Повезане вести
"Знам да Слоба зна да сам добар човек" Луна Ђогани коначно проговорила о Радановићу, а онда ју је прекинуо Марко Миљковић…
Ало 24.06.2025
Луна одговорила бившем партнеру. Певач Слоба Радановић недавно је одговарао на питања везана за Кију Коцкар и Луну Ђогани, а када је упитан коју од њих сматра бољом особом, без размишљања је изабрао Ђоганијеву. Том приликом… »
Радановић изабрао луну уместо кије, а сада се и ђоганијева огласила! Наставила помирљивим тоном: Знам да Слоба зна да сам...
Курир 24.06.2025
Певач Слоба Радановић недавно је одговарамо на питање о Кији Коцкар и Луни Ђогани, а када је требало да одабере која је по њему боља особа, изабрао је Ђоганијеву. Слоба је тада као из топа истакао да је одувек знао да је Луна… »
"Хвала Слоби на томе, знам да зна..." Луна одговорила Радановићу, а ево шта је Миљковић рекао о певачу
Телеграф 24.06.2025
Певач Слоба Радановић недавно је одговарао на питање о односу са Кијом Коцкар и Луном Ђогани. Када је требало да изабере ко је по његовом мишљењу боља особа, без размишљања је одабрао Луну. Истакао је да је одувек знао да… »
Вести дана »
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 2 сатајош 51 повезана