Povezane vesti
Radićemo i dalje, Gradićemo i dalje - naš interes je napredak zemlje! Snažna poruka predsednika Vučića: Ponosan sam na sve što…
Kurir pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na zvaničnom Instagram nalogu "avucic", gde je objavio spot u kom su prikazani veliki uspesi postignuti poslednjih godina. - Mnogo sam ponosan na to šta smo uradili u različitim oblastima. Izgradili smo… »
Vučić: Naš interes je napredak zemlje, a ne ostanak na vlasti dan ili dva duže
Politika pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je na svom Instagram nalogu da će država graditi i raditi i dalje. - Mnogo sam ponosan na to šta smo uradili u različitim oblastima. Izgradili smo gasovod, da nismo, danas ne bismo imali ni gasa ni struju… »
Vučić: Prioritet nam je država, ne vlast
Pravda pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je na svom Instagram nalogu da će država graditi i raditi i dalje. - Mnogo sam ponosan na to šta smo uradili u različitim oblastima. Izgradili smo gasovod, da nismo, danas ne bismo imali ni gasa ni struju… »
Vesti dana »

Oluja na Balkanu: Više povređenih u Beogradu i Splitu, nevreme širom Vojvodine
BBC News pre 1 satjoš 49 povezanih

Srpska sela gutaju požari, najkritičnije u Dubovu gde su reporteri Nova.rs razgovarali sa meštanima: „Branimo kuću, nema ko da gasi. Nema kola, nema vatrogasaca, plašimo se“
Nova pre 1 satjoš 51 povezana

Aerodrom "Nikola Tesla" nije bio zatvoren: Ovo je prava istina i pravila kada je nevreme
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih

Studenti najavljuju “novu fazu građanske neposlušnosti”: Skupovi širom Srbije najavljeni za sutra
Serbian News Media pre 1 satjoš 50 povezanih

Jako nevreme sa gradom i olujnim vetrom zahvatilo Srbiju, nova upozorenja RHMZ-a
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 55 povezanih