Повезане вести

Лалана "обрнуо круг" и завршио каријеру!

Лалана "обрнуо круг" и завршио каријеру!

Спортске.нет 25.06.2025
Бивши енглески фудбалски репрезентативац Адам Лалана саопштио је данас да је завршио каријеру у 37. години. Лалана је рекао да завршава каријеру огромним осећајем поноса и захвалности. "Саутемптон... место где је све почело и… »
Бразилац Матеус нови голман Црвене звезде

Политика 25.06.2025
Бразилски голман Матеус Лима Магаљаеш потписао је двогодишњи уговор са Црвеном звездом уз могућност продужења на још једну сезону, саопштио је данас београдски фудбалски клуб. Матеус ће у Звезди носити дрес са бројем један… »
Нејмар продужио уговор са Сантосом до краја године

Политика 25.06.2025
Бразилски фудбалски репрезентативац Нејмар продужио је уговор са Сантосом до 31. децембра ове године, саопштио је данас бразилски клуб. У саопштењу се наводи да Нејмар на крају године има могућност да поново продужи сарадњу са… »
Звезда се похвалила: Стигао је Матеус

Звезда се похвалила: Стигао је Матеус

Спутник 25.06.2025
Матеус Магаљаеш, бразилски голман, званично је представљен као ново појачање Црвене звезде. Као што је и било најављено Матеус Магаљаеш постаје чувам мреже црвено-белих. Бразилац је потписао двогодишњи уговор са опцијом… »
Нови голман Звезде: Овде навијачи праве разлику

Нови голман Звезде: Овде навијачи праве разлику

Спортски журнал 25.06.2025
Матеус је за Брагу бранио на 372 меча. Бразилски голман Матеус Лима Магаљаеш потписао је двогодишњи уговор са Црвеном звездом уз могућност продужења на још једну сезону, саопштио је данас београдски фудбалски клуб. Матеус ће у… »
Хвала Богу што ме је довео у црвену звезду: Матеус стигао на Маракану, па задужио "јединицу"!

Хвала Богу што ме је довео у црвену звезду: Матеус стигао на Маракану, па задужио "јединицу"!

Курир 25.06.2025
Бразилац се сетио тунела на стадиону кроз који је прошао док је бранио за Брагу. Ново појачање Црвене звезде је искусни чувар мреже Матеус Лима Магаљаеш, који је потписао двогодишњи уговор са опцијом продужетка сарадње на још… »
Званично: Звезда представила новог голмана, Бразилац већ играо у Београду

Званично: Звезда представила новог голмана, Бразилац већ играо у Београду

Нова 25.06.2025
Бразилски голман Матеус Лима Магаљаеш званично је представљен као ново појачање Црвене звезде. Матеус (33) је са Звездом потписао двогодишњи уговор са опцијом продужетка на додатних годину дана и носиће дрес са бројем један… »

РТВ 25.06.2025
БЕОГРАД - Бразилски голман Матеус Лима Магаљаеш потписао је двогодишњи уговор са Црвеном звездом уз могућност продужења на још једну сезону, саопштио је данас београдски фудбалски клуб. Матеус ће у Звезди носити дрес са бројем… »
Бразилац задужио дрес са бројем 1 Матеус нови голман Црвене звезде

Бразилац задужио дрес са бројем 1 Матеус нови голман Црвене звезде

Дневник 25.06.2025
БЕОГРАД: Бразилски голман Матеус Лима Магаљаеш потписао је двогодишњи уговор са Црвеном звездом уз могућност продужења на још једну сезону, саопштио је данас београдски фудбалски клуб. Матеус ће у Звезди носити дрес са бројем… »
Матеус нови голман ФК Црвена звезда

Матеус нови голман ФК Црвена звезда

Радио сто плус 25.06.2025
Матеус (33) је са београдским клубом потписао двогодишњи уговор са опцијом продужетка на додатних годину дана и носиће дрес са бројем један. “Желим да се захвалим Богу. Такође и председнику клуба и свима који су били укључени у… »
Црвена звезда званично представила Матеуса!

Црвена звезда званично представила Матеуса!

Телеграф 25.06.2025
Бразилски голман Матеус Лима Магаљаеш званично је потписао уговор са Црвеном звездом на две године, уз могућност продужетка сарадње на још једну сезону. Матеус је рођен 29. марта 1992. године у бразилском граду Бело Хоризонте… »
"Поносан сам, не жалим ни за чим!" Славни фудбалер изненада завршио каријеру

"Поносан сам, не жалим ни за чим!" Славни фудбалер изненада завршио каријеру

Курир 25.06.2025
Бивши енглески фудбалски репрезентативац Адам Лалана саопштио је да је завршио каријеру у 37. години. Лалана је рекао да завршава каријеру огромним осећајем поноса и захвалности. "Саутемптон... место где је све почело и… »
Лалана завршио играчку каријеру

Лалана завршио играчку каријеру

За репрезентацију Енглеске је од 2013. до 2018. играо на 34 меча. Некадашњи енглески фудбалски репрезентативац Адам Лалана саопштио је да је завршио играчку каријеру, преноси данас Скај спортс. Лалана (37) је прошле сезоне играо… »
Нејмар остаје у дечачком клубу: Продужио уговор са Сантосом до краја године

Нејмар остаје у дечачком клубу: Продужио уговор са Сантосом до краја године

Еуроневс 25.06.2025
Иако можда није све прошло по плану, позиви из Европе су утишани, а љубави према дечачком клубу не мањка - Нејмар остаје у Сантосу још шест месеци. Бразилац је продужио уговор са дечачким клубом у који се вратио након 12… »
Енглески фудбалер Адам Лалана завршио каријеру

Енглески фудбалер Адам Лалана завршио каријеру

Лалана је рекао да завршава каријеру огромним осећајем поноса и захвалности. “Саутемптон… место где је све почело и прикладно, где се све завршава. То је клуб коме све дугујем”, навео је Лалана, пренео је Би-Би-Си (ББЦ). Он се… »
Бивши репрезентативац Енглеске и играч Ливерпула завршио играчку каријеру!

Бивши репрезентативац Енглеске и играч Ливерпула завршио играчку каријеру!

Телеграф 25.06.2025
Некадашњи енглески фудбалски репрезентативац Адам Лалана саопштио је да је завршио играчку каријеру! - Завршавам своју играчку каријеру са огромним осец́ајем захвалности и поноса. Поносан сам на играчку каријеру коју сам имао и… »
Крај… Адам Лалана је завршио каријеру

Крај… Адам Лалана је завршио каријеру

Спорт клуб 25.06.2025
Адам Лалана од ове среде је и званично фудбалски пензионер. Адам Лалана објавио је на друштвеним мрежама да је његова фудбалска каријера завршена. Тридесетседмогодишњи бивши репрезентативац Енглеске прве професионалне фудбалске… »
Нејмар остаје у Сантосу, циљ Мундијал!

Нејмар остаје у Сантосу, циљ Мундијал!

Спортске.нет 25.06.2025
До скора се списак репрезентације Бразила није мого замислити без Нејмара, који је био апсолутни лидер "гаучоса". Међутим, бројни проблеми са повредама упропастили су каријеру једног од највећих талената у овом веку, а… »
Принц са бројем 10 потписао: Одлазим, враћам се, остајем

Принц са бројем 10 потписао: Одлазим, враћам се, остајем

Нејмар у Сантосу до краја године. Нејмар је продужио уговор са Сантосом до краја године. Најбољи стрелац репрезентације Бразила вратио се у клуб у јануару, пошто је раскинуо уговор са саудијским Ал Хилалом и тада је потписао… »

Најбољи стрелац репрезентације Бразила вратио се у клуб у јануару, након што је раскинуо уговор са саудијским Ал Хилалом и тада је потписао шестомесечни уговор са Сантосом. “Донео сам одлуку и слушао сам срце. Сантос није само… »
Нејмар остаје у Сантосу, али…

Нејмар остаје у Сантосу, али…

Спорт клуб 25.06.2025
Спекулисало се месецима о томе каква ће бити Нејмарова одлука када му 30. јуна истекне уговор са Сантосом. Сада је све решено уз један доста чудан уговор. Који, опет, има смисла. Нејмар је, како јавља Фабрицио Романо, продужио… »
"Послушао сам своје срце!" Нејмар одлучио - ево где наставља каријеру

"Послушао сам своје срце!" Нејмар одлучио - ево где наставља каријеру

Вечерње новости 25.06.2025
Бразилски фудбалски репрезентативац Нејмар продужио је уговор са Сантосом до 31. децембра ове године, саопштио је данас бразилски клуб. ФОТО: Тањуг/АП У саопштењу се наводи да Нејмар на крају године има могућност да поново… »
Нејмар потписао: "Послушао сам своје срце"

Нејмар потписао: "Послушао сам своје срце"

Телеграф 25.06.2025
Бразилски фудбалски репрезентативац Нејмар продужио је уговор са Сантосом до 31. децембра ове године, саопштио је легендарни бразилски клуб. У саопштењу се наводи да Нејмар на крају године има могућност да поново продужи… »

Вести дана »