Povezane vesti
„Plamen je sve progutao, ali nju nije dotakao“ – „Kao da me nešto pozvalo“, rekao vatrogasac koji je pronašao netaknutu ikonu…
Glas juga 25.06.2025
Na intervenciju su, kako kaže, izašli 15. juna nakon dojave da gori suva trava i divlja deponija između Donje Vrežine i Malče. „Požar se brzo širio, teren je bio težak, ali dok smo gasili, nešto me je privuklo. Video sam kutiju, podigao je i okrenuo… »
Vatrogasci u Nišu gasili požar, a onda su naišli na prizor koji dira direktno u srce: "Uzeli smo je u ruke..."
Telegraf 25.06.2025
Spasavali su živote, nailazili na mnoge nepredvidive situacije, ali ovo im se do sada nije desilo. Usred zgarišta i pepela, na mestu gde je sve izogelo, pronašli su netaknutu ikonu Presvete Bogorodice. Pravo je čudo kako je ikona ostala neoštećena na… »
"Nikad ne diramo ništa, važno nam je samo gašenje vatre, ali ovaj put kao da me je nešto pozvalo": Vatrogasac Srđan usred…
Blic 24.06.2025
Sve je izgorelo u požaru koji je 15. juna zahvatio područje između Donje Vrežine i Malče. Gorela je divlja deponija i trava. Ipak, usred zgarišta, dok je vatra još uvek gorela, vatrogasci su naišli na predmet nalik kutiji. Iako to nikada ne radi, već u… »
Vesti dana »

Milijarde stižu u Ameriku Trampove carine stupile na snagu, pogođeno više od 70 zemalja
Dnevnik pre 13 minutajoš 12 povezanih

Vreme danas oblačno i suvo, temperatura do 31 stepen, za vikend tropske temperature
Insajder pre 3 minutajoš 10 povezanih

Vozači oprez Kreće špic letnje sezone, biće gužve i na drumovima i na granicama
Dnevnik pre 38 minutajoš 5 povezanih