Povezane vesti
„I dalje bez suštinskih promena“: Radovanović (PSG) o izmenama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku
Danas 24.06.2025
Nacrt izmena i dopuna Zakona o biračkom spisku predstavljen je danas u Skupštini, a iako se novim zakonom predviđa formiranje Komisije za reviziju biračkog spiska. Aleksandar Radovanović (PSG) upozorava da Komisija bez izvršnih ovlašćenja i suštinskih… »
Gavrilović: Nije mi dozvoljeno da predstavim komentare BIRODI-ja na Zakon o biračkom spisku
N1 Info 24.06.2025
Direktor Biroa za društvena istraživanja (BIRODI) Zoran Gavrilović izjavio je da mu danas nije dozvoljeno da u Skupštini Srbije predstavi rešenja i komentare BIRODI-ja za Zakon o biračkom spisku, koji su ranije dostavljeni Radnoj grupi i Skupštini. Oglas… »
Javno slušanje o izmenama i dopunama Zakona o biračkom spisku
NIN 24.06.2025
Odbor Skupštine Srbije za ustavna pitanja i zakonodavstvo je danas u Beogradu organizovao javno slušanje o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku. Poslanik Srpske napredne stranke Uglješa Mrdić izjavio je da je u svom… »
Održano Sedmo javno slušanje Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo u Kragujevcu
Veliki park 24.06.2025
U sali Skupštine grada juče je održano Sedmo javno slušanje u organizaciji Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo na kom je predstavljen Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je Radnoj grupi za unapređenje… »
Vesti dana »
U novogodišnoj noći baš hladno, pa onda zapanjujuća promena! Biće i 15 stepeni, evo i kada nas očekuje temperaturni šok!
Dnevnik pre 1 satjoš 25 povezanih
„Dijasporo, ovo je tvoja prilika“: Studenti u blokadi objavili kako građani Srbije mogu iz inostranstva dati svoj potpis za studente
Mašina pre 29 minutajoš 44 povezane
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, radnici postavljaju montažne objekte za Novu godinu (FOTO)
Danas pre 3 satajoš 18 povezanih
"Sertifikacija i zvanični rezultati se očekuju krajem januara": Radaković upozorava na izazove koji slede
Euronews pre 25 minutajoš 52 povezane
SAD nude Ukrajini bezbednosne garancije u periodu od 15 godina
Serbian News Media pre 54 minutajoš 62 povezane