Повезане вести
"Повраћа ми се јер се овако облаче" Ана Бекута извређала познату певачицу, па била никад бруталнија: То је тако јефтино да је…
Курир 24.06.2025
Ана Бекута оштро је искритиковала стајлинг такмичарке у " Звездама Гранда" Анастасије Ићуруп, која је након тога напустила такмичење и нестала са јавне сцене. Анастасија Ићуруп решила је, својевремено, да одустане од тамичења у… »
"Ово је јефтино и одвратно!" Ана Бекута оплела по стајлингу млађе колегинице: Повраћа ми се...
Телеграф 24.06.2025
Певачица Ана Бекута оштро је критиковала стајлинг такмичарке Анастасије Ићуруп у једној сезони емисије "Звезде Гранда", након чега је Анастасија одлучила да напусти такмичење и повуче се са јавне сцене. Бекута је тада јавно… »
Ана бекута урлала на такмичарку "Звезда Гранда": Није јој се свидео стајлинг: "Ово је одвратно, ко вас бре облачи?!"
Блиц 24.06.2025
Учесница у "Звездама Гранда" Анастасија Ићуруп напустила такмичење, а права драма одиграла се једном приликом због њеног стајлинга. Наиме, након што је жири "Звезда Гранда" оштро критиковао њен стајлинг, Анастасија је одлучила… »
"Непримерно, ја ћу се исповраћати сад" Ана Бекута урлала на Звезду Гранда због стајлинга
Телеграф 24.06.2025
Учесница у "Звездама Гранда" Анастасија Ићуруп напустила такмичење, а права драма одиграла се једном приликом због њеног стајлинга, када јој је Ана Бекута очитала буквицу. Наиме, након што је жири "Звезда Гранда" оштро… »
"Непримерено, дегутантно и одвратно" Ана Бекута урла на такмичарку "Звезда Гранда" (видео)
Ало 24.06.2025
Тадашњи жири је обе такмичарке које су на сцени биле у дуелу жестоко осудио због стајлинга, истичући како су провокативне и вулгарне. Анастасија Ићуруп решила да одустане од такмичења "Звезда Гранда", након увреда које је… »
Вести дана »

(БЛОГ) Подршка Богдану Јовичићу и Павлу Цицварићу: Одржано више скупова, блокаде у Новом Саду
Н1 Инфо пре 19 минутајош 54 повезане

"То није случајност, Потребне су снажне акције": Огласио се Зеленски о руском нарушавању ваздушног простора Естоније
Курир пре 30 минутајош 47 повезаних

Откривамо када сутра у Београду почиње студентски протест и по чему ће се разликовати од претходних
Нова пре 7 сатијош 7 повезаних