Povezane vesti
PU „Moje detinjstvo”: lokalna vlast nemoralna, Ćalović podržao Suzanu. Šta se krije iza peticije i navodnog nezadovoljstva?…
Glas Zapadne Srbije 25.06.2025
nezadovoljstvo odlukom Skupštine grada Čačka da se novi vrtić „Maslačak” u Zablaću pripoji Predškolskoj ustanovi „Radost”. „Predškolska ustanova 'Moje detinjstvo' je kontinuirano proteklih 10 godina radila na aktivnostima prošerenja mreže vrtića i… »
Opozicija u Čačku: Prebacivanje vrtića u drugu predškolsku ustanovu zbog političkog revanšizma
Novi magazin 25.06.2025
Opoziciona Grupa građana "Ivan V. Ćalović - Istina i čast" u Skupštini Čačka zatražila je danas poništavanje skupštinske odluke kojom je vrtić u čačanskom selu Zablaće, koji je 10 godina radio u okviru Predškolske ustanove "Moje detinjstvo", pripojen… »
PU „Moje detinjstvo”: lokalna vlast nemoralna, Ćalović podržao Suzanu. Šta se krije iza peticije i navodnog nezadovoljstva?…
Glas Zapadne Srbije 25.06.2025
nezadovoljstvo odlukom Skupštine grada Čačka da se novi vrtić „Maslačak” u Zablaću pripoji Predškolskoj ustanovi „Radost”. „Predškolska ustanova 'Moje detinjstvo' je kontinuirano proteklih 10 godina radila na aktivnostima prošerenja mreže vrtića i… »
Vesti dana »
Godinu dana od napada na studente FDU: Kolone demonstranata sa Novog Beograda idu ka centru grada (video)
Pravda pre 1 satjoš 37 povezanih
Ili prihvati Trampov plan do četvrtka ili čekaj još gori: U Kijevu održan „sastanak iz noćne more“, Zelenski je sad u još težoj situaciji
Nova pre 18 minutajoš 72 povezane
"Sinoć sam razgovarao sa Amerikancima" Predsednik Vučić o NIS-u: Biće teško, ali građani ne moraju da brinu! Za 48 sati više informacija
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 24 povezane
Uhapšen bivši predsednik Brazila! Sin organizovao stražu da čuvaju Žaira Bolsonara, a onda je policija upala u kuću! (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih