Povezane vesti
Do kraja meseca otvaramo auto-put do Požege! Vučić: Niko nije ni mislio da ćemo stići da uradimo
Kurir 24.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će do kraja meseca biti otvoren auto-put do Požege. - Ono što sam hteo da izvestim, pošto zanima ljude, mi ćemo do kraja meseca biti u stanju da otvorimo auto-put do Požege. To je velika stvar, za… »
Vučić najavio otvaranje auto-puta do Požege do kraja juna
Nova ekonomija 24.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će do kraja meseca biti otvoren auto-put do Požege. „Mi ćemo do kraja meseca, nemojte me držati za koji dan, jer je to sad pitanje kada i koliko ćemo uspeti da završimo sve papirološki, ali do kraja… »
Vučić: Do kraja meseca otvorićemo auto-put do Požege
Politika 24.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će do kraja meseca biti otvoren auto-put do Požege. "Mi ćemo do kraja meseca, nemojte me držati za koji dan, jer je to sad pitanje kada i koliko ćemo uspeti da završimo sve papirološki, ali do kraja… »
Vučić: Do kraja meseca otvorićemo auto-put do Požege; Srbija i pored brojnih pritisaka neće isporučivati oružje
RTS 24.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će do kraja meseca biti otvoren auto-put do Požege i da nije siguran za tačan datum, pošto je pitanje koliko će biti potrebno vremena da se sve završi papirološki. Naglasio je da je nova deonica auto-puta… »
Vučić: Autoput do Požege olakšanje i za Arilje i Ivanjicu
InfoLIGA 24.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će deonica auto-puta od Čačka do Požege biti otvorena do kraja meseca. Kako je istakao, preostali su još administrativni i tehnički detalji, ali se očekuje da će vozači vrlo brzo moći da koriste ovu važnu… »
Otvara se deonica autoputa do Požege do kraja juna: Velika stvar za one koji idu na Zlatibor i Zapadnu Srbiju
Mondo 24.06.2025
Vučić je najavio otvaranje deonice Pakovraće-Požega do kraja meseca. Krajem meseca biće otvoren auto-put do Požege, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Mi ćemo do kraja meseca, nemojte me držati za koji dan, jer je to sad pitanje kada i… »
Blic 24.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će do kraja meseca biti otvoren auto-put do Požege. "Mi ćemo do kraja meseca, nemojte me držati za koji dan, jer je to sad pitanje kada i koliko ćemo uspeti da završimo sve papirološki, ali do kraja… »
Vučić najavio otvaranje auto-puta do Požege do kraja juna
Danas 24.06.2025
Predsednik Srbije Aleksanadar Vučić izjavio je danas da će do kraja meseca biti otvoren autoput do Požege. „Mi ćemo do kraja meseca, nemojte me držati za koji dan, jer je to sad pitanje kada i koliko ćemo uspeti da završimo sve papirološki, ali do kraja… »
Euronews 24.06.2025
Vesti dana »

Predlog Ukrajine i EU za dogovor sa Rusijom o prekidu vatre: Reciprocitet oko povlačenja trupa iz regiona
Euronews pre 8 minutajoš 27 povezanih

Tragedija - Preminuo fudbaler koga je kod Loznice udario grom (foto)
Sportski žurnal pre 47 minutajoš 25 povezanih

Tramp i Putin se sastaju na bivšoj ruskoj teritoriji! Iz Amerike najavljuju razmenu teritorija, Kremlj se oglasio usred noći: Otkriveno šta ruski lider želi
Blic pre 58 minutajoš 150 povezanih

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih