Povezane vesti

Danas stupa na snagu Zakon o alimentacionom fondu: Evo kada će biti prve isplate, i koji je najviši iznos alimentacije

Danas stupa na snagu Zakon o alimentacionom fondu: Evo kada će biti prve isplate, i koji je najviši iznos alimentacije

Blic 24.06.2025
Ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je juče da od danas Alimentacioni fond stupa na snagu u Zakonu o alimentacionom fondu, a sam alimentacioni fond će zaživeti u roku od dva meseca. "Već imamo prve samohrane roditelje koji su… »
Žarić Kovačević: Alimentacioni fond će zaživeti za dva meseca

RTV 24.06.2025
BEOGRAD - Ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da Od sutra Alimentacioni fond stupa na snagu u Zakonu o alimentacionom fondu, a sam alimentacioni fond će zaživeti u roku od dva meseca. "Već imamo prve samohrane roditelje koji… »
Šta je alimentacioni fond koji počinje sa radom i kako funkcioniše

Šta je alimentacioni fond koji počinje sa radom i kako funkcioniše

Niške vesti 24.06.2025
Alimentacioni fond zaživeće za dva meseca kazala je ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević za RTS. Pojasnila je kako će funkcionisati procedura. Alimentaciju u Srbiji prema podacima iz 2022. godine nije plaćalo dve trećine očeva. Naglašava… »

Euronews 24.06.2025
Ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da Od sutra Alimentacioni fond stupa na snagu u Zakonu o alimentacionom fondu, a sam alimentacioni fond će zaživeti u roku od dva meseca. "Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se… »

Politika 24.06.2025
Ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da Od sutra Alimentacioni fond stupa na snagu u Zakonu o alimentacionom fondu, a sam alimentacioni fond će zaživeti u roku od dva meseca. "Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se… »
Alimentacioni fond počinje sa radom za dva meseca – kakva je procedura za samohrane roditelje

Alimentacioni fond počinje sa radom za dva meseca – kakva je procedura za samohrane roditelje

RTS 24.06.2025
Sutra stupa na snagu Zakon o alimentacionom fondu na osnovu kojeg država preuzima plaćanje alimentacije deci kada jedan od bivših supružnika to ne čini. Alimentacioni fond zaživeće za dva meseca kaže ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević… »
Počeo sa radom Kontakt centar Alimentacionog fonda: Za samo jedan vikend više od 400 poziva, a evo kako se građani mogu…

Počeo sa radom Kontakt centar Alimentacionog fonda: Za samo jedan vikend više od 400 poziva, a evo kako se građani mogu…

Kurir 24.06.2025
Broj telefona Alimentacionog fonda je 0117455399, a mejl adresa je alimentacioni.fond@minbpd.gov.rs. Počeo je sa radom Kontakt centar koji je upostavilo Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju, a sve u cilju efikasnije podrške građanima i lakšeg… »

Vesti dana »