Povezane vesti

Pevačicu tukao vlasnik kluba, ona nije znala šta ju je snašlo! Ispričala jezive scene: Pomešao me je sa drugom pevačicom…

Pevačicu tukao vlasnik kluba, ona nije znala šta ju je snašlo! Ispričala jezive scene: Pomešao me je sa drugom pevačicom…

Kurir 24.06.2025
Pevačica Jasna Šćepanović otkrila je neprijatnost koju je doživela tokom jednog nastupa kada su je greškom napali. Jasna je tada objasnila da su je pomešali sa koleginicom zbog čega je dobila batine. - Na jednom nastupu su me pomešali sa drugom pevačicom… »
''Ta žena glumi majku mom sinu, To je bolesno'' Jasna Šćepanović oplela nikad jače po rodbini: ''Pobegla sam kad je umro…

''Ta žena glumi majku mom sinu, To je bolesno'' Jasna Šćepanović oplela nikad jače po rodbini: ''Pobegla sam kad je umro…

Alo 24.06.2025
Nikad o ovome nije pričala. Jasna Šćepanović bila je gost naše redakcije gde je promovisala svoju pesmu ''Juga'' i otvoreno govorila o svojoj privatnosti i trnovitom putu ka uspehu. Alo Veliki trag na pevačicu ostavilo je oduzimanje sina od strane… »
Tukao ju je vlasnika kluba: Jasna Šćepanović o porodičnoj tragediji - ''Roditelji su preko noći ostarili''

Tukao ju je vlasnika kluba: Jasna Šćepanović o porodičnoj tragediji - ''Roditelji su preko noći ostarili''

Večernje novosti 24.06.2025
PEVAČICA Jasna Šćepanović otkrila je neprijatnost koju je doživela tokom jednog nastupa kada su je greškom napali. Foto: Privatna arhiva Jasna je tada objasnila da su je pomešali sa koleginicom zbog čega je dobila batine. Foto: Privatna arhiva - Na… »
"Dobila sam batine od vlasnika kluba": Pevačica na nastupu doživela pakao: "Udario me je u glavu"

"Dobila sam batine od vlasnika kluba": Pevačica na nastupu doživela pakao: "Udario me je u glavu"

Blic 24.06.2025
Pevačica Jasna Šćepanović otkrila je neprijatnost koju je doživela tokom jednog nastupa kada su je greškom napali. Jasna je tada objasnila da su je pomešali sa koleginicom zbog čega je dobila batine. - Na jednom nastupu su me pomešali sa drugom pevačicom… »
Pretučena pevačica koju su spajali sa Tošićem: Gazda lokala je pomešao s koleginicom sa kojom je u svađi

Pretučena pevačica koju su spajali sa Tošićem: Gazda lokala je pomešao s koleginicom sa kojom je u svađi

Mondo 24.06.2025
Jasna Šćepanović progovorila je o situaciji koja joj se desila na nastupu kada ju je vlasnik kluba pretukao ni krivu ni dužnu. Jasna Šćepanović progovorila je o situaciji koja joj se desila na nastupu kada ju je vlasnik kluba pretukao ni krivu ni dužnu… »
Dobila je batine od vlasnika kluba! Jasna Šćepanović o porodičnoj tragediji: ''Roditelji su preko noći ostarili''

Dobila je batine od vlasnika kluba! Jasna Šćepanović o porodičnoj tragediji: ''Roditelji su preko noći ostarili''

Alo 24.06.2025
Veliki šok i tragedija. Jasna Šćepanović bila je gost naše redakcije gde je promovisala svoju pesmu ''Juga'' i otvoreno govorila o svojoj privatnosti i trnovitom putu ka uspehu. Kako je objasnila, iako je završila ekonomiju, oduvek je znala da će krenuti… »
"Dobila sam batine ni kriva ni dužna" Pevačica pretučena na nastupu! Gazda kluba je izlemao, a žrtva nije trebala da bude ona…

"Dobila sam batine ni kriva ni dužna" Pevačica pretučena na nastupu! Gazda kluba je izlemao, a žrtva nije trebala da bude ona…

Kurir 24.06.2025
U razgovoru s medijima pevačica je rekla i da joj se smučilo što je stalno povezuju s Duškom Tošićem. Jasna Šćepanović progovrila je o situaciji koja joj se desila na nastupu kada ju je vlasnik kluba pretukao ni krivu ni dužnu. U razgovoru s medijima… »
"Dobila sam batine, ni kriva ni dužna": Pevačicu pretukao vlasnik kluba, pa pomenula Duška Tošića

"Dobila sam batine, ni kriva ni dužna": Pevačicu pretukao vlasnik kluba, pa pomenula Duška Tošića

Telegraf 24.06.2025
Pevačica Jasna Šćepanović ima i te kako tešku prošlost, a zbog posla kojim se bavi je čak bila i pretučena. Kako je objasnila, iako je završila ekonomiju, oduvek je znala da će krenuti drugim putem. - Završila sam Ekonomsku školu. Dokazala sam sebi da… »

Vesti dana »