Povezane vesti

Lalana "obrnuo krug" i završio karijeru!

Lalana "obrnuo krug" i završio karijeru!

Sportske.net 25.06.2025
Bivši engleski fudbalski reprezentativac Adam Lalana saopštio je danas da je završio karijeru u 37. godini. Lalana je rekao da završava karijeru ogromnim osećajem ponosa i zahvalnosti. "Sautempton... mesto gde je sve počelo i prikladno, gde se sve… »
Brazilac Mateus novi golman Crvene zvezde

Politika 25.06.2025
Brazilski golman Mateus Lima Magaljaeš potpisao je dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom uz mogućnost produženja na još jednu sezonu, saopštio je danas beogradski fudbalski klub. Mateus će u Zvezdi nositi dres sa brojem jedan. "Želim da se zahvalim Bogu… »
Nejmar produžio ugovor sa Santosom do kraja godine

Politika 25.06.2025
Brazilski fudbalski reprezentativac Nejmar produžio je ugovor sa Santosom do 31. decembra ove godine, saopštio je danas brazilski klub. U saopštenju se navodi da Nejmar na kraju godine ima mogućnost da ponovo produži saradnju sa Santosom. On je imao… »
Zvezda se pohvalila: Stigao je Mateus

Zvezda se pohvalila: Stigao je Mateus

Sputnik 25.06.2025
Mateus Magaljaeš, brazilski golman, zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Crvene zvezde. Kao što je i bilo najavljeno Mateus Magaljaeš postaje čuvam mreže crveno-belih. Brazilac je potpisao dvogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još… »
Novi golman Zvezde: Ovde navijači prave razliku

Novi golman Zvezde: Ovde navijači prave razliku

Sportski žurnal 25.06.2025
Mateus je za Bragu branio na 372 meča. Brazilski golman Mateus Lima Magaljaeš potpisao je dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom uz mogućnost produženja na još jednu sezonu, saopštio je danas beogradski fudbalski klub. Mateus će u Zvezdi nositi dres sa… »
Hvala Bogu što me je doveo u crvenu zvezdu: Mateus stigao na Marakanu, pa zadužio "jedinicu"!

Hvala Bogu što me je doveo u crvenu zvezdu: Mateus stigao na Marakanu, pa zadužio "jedinicu"!

Kurir 25.06.2025
Brazilac se setio tunela na stadionu kroz koji je prošao dok je branio za Bragu. Novo pojačanje Crvene zvezde je iskusni čuvar mreže Mateus Lima Magaljaeš, koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i zadužio… »
Zvanično: Zvezda predstavila novog golmana, Brazilac već igrao u Beogradu

Zvanično: Zvezda predstavila novog golmana, Brazilac već igrao u Beogradu

Nova 25.06.2025
Brazilski golman Mateus Lima Magaljaeš zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Crvene zvezde. Mateus (33) je sa Zvezdom potpisao dvogodišnji ugovor sa opcijom produžetka na dodatnih godinu dana i nosiće dres sa brojem jedan. „Želim da se zahvalim… »

RTV 25.06.2025
BEOGRAD - Brazilski golman Mateus Lima Magaljaeš potpisao je dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom uz mogućnost produženja na još jednu sezonu, saopštio je danas beogradski fudbalski klub. Mateus će u Zvezdi nositi dres sa brojem jedan. "Želim da se… »
Brazilac zadužio dres sa brojem 1 Mateus novi golman Crvene zvezde

Brazilac zadužio dres sa brojem 1 Mateus novi golman Crvene zvezde

Dnevnik 25.06.2025
BEOGRAD: Brazilski golman Mateus Lima Magaljaeš potpisao je dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom uz mogućnost produženja na još jednu sezonu, saopštio je danas beogradski fudbalski klub. Mateus će u Zvezdi nositi dres sa brojem jedan. "Želim da se… »
Mateus novi golman FK Crvena zvezda

Mateus novi golman FK Crvena zvezda

Radio sto plus 25.06.2025
Mateus (33) je sa beogradskim klubom potpisao dvogodišnji ugovor sa opcijom produžetka na dodatnih godinu dana i nosiće dres sa brojem jedan. “Želim da se zahvalim Bogu. Takođe i predsedniku kluba i svima koji su bili uključeni u pregovore. Veoma sam… »
Crvena zvezda zvanično predstavila Mateusa!

Crvena zvezda zvanično predstavila Mateusa!

Telegraf 25.06.2025
Brazilski golman Mateus Lima Magaljaeš zvanično je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom na dve godine, uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu. Mateus je rođen 29. marta 1992. godine u brazilskom gradu Belo Horizonte. Karijeru je započeo u… »
"Ponosan sam, ne žalim ni za čim!" Slavni fudbaler iznenada završio karijeru

"Ponosan sam, ne žalim ni za čim!" Slavni fudbaler iznenada završio karijeru

Kurir 25.06.2025
Bivši engleski fudbalski reprezentativac Adam Lalana saopštio je da je završio karijeru u 37. godini. Lalana je rekao da završava karijeru ogromnim osećajem ponosa i zahvalnosti. "Sautempton... mesto gde je sve počelo i prikladno, gde se sve završava. To… »
Lalana završio igračku karijeru

Lalana završio igračku karijeru

Za reprezentaciju Engleske je od 2013. do 2018. igrao na 34 meča. Nekadašnji engleski fudbalski reprezentativac Adam Lalana saopštio je da je završio igračku karijeru, prenosi danas Skaj sports. Lalana (37) je prošle sezone igrao za Sautempton. -… »
Nejmar ostaje u dečačkom klubu: Produžio ugovor sa Santosom do kraja godine

Nejmar ostaje u dečačkom klubu: Produžio ugovor sa Santosom do kraja godine

Euronews 25.06.2025
Iako možda nije sve prošlo po planu, pozivi iz Evrope su utišani, a ljubavi prema dečačkom klubu ne manjka - Nejmar ostaje u Santosu još šest meseci. Brazilac je produžio ugovor sa dečačkim klubom u koji se vratio nakon 12 godina! Nekada favorit da… »
Engleski fudbaler Adam Lalana završio karijeru

Engleski fudbaler Adam Lalana završio karijeru

Lalana je rekao da završava karijeru ogromnim osećajem ponosa i zahvalnosti. “Sautempton… mesto gde je sve počelo i prikladno, gde se sve završava. To je klub kome sve dugujem”, naveo je Lalana, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). On se prošle godine iz Brajtona… »
Bivši reprezentativac Engleske i igrač Liverpula završio igračku karijeru!

Bivši reprezentativac Engleske i igrač Liverpula završio igračku karijeru!

Telegraf 25.06.2025
Nekadašnji engleski fudbalski reprezentativac Adam Lalana saopštio je da je završio igračku karijeru! - Završavam svoju igračku karijeru sa ogromnim osećajem zahvalnosti i ponosa. Ponosan sam na igračku karijeru koju sam imao i ne žalim ni za čim… »
Kraj… Adam Lalana je završio karijeru

Kraj… Adam Lalana je završio karijeru

Sport klub 25.06.2025
Adam Lalana od ove srede je i zvanično fudbalski penzioner. Adam Lalana objavio je na društvenim mrežama da je njegova fudbalska karijera završena. Tridesetsedmogodišnji bivši reprezentativac Engleske prve profesionalne fudbalske korake napravio je u… »
Nejmar ostaje u Santosu, cilj Mundijal!

Nejmar ostaje u Santosu, cilj Mundijal!

Sportske.net 25.06.2025
Do skora se spisak reprezentacije Brazila nije mogo zamisliti bez Nejmara, koji je bio apsolutni lider "gaučosa". Međutim, brojni problemi sa povredama upropastili su karijeru jednog od najvećih talenata u ovom veku, a 33-godišnji Nejmar je posle… »
Princ sa brojem 10 potpisao: Odlazim, vraćam se, ostajem

Princ sa brojem 10 potpisao: Odlazim, vraćam se, ostajem

Nejmar u Santosu do kraja godine. Nejmar je produžio ugovor sa Santosom do kraja godine. Najbolji strelac reprezentacije Brazila vratio se u klub u januaru, pošto je raskinuo ugovor sa saudijskim Al Hilalom i tada je potpisao šestomesečni ugovor sa… »

Najbolji strelac reprezentacije Brazila vratio se u klub u januaru, nakon što je raskinuo ugovor sa saudijskim Al Hilalom i tada je potpisao šestomesečni ugovor sa Santosom. “Doneo sam odluku i slušao sam srce. Santos nije samo moj tim, to je moj dom, to… »
Nejmar ostaje u Santosu, ali…

Nejmar ostaje u Santosu, ali…

Sport klub 25.06.2025
Spekulisalo se mesecima o tome kakva će biti Nejmarova odluka kada mu 30. juna istekne ugovor sa Santosom. Sada je sve rešeno uz jedan dosta čudan ugovor. Koji, opet, ima smisla. Nejmar je, kako javlja Fabricio Romano, produžio ugovor sa Santosom, ali… »
"Poslušao sam svoje srce!" Nejmar odlučio - evo gde nastavlja karijeru

"Poslušao sam svoje srce!" Nejmar odlučio - evo gde nastavlja karijeru

Večernje novosti 25.06.2025
Brazilski fudbalski reprezentativac Nejmar produžio je ugovor sa Santosom do 31. decembra ove godine, saopštio je danas brazilski klub. FOTO: Tanjug/AP U saopštenju se navodi da Nejmar na kraju godine ima mogućnost da ponovo produži saradnju sa Santosom… »
Nejmar potpisao: "Poslušao sam svoje srce"

Nejmar potpisao: "Poslušao sam svoje srce"

Telegraf 25.06.2025
Brazilski fudbalski reprezentativac Nejmar produžio je ugovor sa Santosom do 31. decembra ove godine, saopštio je legendarni brazilski klub. U saopštenju se navodi da Nejmar na kraju godine ima mogućnost da ponovo produži saradnju sa Santosom. On je imao… »

Vesti dana »