Повезане вести

Ћерка наше певачице ради за Доналда Трампа, а њеној лепоти није одолео ни Мадонин син ФОТО

Ћерка наше певачице ради за Доналда Трампа, а њеној лепоти није одолео ни Мадонин син ФОТО

Нова 25.06.2025
Певачица Катарина Каја Остојић са 19 година родила је ћерку Николину, а добила ју је из првог брака. Ћерка наше певачице Каје Остојић годинама већ живи у Америци где студира и сама крчи свој пут ка успеху, а лепотом одузима дах… »
Ради за Доналда Трампа, а за њеном лепотом одлепио чак и мадонин син: Ја знам да имам лепо дете и не сумњам да му се свидела!…

Ради за Доналда Трампа, а за њеном лепотом одлепио чак и мадонин син: Ја знам да имам лепо дете и не сумњам да му се свидела!…

Курир 25.06.2025
Са 16 година запослила се у маркетиншку компанију. Ћерка Каје Остојић годинама већ живи у Америци где студира и сама крчи свој пут ка успеху, а лепотом одузима дах. Исто тако, често се могу чути коментари да њих две изгледају… »
Ћерка наше певачице ради за Доналда Трампа, потписала стриктан уговор: "То је забрањено" - За њом одлепио Мадонин син, а тек…

Ћерка наше певачице ради за Доналда Трампа, потписала стриктан уговор: "То је забрањено" - За њом одлепио Мадонин син, а тек…

Блиц 25.06.2025
Певачица Катарина Каја Остојић са 19 година родила је ћерку Николину, а добила ју је из првог брака са кошаркашем Николом Драгојловићем. Николина данас има (22) године, а певачица не крије колико је поносна на наследницу. Наиме… »

Вести дана »