Povezane vesti
"Ščepao me je u bazenu" Procurili detalji intimnog odnosa Zorice Marković sa ovim muškarcem: "Dva sata smo se..."
Alo 24.06.2025
Tokom učešća u rijalitiju Elita, često ga je pominjala. Pevačica Zorica Marković poznata je po svom britkom jeziku i otvorenom pristupu temama o kojima drugi ćute. Bez zadrške je u više navrata govorila o svom ljubavnom životu, pa tako ni njena veza sa… »
"Ščepao me je u bazenu, dva sata smo se ljubili, a onda me je odveo..." Zorica Marković opisala vrele scene sa bivšim…
Kurir 24.06.2025
Pevačica Zorica Marković je neko ko nema dlake na jeziku, pa je tako nekoliko puta pričala i o svojim s*ksualnim iskustvima. Naime, Zorica je do skoro bila u vezi sa izvesnim Džukelom, kojeg je spominjala i tokom boravka u rijalitiju " Elita". Jednom… »
Anđela oduvala Gastoza pred svima! Tik pred finale mu sasula istinu: "Nisam bila srećna, vredim više nego..."
Telegraf 24.06.2025
Tokom "Igre istine" u Beloj kući, tenzije su ponovo dostigle vrhunac, a akteri večeri bili su Marko Stefanović, Danijel Dujković Munjez, Sanja, ali i Anđela koja je otvoreno progovorila o odnosu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Munjez je upitao Marka… »
"Nisam bila srećna sa njim": Anđela Đuričić sasula pravu istinu Gastozu tik pred kraj "Elite", on pognuo glavu na ove reči…
Blic 24.06.2025
Odnos Anđele Đuričić i Nenada Marinkovića Gastoza sve je turbulentniji kako se bliži kraj "Elite", a sada je ona progovorila o njihovom pomirenju. Anđela je bez dlake na jeziku tokom "Igre istine" pričala o odnosu sa Gastozom i tom prilikom istakla da… »
Anđela đuričić urnisala gastoza! Ponizila ga kao nikad pre: Vredim više nego...
Kurir 24.06.2025
U toku je " Igra istine" u Beloj kući, naredno pitanje Danijel Dujković Munjez postavio je Marku Stefanoviću. - Marko, šta misliš da je Sanjin najveći problem u vašoj vezi? - pitao je Munja. - Ona mene ne sluša dok je štitim, pola me ne čuje jer sluša… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Pucnjava na žurci tokom muzičkog festivala: Užas u Los Anđelesu: Ima mrtvih i više ranjenih
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Litvanska vlada podnela ostavku nakon korupcionaškog skandala premijera Paluckasa
Insajder pre 2 satajoš 3 povezane

"Ništa ne može da bude iznad volje naroda": Orban se ponovo oglasio o presudi protiv Dodika: "Neprihvatljivo"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Zborovi u Beogradu odali počast žrtvama „Oluje“ pa se uputili do kuće brata Ane Brnabić i premijera Macuta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana