Повезане вести

"Повраћа ми се јер се овако облаче" Ана Бекута извређала познату певачицу, па била никад бруталнија: То је тако јефтино да је…

"Повраћа ми се јер се овако облаче" Ана Бекута извређала познату певачицу, па била никад бруталнија: То је тако јефтино да је…

Курир 24.06.2025
Ана Бекута оштро је искритиковала стајлинг такмичарке у " Звездама Гранда" Анастасије Ићуруп, која је након тога напустила такмичење и нестала са јавне сцене. Анастасија Ићуруп решила је, својевремено, да одустане од тамичења у… »
"Ово је јефтино и одвратно!" Ана Бекута оплела по стајлингу млађе колегинице: Повраћа ми се...

"Ово је јефтино и одвратно!" Ана Бекута оплела по стајлингу млађе колегинице: Повраћа ми се...

Телеграф 24.06.2025
Певачица Ана Бекута оштро је критиковала стајлинг такмичарке Анастасије Ићуруп у једној сезони емисије "Звезде Гранда", након чега је Анастасија одлучила да напусти такмичење и повуче се са јавне сцене. Бекута је тада јавно… »
Ана бекута урлала на такмичарку "Звезда Гранда": Није јој се свидео стајлинг: "Ово је одвратно, ко вас бре облачи?!"

Ана бекута урлала на такмичарку "Звезда Гранда": Није јој се свидео стајлинг: "Ово је одвратно, ко вас бре облачи?!"

Блиц 24.06.2025
Учесница у "Звездама Гранда" Анастасија Ићуруп напустила такмичење, а права драма одиграла се једном приликом због њеног стајлинга. Наиме, након што је жири "Звезда Гранда" оштро критиковао њен стајлинг, Анастасија је одлучила… »
"Непримерно, ја ћу се исповраћати сад" Ана Бекута урлала на Звезду Гранда због стајлинга

"Непримерно, ја ћу се исповраћати сад" Ана Бекута урлала на Звезду Гранда због стајлинга

Телеграф 24.06.2025
Учесница у "Звездама Гранда" Анастасија Ићуруп напустила такмичење, а права драма одиграла се једном приликом због њеног стајлинга, када јој је Ана Бекута очитала буквицу. Наиме, након што је жири "Звезда Гранда" оштро… »
"Непримерено, дегутантно и одвратно" Ана Бекута урла на такмичарку "Звезда Гранда" (видео)

"Непримерено, дегутантно и одвратно" Ана Бекута урла на такмичарку "Звезда Гранда" (видео)

Ало 24.06.2025
Тадашњи жири је обе такмичарке које су на сцени биле у дуелу жестоко осудио због стајлинга, истичући како су провокативне и вулгарне. Анастасија Ићуруп решила да одустане од такмичења "Звезда Гранда", након увреда које је… »

Вести дана »