Povezane vesti
Na suđenju prikazane poruke optuženih "vračaraca" nakon ubistva Šarca
RTV 24.06.2025
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je izvođenjem presretnutih poruka sa kriptovane aplikacije "Skaj" nastavljeno suđenje pripadnicima grupe "vračarci", optuženim za tri ubistva i pet pokušaja ubistava. U sudnici su prikazane poruke u vezi sa… »
Okrivljeni Kačarević na suđenju "vračarcima": "Cinkaroš nisam, a da robijam znam"
N1 Info 24.06.2025
Suđenje kriminalnoj grupi "vračarci", koja je optužena za tri teška ubistva i šest pokušaja ubistava, nastavljeno je izvođenjem "skaj" poruka. Oglas I u ovom postupku, kao i u mnogim drugim, poput onih protiv Belivukovog klana, Šarićeve grupe… »
"Velja se tripuje da ga ja nameštam, priča se da hoćete da me ubijete" Na suđenju "vračarcima" čitane "skaj" poruke, evo šta…
Kurir 24.06.2025
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje "vračarskom klanu" na čijem su čelu, prema optužnici, bili Nikola Vušović, poznatiji kao Džoni sa Vračara i odbegli Radoje Zvicer, kada su prikazane poruke sa šifrovane Skaj aplikacije, koje… »
Vesti dana »

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa upozorenjem na obilne padavine sutra
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 38 povezanih

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 61 povezana

Svetislav Pešić objavio spisak Srbije za Evrobasket 2025 i najavio zahtevno takmičenje
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 54 povezane

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
NIN pre 56 minutajoš 17 povezanih

Gradonačelnik Šapić predstavio nove tramvaje i najavio ređi javni nastup
Serbian News Media pre 26 minutajoš 16 povezanih