Povezane vesti
Radićemo i dalje, Gradićemo i dalje - naš interes je napredak zemlje! Snažna poruka predsednika Vučića: Ponosan sam na sve što…
Kurir 25.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na zvaničnom Instagram nalogu "avucic", gde je objavio spot u kom su prikazani veliki uspesi postignuti poslednjih godina. - Mnogo sam ponosan na to šta smo uradili u različitim oblastima. Izgradili smo… »
Vučić: Naš interes je napredak zemlje, a ne ostanak na vlasti dan ili dva duže
Politika 25.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je na svom Instagram nalogu da će država graditi i raditi i dalje. - Mnogo sam ponosan na to šta smo uradili u različitim oblastima. Izgradili smo gasovod, da nismo, danas ne bismo imali ni gasa ni struju… »
Vučić: Prioritet nam je država, ne vlast
Pravda 25.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je na svom Instagram nalogu da će država graditi i raditi i dalje. - Mnogo sam ponosan na to šta smo uradili u različitim oblastima. Izgradili smo gasovod, da nismo, danas ne bismo imali ni gasa ni struju… »
Vesti dana »
Pregled neradnih dana: Da li se u Srbiji više radi ili pametno odmara?
Ist media pre 1 satjoš 46 povezanih
Prosuli mleko ispred Gradske uprave u Kraljevu: Protest mlekara nezadovoljnih otkupnom cenom
Mašina pre 1 satjoš 23 povezane
U Srbiji u novembru ove godine 4,4 odsto manje turista nego u isto vreme 2024.
Nova ekonomija pre 58 minutajoš 18 povezanih
Vremenska prognoza za praznike: Kakvo nas vreme očekuje za Novu godinu i Božić
NIN pre 33 minutajoš 24 povezane
Šta može da spusti cene proizvoda 2026. godine? Ministarka Lazarević najavila nove aktere na tržištu
Mondo pre 1 satjoš 16 povezanih