Povezane vesti
"Mnoge brakove sam sačuvala" Sanja Marinković nikad iskrenija o ljubavi, prevari, braku: Ako se žena prevari s digitalnom…
Kurir 24.06.2025
Sanja smatra da bi kazne za preljubu kod nas trebalo da budu mnogo veće. Sanja Marinković govorila je na temu preljuba, a kako kaže, zalaže se za oštrije kažnjavanje preljubnika. Voditeljka se pre nekoliko godina razvela od Aleksandra Uhrina sa kojim ima… »
„Muškarac treba da plati ženi ako je prevari sa digitalnom ljubavnicom“: Hit teorija Sanje Marinković – nije birala reči…
Nova 24.06.2025
Voditeljka Sanja Marinković govorila je na temu preljuba, a kako kaže, zalaže se za oštrije kažnjavanje preljubnika. Sanja Marinković se pre nekoliko godina razvela od Aleksandra Uhrina sa kojim ima sina Strahinju. „Mnoge brakove sam sačuvala samo zato… »
"Ako muškarac prevari ženu sa digitalnom ljubavnicom mora da snosi posledice" Sanja Marinković o preljubi u braku, ovo ne…
Blic 24.06.2025
Voditeljka Sanja Marinković govorila je na temu preljuba, a kako kaže, zalaže se za oštrije kažnjavanje preljubnika. Sanja Marinković se pre nekoliko godina razvela od Aleksandra Uhrina sa kojim ima sina Strahinju. - Mnoge brakove sam sačuvala samo zato… »
Vesti dana »
"Još nije vreme za zimu": Meteorolog Todorović kaže da nema ništa od snega u novembru, evo kada stiže u niže krajeve
Mondo pre 37 minutajoš 44 povezane
Predsednik Advokatske komore Beograd o policajcu koji udara ženu u ns: Ako ne bude suspendovan - poruka države da je policijsko nasilje dozv
Pravda pre 33 minutajoš 32 povezane
"Šteta je ogromna, gašenje će trajati ceo dan" Gradonačelnik Tomašević obišao ono što je ostalo od izgorelog simbola Zagreba, uveren u njegovu obnovu (video)
Kurir pre 12 minutajoš 47 povezanih
Šef nemačke diplomatije: Srbija će na izborima odlučiti kojim će putem ići
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih
Povećan broj stradalih u nedavnom požaru u Domu penzionera u Tuzli - preminule još dve osobe
Radio 021 pre 38 minutajoš 15 povezanih