Povezane vesti
"Znam da Sloba zna da sam dobar čovek" Luna Đogani konačno progovorila o Radanoviću, a onda ju je prekinuo Marko Miljković…
Alo 24.06.2025
Luna odgovorila bivšem partneru. Pevač Sloba Radanović nedavno je odgovarao na pitanja vezana za Kiju Kockar i Lunu Đogani, a kada je upitan koju od njih smatra boljom osobom, bez razmišljanja je izabrao Đoganijevu. Tom prilikom naglasio je da je oduvek… »
Radanović izabrao lunu umesto kije, a sada se i đoganijeva oglasila! Nastavila pomirljivim tonom: Znam da Sloba zna da sam...
Kurir 24.06.2025
Pevač Sloba Radanović nedavno je odgovaramo na pitanje o Kiji Kockar i Luni Đogani, a kada je trebalo da odabere koja je po njemu bolja osoba, izabrao je Đoganijevu. Sloba je tada kao iz topa istakao da je oduvek znao da je Luna dobar čovek i da zna da… »
"Hvala Slobi na tome, znam da zna..." Luna odgovorila Radanoviću, a evo šta je Miljković rekao o pevaču
Telegraf 24.06.2025
Pevač Sloba Radanović nedavno je odgovarao na pitanje o odnosu sa Kijom Kockar i Lunom Đogani. Kada je trebalo da izabere ko je po njegovom mišljenju bolja osoba, bez razmišljanja je odabrao Lunu. Istakao je da je oduvek znao da je Luna dobar čovek i da… »
Vesti dana »

Hirurzi heroji: Bili su usred operacije kad je sve počelo da se trese, evo kako su spasli pacijenta VIDEO
Nova pre 37 minutajoš 76 povezanih

(Video) Talasi cunamija u Rusiji dosegli 5 metara! Grad potopljen, ruše se zidovi, svuda panika: Vanredno stanje nakon snažnog zemljotresa
Blic pre 47 minutajoš 25 povezanih

Prebili horde zla, demolirali Sarajevo, a sada stižu u Beograd... Važe za najopasnije huligane u Evropi - na Marakani će biti pakleno! Video
Kurir pre 37 minutajoš 41 povezana