Povezane vesti
"Mnoge brakove sam sačuvala" Sanja Marinković nikad iskrenija o ljubavi, prevari, braku: Ako se žena prevari s digitalnom…
Kurir 24.06.2025
Sanja smatra da bi kazne za preljubu kod nas trebalo da budu mnogo veće. Sanja Marinković govorila je na temu preljuba, a kako kaže, zalaže se za oštrije kažnjavanje preljubnika. Voditeljka se pre nekoliko godina razvela od Aleksandra Uhrina sa kojim ima… »
„Muškarac treba da plati ženi ako je prevari sa digitalnom ljubavnicom“: Hit teorija Sanje Marinković – nije birala reči…
Nova 24.06.2025
Voditeljka Sanja Marinković govorila je na temu preljuba, a kako kaže, zalaže se za oštrije kažnjavanje preljubnika. Sanja Marinković se pre nekoliko godina razvela od Aleksandra Uhrina sa kojim ima sina Strahinju. „Mnoge brakove sam sačuvala samo zato… »
"Ako muškarac prevari ženu sa digitalnom ljubavnicom mora da snosi posledice" Sanja Marinković o preljubi u braku, ovo ne…
Blic 24.06.2025
Voditeljka Sanja Marinković govorila je na temu preljuba, a kako kaže, zalaže se za oštrije kažnjavanje preljubnika. Sanja Marinković se pre nekoliko godina razvela od Aleksandra Uhrina sa kojim ima sina Strahinju. - Mnoge brakove sam sačuvala samo zato… »
Vesti dana »
"Uzimao sam veće doze" Tramp se konačno oglasio o misterioznim modricama na rukama o kojima je ceo svet brujao (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Imao je zlatni lančić sa Bogorodicom" Majka očajnički traži sina (16) nestalog posle eksplozije u Švajcarskoj
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Ovo je organizator kojeg je Đole Đogani optužio za prevaru Husein živi u Nemačkoj i sarađivao je sa mnogim pevačima: "Nikoga nije isplatio"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
NIS dobio licencu OFAK-a do 23. januara, kaže Beograd, ali još nema potvrde Vašingtona
Danas pre 3 satajoš 2 povezane