Povezane vesti
Ćerka naše pevačice radi za Donalda Trampa, a njenoj lepoti nije odoleo ni Madonin sin FOTO
Nova 25.06.2025
Pevačica Katarina Kaja Ostojić sa 19 godina rodila je ćerku Nikolinu, a dobila ju je iz prvog braka. Ćerka naše pevačice Kaje Ostojić godinama već živi u Americi gde studira i sama krči svoj put ka uspehu, a lepotom oduzima dah. Isto tako, često se mogu… »
Radi za Donalda Trampa, a za njenom lepotom odlepio čak i madonin sin: Ja znam da imam lepo dete i ne sumnjam da mu se svidela!…
Kurir 25.06.2025
Sa 16 godina zaposlila se u marketinšku kompaniju. Ćerka Kaje Ostojić godinama već živi u Americi gde studira i sama krči svoj put ka uspehu, a lepotom oduzima dah. Isto tako, često se mogu čuti komentari da njih dve izgledaju kao sestre. - Nikolina je… »
Ćerka naše pevačice radi za Donalda Trampa, potpisala striktan ugovor: "To je zabranjeno" - Za njom odlepio Madonin sin, a tek…
Blic 25.06.2025
Pevačica Katarina Kaja Ostojić sa 19 godina rodila je ćerku Nikolinu, a dobila ju je iz prvog braka sa košarkašem Nikolom Dragojlovićem. Nikolina danas ima (22) godine, a pevačica ne krije koliko je ponosna na naslednicu. Naime, Nikolina već godinama… »
Vesti dana »
Iranski napadi na američke vojne baze na Bliskom istoku izazvali štetu od 800 miliona dolara
BBC News pre 37 minutajoš 80 povezanih
Napadi na Izrael ne prestaju: Srušila se zgrada u Izraelu, Saudijska Arabija napadnuta, Britanija isključuje upotrebu baza na Kipru (video)
Večernje novosti pre 17 minutajoš 36 povezanih
Vučić od svojih pristalica zatražio ubedljivu pobedu na predstojećim lokalnim izborima
N1 Info pre 12 minutajoš 18 povezanih
Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičene kod kojih je pronađeno 75 kilograma droge
Euronews pre 17 minutajoš 25 povezanih
Protest u Nišu: Ukoliko zaboravimo 16 žrtava u Novom Sadu, brojaćemo nove žrtve
Nova pre 57 minutajoš 19 povezanih