Povezane vesti
Do kraja meseca otvaramo auto-put do Požege! Vučić: Niko nije ni mislio da ćemo stići da uradimo
Kurir 24.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će do kraja meseca biti otvoren auto-put do Požege. - Ono što sam hteo da izvestim, pošto zanima ljude, mi ćemo do kraja meseca biti u stanju da otvorimo auto-put do Požege. To je velika stvar, za… »
Vučić najavio otvaranje auto-puta do Požege do kraja juna
Nova ekonomija 24.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će do kraja meseca biti otvoren auto-put do Požege. „Mi ćemo do kraja meseca, nemojte me držati za koji dan, jer je to sad pitanje kada i koliko ćemo uspeti da završimo sve papirološki, ali do kraja… »
Vučić: Do kraja meseca otvorićemo auto-put do Požege; Srbija i pored brojnih pritisaka neće isporučivati oružje
RTS 24.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će do kraja meseca biti otvoren auto-put do Požege i da nije siguran za tačan datum, pošto je pitanje koliko će biti potrebno vremena da se sve završi papirološki. Naglasio je da je nova deonica auto-puta… »
Vučić: Autoput do Požege olakšanje i za Arilje i Ivanjicu
InfoLIGA 24.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će deonica auto-puta od Čačka do Požege biti otvorena do kraja meseca. Kako je istakao, preostali su još administrativni i tehnički detalji, ali se očekuje da će vozači vrlo brzo moći da koriste ovu važnu… »
Otvara se deonica autoputa do Požege do kraja juna: Velika stvar za one koji idu na Zlatibor i Zapadnu Srbiju
Mondo 24.06.2025
Vučić je najavio otvaranje deonice Pakovraće-Požega do kraja meseca. Krajem meseca biće otvoren auto-put do Požege, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Mi ćemo do kraja meseca, nemojte me držati za koji dan, jer je to sad pitanje kada i… »
Vučić: Do kraja meseca otvorićemo auto-put do Požege
Euronews 24.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će do kraja meseca biti otvoren auto-put do Požege. "Mi ćemo do kraja meseca, nemojte me držati za koji dan, jer je to sad pitanje kada i koliko ćemo uspeti da završimo sve papirološki, ali do kraja… »
Vesti dana »
Studenti, noseći Ustav, obišli celu Srbiju: Na dva točka prešli kilometre, kako će dalje teći kampanja
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih
Tadić posle poraza od Holandije: „Ako možemo ovako protiv velike reprezentacije, možemo sa svakim“!
Hot sport pre 22 minutajoš 39 povezanih