Повезане вести

Чува мрежу са пенала: Матија Гочманац (22), млади голман Војводине, поново међу стативама

Чува мрежу са пенала: Матија Гочманац (22), млади голман Војводине, поново међу стативама

Вечерње новости 24.06.2025
МАТИЈА Гочманац (22), голман Војводине, после тромесечне паузе и опоравка од повреде, коначно се вратио међу стативе екипе у „пола белим- пола црвеним дресовима“ на припремама на Златибору. Н.Михајловић – Потпуно сам се опоравио… »
Гочманац наставља тамо где је стао

Гочманац наставља тамо где је стао

Спортски журнал 24.06.2025
Голман Војводине одбарнио пенал по повртаку са тромесечне паузе. Голман фудбалског клуба Војводина Матија Гочманац изјавио је данас да му је циљ да напредује и да буде бољи него прошле године. Гочманац је због повреде паузирао… »
Млади голман Матија Гочманац се вратио након повреде Осећам се још јаче

Млади голман Матија Гочманац се вратио након повреде Осећам се још јаче

Дневник 24.06.2025
Три месеца паузе су иза голмана Фудбалског клуба Војводина Матије Гочманца. Да већ пуца од жеље да настави тамо где је стао пре повреде видело се на утакмици против Младости из Лучана. Млади голман потпуно је спреман за припреме… »
Гочманац: Циљ ми је да напредујем и да будем бољи него прошле године

Гочманац: Циљ ми је да напредујем и да будем бољи него прошле године

РТВ 24.06.2025
НОВИ САД - Голман фудбалског клуба Војводина Матија Гочманац изјавио је данас да му је циљ да напредује и да буде бољи него прошле године. Гочманац је због повреде паузирао три месеца. Он се на гол новосадског клуба вратио на… »

Вести дана »