Povezane vesti
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu
Biznis i finansije 25.06.2025
23 Pravo na podršku iz fonda imaće sva deca do 26 godina koja se redovno školuju, a fond se aktivira nakon dva meseca neplaćanja alimentacije Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević… »
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu! Ovo su najvažnije informacije
Telegraf 25.06.2025
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva meseca. - Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se javili - rekla je Žarić… »
Politika 25.06.2025
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva meseca. „Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se javili”, rekla je Žarić… »
"Izdvojili smo 500 miliona": Stupio na snagu Zakon o alimentacionom fondu: Ministarka Žarić Kovačević objasnila ko ima pravo…
Blic 25.06.2025
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici, Jelena Žarić Kovačević, za "Blic" televiziju je rekla da će alimentacioni fond u potpunosti zaživeti u roku od dva meseca. Za Fond je za sada izdvojeno 500 miliona… »
Alimentacioni fond će zaživeti za dva meseca, ministarka objašnjava detalje
Jugmedia 25.06.2025
Ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da od danas, 25. juna Alimentacioni fond stupa na snagu u Zakonu o alimentacionom fondu. Međutim, kako je dodala, sam alimentacioni fond će zaživeti u roku od dva meseca. „Već imamo prve… »
Insajder 25.06.2025
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva meseca. 'Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se javili', rekla je Žarić… »
Stav.life 25.06.2025
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva meseca. Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se javili“, rekla je Jelena… »
Sve što treba da znate o alimentacionom fondu: Danas zakon stupa na snagu! Evo kada stižu prve isplate, i koji je najveći…
Kurir 25.06.2025
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva meseca. - Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se javili - rekla je Žarić… »
Zakon o Alimentacion fondu danas stupa na snagu: Utvrđen najviši iznos alimentacije, evo šta sve morate da znate
Mondo 25.06.2025
Zakon od Alimentacionom fondu stupio je na snagu u sredu, 25. juna 2025. godine. Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva… »
Kako da se prijavite za alimentacioni fond: Svi koraci i pravila novog zakona koji danas stupa na snagu
Euronews 25.06.2025
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva meseca. "Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se javili", rekla je Žarić… »
Zakon o alimentacionom fondu stupa na snagu danas: Prve isplate očekuju se za dva meseca
OK radio 25.06.2025
Zakon o alimentacionom fondu danas je zvanično stupio na snagu, a prema rečima ministarke za brigu o porodici i demografiju Jelene Žarić Kovačević, prvi korisnici moći će da ostvare prava iz fonda u roku od dva meseca, kada se završe tehničke pripreme… »
Zakonu o alimentacionom fondu danas stupa na snagu
NIN 25.06.2025
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva meseca. "Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se javili", rekla je Jelena… »
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu Evo šta sve treba da znate
Dnevnik 25.06.2025
BEOGRAD: Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva meseca. "Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se javili", rekla… »
RTV 25.06.2025
BEOGRAD - Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodiciJelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva meseca. "Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se javili", rekla… »
Alimentacioni fond će zaživeti za dva meseca: Ministarka objašnjava detalje
Radio 021 25.06.2025
Ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da od danas, 25. juna Alimentacioni fond stupa na snagu u Zakonu o alimentacionom fondu. Međutim, kako je dodala, sam alimentacioni fond će zaživeti u roku od dva meseca. "Već imamo prve… »
Vesti dana »

Počelo uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata kod Beograda na vodi
RTS pre 16 minutajoš 6 povezanih

Kraj za Kecmanovića! Srbin završio učešće u Sinsinatiju već u prvom kolu!
Kurir pre 16 minutajoš 6 povezanih