Povezane vesti

„I dalje bez suštinskih promena“: Radovanović (PSG) o izmenama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku

„I dalje bez suštinskih promena“: Radovanović (PSG) o izmenama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku

Danas 24.06.2025
Nacrt izmena i dopuna Zakona o biračkom spisku predstavljen je danas u Skupštini, a iako se novim zakonom predviđa formiranje Komisije za reviziju biračkog spiska. Aleksandar Radovanović (PSG) upozorava da Komisija bez izvršnih ovlašćenja i suštinskih… »
Gavrilović: Nije mi dozvoljeno da predstavim komentare BIRODI-ja na Zakon o biračkom spisku

Gavrilović: Nije mi dozvoljeno da predstavim komentare BIRODI-ja na Zakon o biračkom spisku

N1 Info 24.06.2025
Direktor Biroa za društvena istraživanja (BIRODI) Zoran Gavrilović izjavio je da mu danas nije dozvoljeno da u Skupštini Srbije predstavi rešenja i komentare BIRODI-ja za Zakon o biračkom spisku, koji su ranije dostavljeni Radnoj grupi i Skupštini. Oglas… »
Javno slušanje o izmenama i dopunama Zakona o biračkom spisku

Javno slušanje o izmenama i dopunama Zakona o biračkom spisku

NIN 24.06.2025
Odbor Skupštine Srbije za ustavna pitanja i zakonodavstvo je danas u Beogradu organizovao javno slušanje o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku. Poslanik Srpske napredne stranke Uglješa Mrdić izjavio je da je u svom… »
Održano Sedmo javno slušanje Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo u Kragujevcu

Održano Sedmo javno slušanje Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo u Kragujevcu

Veliki park 24.06.2025
U sali Skupštine grada juče je održano Sedmo javno slušanje u organizaciji Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo na kom je predstavljen Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je Radnoj grupi za unapređenje… »

Vesti dana »