Povezane vesti
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu
Biznis i finansije 25.06.2025
23 Pravo na podršku iz fonda imaće sva deca do 26 godina koja se redovno školuju, a fond se aktivira nakon dva meseca neplaćanja alimentacije Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević… »
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu! Ovo su najvažnije informacije
Telegraf 25.06.2025
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva meseca. - Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se javili - rekla je Žarić… »
Politika 25.06.2025
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva meseca. „Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se javili”, rekla je Žarić… »
"Izdvojili smo 500 miliona": Stupio na snagu Zakon o alimentacionom fondu: Ministarka Žarić Kovačević objasnila ko ima pravo…
Blic 25.06.2025
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici, Jelena Žarić Kovačević, za "Blic" televiziju je rekla da će alimentacioni fond u potpunosti zaživeti u roku od dva meseca. Za Fond je za sada izdvojeno 500 miliona… »
Alimentacioni fond će zaživeti za dva meseca, ministarka objašnjava detalje
Jugmedia 25.06.2025
Ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da od danas, 25. juna Alimentacioni fond stupa na snagu u Zakonu o alimentacionom fondu. Međutim, kako je dodala, sam alimentacioni fond će zaživeti u roku od dva meseca. „Već imamo prve… »
Insajder 25.06.2025
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva meseca. 'Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se javili', rekla je Žarić… »
Stav.life 25.06.2025
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva meseca. Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se javili“, rekla je Jelena… »
Sve što treba da znate o alimentacionom fondu: Danas zakon stupa na snagu! Evo kada stižu prve isplate, i koji je najveći…
Kurir 25.06.2025
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva meseca. - Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se javili - rekla je Žarić… »
Zakon o Alimentacion fondu danas stupa na snagu: Utvrđen najviši iznos alimentacije, evo šta sve morate da znate
Mondo 25.06.2025
Zakon od Alimentacionom fondu stupio je na snagu u sredu, 25. juna 2025. godine. Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva… »
Kako da se prijavite za alimentacioni fond: Svi koraci i pravila novog zakona koji danas stupa na snagu
Euronews 25.06.2025
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva meseca. "Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se javili", rekla je Žarić… »
Zakon o alimentacionom fondu stupa na snagu danas: Prve isplate očekuju se za dva meseca
OK radio 25.06.2025
Zakon o alimentacionom fondu danas je zvanično stupio na snagu, a prema rečima ministarke za brigu o porodici i demografiju Jelene Žarić Kovačević, prvi korisnici moći će da ostvare prava iz fonda u roku od dva meseca, kada se završe tehničke pripreme… »
Zakonu o alimentacionom fondu danas stupa na snagu
NIN 25.06.2025
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva meseca. "Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se javili", rekla je Jelena… »
Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu Evo šta sve treba da znate
Dnevnik 25.06.2025
BEOGRAD: Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva meseca. "Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se javili", rekla… »
RTV 25.06.2025
BEOGRAD - Zakon o alimentacionom fondu danas stupa na snagu, a ministarka za brigu o porodiciJelena Žarić Kovačević izjavila je da će sam alimentacioni fond zaživeti u roku od dva meseca. "Već imamo prve samohrane roditelje koji su nam se javili", rekla… »
Alimentacioni fond će zaživeti za dva meseca: Ministarka objašnjava detalje
Radio 021 25.06.2025
Ministarka za brigu o porodici Jelena Žarić Kovačević izjavila je da od danas, 25. juna Alimentacioni fond stupa na snagu u Zakonu o alimentacionom fondu. Međutim, kako je dodala, sam alimentacioni fond će zaživeti u roku od dva meseca. "Već imamo prve… »
Vesti dana »
"To nije smelo da se desi" Selektor Irana izašao pred kamere, pa progovorio bez zadrške!
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Iranski navijači na Mundijalu odali počast deci stradaloj u Minabu
Politika pre 14 minutajoš 22 povezane
Predsednik Irana: Nije postignut konačan sporazum o okončanju rata
Insajder pre 39 minutajoš 16 povezanih
Još danas oblaci i pljuskovi, a zatim stiže pravo letnje vreme: Temperatura uskoro do 33 stepena
Glas Zaječara pre 34 minutajoš 13 povezanih
Osmaci polažu test iz matematike. Ovo ne smeju zaboraviti, evo šta je obavezno poneti sa sobom
Dnevnik pre 54 minutajoš 11 povezanih