasnika kluba! Jasna Šćepanović o porodičnoj tragediji: ''Roditelji su preko noći ostarili''

Dobila je batine od vlasnika kluba! Jasna Šćepanović o porodičnoj tragediji: ''Roditelji su preko noći ostarili''

Alo 24.06.2025
Veliki šok i tragedija. Jasna Šćepanović bila je gost naše redakcije gde je promovisala svoju pesmu ''Juga'' i otvoreno govorila o svojoj privatnosti i trnovitom putu ka uspehu. Kako je objasnila, iako je završila ekonomiju, oduvek je znala da će krenuti… »
"Dobila sam batine ni kriva ni dužna" Pevačica pretučena na nastupu! Gazda kluba je izlemao, a žrtva nije trebala da bude ona…

"Dobila sam batine ni kriva ni dužna" Pevačica pretučena na nastupu! Gazda kluba je izlemao, a žrtva nije trebala da bude ona…

Kurir 24.06.2025
U razgovoru s medijima pevačica je rekla i da joj se smučilo što je stalno povezuju s Duškom Tošićem. Jasna Šćepanović progovrila je o situaciji koja joj se desila na nastupu kada ju je vlasnik kluba pretukao ni krivu ni dužnu. U razgovoru s medijima… »
"Dobila sam batine, ni kriva ni dužna": Pevačicu pretukao vlasnik kluba, pa pomenula Duška Tošića

"Dobila sam batine, ni kriva ni dužna": Pevačicu pretukao vlasnik kluba, pa pomenula Duška Tošića

Telegraf 24.06.2025
Pevačica Jasna Šćepanović ima i te kako tešku prošlost, a zbog posla kojim se bavi je čak bila i pretučena. Kako je objasnila, iako je završila ekonomiju, oduvek je znala da će krenuti drugim putem. - Završila sam Ekonomsku školu. Dokazala sam sebi da… »

Vesti dana »