Povezane vesti

"Povraća mi se jer se ovako oblače" Ana Bekuta izvređala poznatu pevačicu, pa bila nikad brutalnija: To je tako jeftino da je…

"Povraća mi se jer se ovako oblače" Ana Bekuta izvređala poznatu pevačicu, pa bila nikad brutalnija: To je tako jeftino da je…

Kurir 24.06.2025
Ana Bekuta oštro je iskritikovala stajling takmičarke u " Zvezdama Granda" Anastasije Ićurup, koja je nakon toga napustila takmičenje i nestala sa javne scene. Anastasija Ićurup rešila je, svojevremeno, da odustane od tamičenja u "Zvezdama Granda" i… »
"Ovo je jeftino i odvratno!" Ana Bekuta oplela po stajlingu mlađe koleginice: Povraća mi se...

"Ovo je jeftino i odvratno!" Ana Bekuta oplela po stajlingu mlađe koleginice: Povraća mi se...

Telegraf 24.06.2025
Pevačica Ana Bekuta oštro je kritikovala stajling takmičarke Anastasije Ićurup u jednoj sezoni emisije "Zvezde Granda", nakon čega je Anastasija odlučila da napusti takmičenje i povuče se sa javne scene. Bekuta je tada javno izrazila nezadovoljstvo… »
Ana bekuta urlala na takmičarku "Zvezda Granda": Nije joj se svideo stajling: "Ovo je odvratno, ko vas bre oblači?!"

Ana bekuta urlala na takmičarku "Zvezda Granda": Nije joj se svideo stajling: "Ovo je odvratno, ko vas bre oblači?!"

Blic 24.06.2025
Učesnica u "Zvezdama Granda" Anastasija Ićurup napustila takmičenje, a prava drama odigrala se jednom prilikom zbog njenog stajlinga. Naime, nakon što je žiri "Zvezda Granda" oštro kritikovao njen stajling, Anastasija je odlučila da odustane od… »
"Neprimerno, ja ću se ispovraćati sad" Ana Bekuta urlala na Zvezdu Granda zbog stajlinga

"Neprimerno, ja ću se ispovraćati sad" Ana Bekuta urlala na Zvezdu Granda zbog stajlinga

Telegraf 24.06.2025
Učesnica u "Zvezdama Granda" Anastasija Ićurup napustila takmičenje, a prava drama odigrala se jednom prilikom zbog njenog stajlinga, kada joj je Ana Bekuta očitala bukvicu. Naime, nakon što je žiri "Zvezda Granda" oštro kritikovao njen stajling… »
"Neprimereno, degutantno i odvratno" Ana Bekuta urla na takmičarku "Zvezda Granda" (video)

"Neprimereno, degutantno i odvratno" Ana Bekuta urla na takmičarku "Zvezda Granda" (video)

Alo 24.06.2025
Tadašnji žiri je obe takmičarke koje su na sceni bile u duelu žestoko osudio zbog stajlinga, ističući kako su provokativne i vulgarne. Anastasija Ićurup rešila da odustane od takmičenja "Zvezda Granda", nakon uvreda koje je dobila od žirija. Tadašnji… »

Vesti dana »