Povezane vesti

Na suđenju prikazane poruke optuženih "vračaraca" nakon ubistva Šarca

Na suđenju prikazane poruke optuženih "vračaraca" nakon ubistva Šarca

RTV 24.06.2025
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je izvođenjem presretnutih poruka sa kriptovane aplikacije "Skaj" nastavljeno suđenje pripadnicima grupe "vračarci", optuženim za tri ubistva i pet pokušaja ubistava. U sudnici su prikazane poruke u vezi sa… »
Okrivljeni Kačarević na suđenju "vračarcima": "Cinkaroš nisam, a da robijam znam"

Okrivljeni Kačarević na suđenju "vračarcima": "Cinkaroš nisam, a da robijam znam"

N1 Info 24.06.2025
Suđenje kriminalnoj grupi "vračarci", koja je optužena za tri teška ubistva i šest pokušaja ubistava, nastavljeno je izvođenjem "skaj" poruka. Oglas I u ovom postupku, kao i u mnogim drugim, poput onih protiv Belivukovog klana, Šarićeve grupe… »
"Velja se tripuje da ga ja nameštam, priča se da hoćete da me ubijete" Na suđenju "vračarcima" čitane "skaj" poruke, evo šta…

"Velja se tripuje da ga ja nameštam, priča se da hoćete da me ubijete" Na suđenju "vračarcima" čitane "skaj" poruke, evo šta…

Kurir 24.06.2025
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje "vračarskom klanu" na čijem su čelu, prema optužnici, bili Nikola Vušović, poznatiji kao Džoni sa Vračara i odbegli Radoje Zvicer, kada su prikazane poruke sa šifrovane Skaj aplikacije, koje… »

Vesti dana »