Povezane vesti

Ćerka naše pevačice radi za Donalda Trampa, a njenoj lepoti nije odoleo ni Madonin sin FOTO

Ćerka naše pevačice radi za Donalda Trampa, a njenoj lepoti nije odoleo ni Madonin sin FOTO

Nova 25.06.2025
Pevačica Katarina Kaja Ostojić sa 19 godina rodila je ćerku Nikolinu, a dobila ju je iz prvog braka. Ćerka naše pevačice Kaje Ostojić godinama već živi u Americi gde studira i sama krči svoj put ka uspehu, a lepotom oduzima dah. Isto tako, često se mogu… »
Radi za Donalda Trampa, a za njenom lepotom odlepio čak i madonin sin: Ja znam da imam lepo dete i ne sumnjam da mu se svidela!…

Radi za Donalda Trampa, a za njenom lepotom odlepio čak i madonin sin: Ja znam da imam lepo dete i ne sumnjam da mu se svidela!…

Kurir 25.06.2025
Sa 16 godina zaposlila se u marketinšku kompaniju. Ćerka Kaje Ostojić godinama već živi u Americi gde studira i sama krči svoj put ka uspehu, a lepotom oduzima dah. Isto tako, često se mogu čuti komentari da njih dve izgledaju kao sestre. - Nikolina je… »
Ćerka naše pevačice radi za Donalda Trampa, potpisala striktan ugovor: "To je zabranjeno" - Za njom odlepio Madonin sin, a tek…

Ćerka naše pevačice radi za Donalda Trampa, potpisala striktan ugovor: "To je zabranjeno" - Za njom odlepio Madonin sin, a tek…

Blic 25.06.2025
Pevačica Katarina Kaja Ostojić sa 19 godina rodila je ćerku Nikolinu, a dobila ju je iz prvog braka sa košarkašem Nikolom Dragojlovićem. Nikolina danas ima (22) godine, a pevačica ne krije koliko je ponosna na naslednicu. Naime, Nikolina već godinama… »

Vesti dana »